צרפתית

Elishabb

New member
צרפתית

יש דרכים רבות ללמוד את השפה הצרפתית - בבית-ספר לשפות, באופן עצמאי באמצעות ספרים וקלטות, בעזרת מורה פרטי, ודרך אחת נוספת שניתנת לכם בחינם באתר זה. מדובר בקורס און-ליין, שייקח אתכם צעד אחר צעד בנבכי השפה הצרפתית, שאולי מאוד נעימה לאוזן אבל די קשה ללימוד. הלימוד נעשה מן הקל אל הכבד - ממלים פשוטות למורכבות יותר, ולאחר מכן למשפטים בסיסיים. ניתן לקרוא את המלים הנלמדות וניתן גם להאזין להן, בכדי לקלוט טוב יותר את אופן הגייתןה נכון. ואם קצרה סבלנותכם ללמוד בשיטת ה"צעד אחר צעד", פשוט היכנסו לאינדקס של האתר ובאופן אלפביתי בחרו את המלים או המשפטים שאותם אתם רוצים ללמוד. ניתן להוריד את הקורס כולו למחשב, בכדי לתרגל את השפה גם אוף-ליין. אפשרות יפה ומבורכת.

pbracha

New member
נהדר, האם יש גם באנגלית?

שלום אלישע, האתר יוצא מן הכלל למי שמעונין ללמוד את השפה, האם אתה מכיר אתרים דומים ללימוד השפה האנגלית? להתראות ברכה

Elishabb

New member
היי ברכה-

יש גם יש. חבל רק שלא ניתן להוריד את הקורס הזה ללימוד אוף לין. אגב - אך היה הכנס? אלישע

Elishabb

New member
המלצה לגבי האתר הנ"ל

המלצה - נסו את קריוקי און לין (לימוד אנגלית תוך שימוש בשירים מפורסמים) ואת איות של טקסט - הקלדת טקסט וקבלת קובץ קול המשמיע את הטקסט שהוקלד, שניהם בתפריט " פינת הכיף " המצוי בתחתית הדף מצד ימין. אלישע

לירון2000

New member
זה ממש אדיר!

תודה רבה לך שכל פעם אתה מפתיע מחדש! האם יש קריוקי על שירים בעברית?

psa

New member
לירון קריוקי לשירים בעברית ../images/Emo79.gif

בברכה

נכנסתי וניכוותי.../images/Emo79.gif../images/Emo51.gif|

הי פסא, נכנסתי לאתר ולא יצאתי עד שסיימתי לשיר את אחרון שירי ארץ ישראל. איזה מקסים
תודה תודה תודה לפני שנתיים הקלטתי קלטת עם שירים שקטים ששרתי לפני השנה לילדים שלי,כי לא מצאתי קלטות שקטות כמו שרציתי. בזמנו ניסיתי ללוות את עצמי עם הפסנתר אבל לא הצליח לי.. עכשיו, לאחר שהקלטת כבר נשחקה, אוכל להכין חדשה עם מוזיקה מוכנה. תודה, אסנת

psa

New member
היי אסנת ,בכיף.

קולי לא ערב ...אך אני אוהבת שירי א"י הישנים והטובים(עניין של טעם). אגב , בכיתתי אני נוהגת להשמיע להם קלטות עם מוזיקה שקטה שלווה של טבע. מוזיקה הנמצאת בשפע בשוק.הילדים אוהבים , אפילו מבקשים. בפרט בימינו שהם אוהבים את השירים ..... אני משמיעה להם במהלך אבחון או עבודה , זה מרגיע אותי ואותם.... כמובן שקודם אני שואלת אם זה בסדר . יש כאלה שרעש מפריע להם. (המוסיקה היא ברקע-שקטה). בבית-הספר בכלל , משמיעים שירי א"י מהבוקר עד סוף היום. בברכה תמיד עם מנגינה ב

amr riki

New member
פסא ../images/Emo45.gifרעיון מגניב

"גונבת" אותו . שבת שלום . קראתי את הדואר . התכוונתי לכל מילה שכתבתי. כל המחמאות והתודות מגיעות לך !!!!!!!!! שבת שלום . אגב , אמשיך לעבוד על מה ששלחת לי , תוצאות , אם יהיו , אשלח ריקי

psa

New member
ריק באמת בכיף . גרמת לי ../images/Emo9.gif....

אם עדיין יש שאלות את יודעת איפה למצוא אותי.. בברכה

psa

New member
כמ היפה אצלנו בפורום, התחלנו בנושא

צרפתית ובשרשרת (שירשור -כשמו כן הוא) עברנו לשירה עברית בקריוקי. אני חושבת שזה גדול!!!!!!! מלמד על הצורך ושטחי התעניינות שונים של כל אחד מאיתנו . כמה אנחנו לומדים זה מזה.
לכל אחד בפורום. שבת שלום

לא בהכרח....../images/Emo8.gif

זה יכול להעיד גם על לקויות "בקשב וריכוז" ובריחה אסוציאטבית לכל כוון באופן בלתי מבוקר... נכון שבהתחשב בדיאגנוזה שלי - עדיפה כבר האפשרות שלך....

למעלה