מפלצת או ילדה
New member
נראה לי שהדביקו אותך קצת
בניסיוניות כפייתיים למיין ולחדד הגדרות
, ואני רק אומרת שאין בהן כל טעם. אני בכוונה 'מבלגנת לך' את זה כי החיים היום בחברה הפוסט מודרנית הם מאוד מבולגנים. את שני הסעיפים שהפרדת ביניהם אפשר לאתגר בקלות יתרה, שהרי אתה חיית עם אישה בסופו של יום 22 שנה מבלי לעבור את הטקס, אבל בסופו של דבר מימשת איתה חי משפחה במלוא המובן <וכמוך אני מכירה לא מעט זוגות>. ואילו מיליון זוגות אחרים מגיעים לחתונה ומתפרקים ממיליון בחצי סיבות עוד לפני שמספיקים להגיע לותק ולילדים ולחיים נעימים וסבירים. ויש עוד כמות דומה של אלה שהתחתנו וסובלים בשקט או ברעש כי מיהרו לשים את הפלומבה בלי לבדוק בכלל את ההתאמה ובלי לבנות חברות אמיתית כי ההעיקר לסגור עסקה. ויש גם את אלה שהתחילו כסטוץ עם בחור שלא ראה את עצמו מתחייב בחיים, שבמרוצת הזמן הפכו לחברים, שבמרוצת הזמן הפכו לנישואים <כי הוא בינתיים התבגר והבשיל ונקשר בעבותות> והיום חובקים 4 ילדים מהממים ומוכשרים בטירוף <למרות שהוא לא היה מוכן לשמוע בזמנו אפילו לא על אחד, והיום מסתובב גאה כטווס ולא מבין איך פעם הרגיש ככה>. לאמור, שבני אדם הם לא הצהרות מהלכות <לא רק>, ושהרבה מן הנאמר בלאו הכי כדאי לקחת <תמיד> בערבון מוגבל. מה שקובע הם לעולם החיבור, הקשר עצמו. ואיכות הקשר קודמת להתחייבויות. היא שבסופו של יום תייצר או תפרק אחת.
הבחור שנפרד ממנה אחרי 7 שנים נפרד לא כי הוא לא בנוי לחתונה, אלא כי הוא לא ראה את עצמו מתחתן איתה. אותו דבר יכול לקרות עם שאר הבחורים הרציניים, אם לפני האישיות שלה היא תשים את הרצון שלה להתחתן <באופן כללי> ואת העצבים המרוטים על כך שזה לא קורה
.
בניסיוניות כפייתיים למיין ולחדד הגדרות
הבחור שנפרד ממנה אחרי 7 שנים נפרד לא כי הוא לא בנוי לחתונה, אלא כי הוא לא ראה את עצמו מתחתן איתה. אותו דבר יכול לקרות עם שאר הבחורים הרציניים, אם לפני האישיות שלה היא תשים את הרצון שלה להתחתן <באופן כללי> ואת העצבים המרוטים על כך שזה לא קורה