צריכה תשובה...........

seelinewoman

New member

גארוטה

New member
אני בהחלט מבינה

אותך ואסור להתעלם מפרט מאד שציינת בתחילת דברייך. היה לך קשר
ארוך של 7 שנים,.7 שנים, לא חודש חודשיים. מגיל 20 את עם אותו בחור וברור בהחלט
שהציפייה היתה שזה יוביל לחתונה וכשזה לא קרה, האכזבה היא גדולה והחשש שלך שאת הולכת
לבזבז זמן בעוד קשר, שיכול להיות טוב ונפלא רק לא למטרת נישואין, בהחלט מובנת.

את לא בחורה "לחוצת חתונה" סטנדרטית כמו שמנסים להציג אותך כאן. דברי איתו ! לא על חתונה
ושמלה ובאיזה צבע המפה אלא על דעתו באופן כללי על מוסד הנישואין ואם לדעתו זוגיות טובה ומוצלחת
מובילה לנישואין או לא. לפחות תדעי ולא תופתעי בעוד שנתיים.

בהצלחה

אייבורי

New member
תשובה

הרצון לחתונה, לקשר רציני הוא מובן לגמרי
אבל החיים זה לא תמיד, תאום ציפיות או תשובות מוחלטות
בשביל להתחתן עם הבחור
אתם צריכים להיות יחד, לבנות קשר זוגי מהנה וחברי
וזה לוקח זמן
אז אין באמת ברירה, אלא לקחת סיכון
[אפשר להחליט שאם תוך שנתיים אין סימני נפט מכריזים על כשלון]
ובעיקר בעיקר
תהיי נחמדה לבחור, כי לריב איתו זאת דרך בטוחה לפרידה

קארניו

New member
אין כללים קבועים ופרק הזמן למיסוד קשר

"ויחסינו לאן " גם איננו רלוונטי ומשתנה בהתאם לאופיים של המעורבים במערכת הזוגית.
אם המטרה שלך היא לחפש בן זוג למטרות רציניות את לא צריכה להתבייש או לתרץ ולכן עלייך
לפעול על פי השיקולים שלך .
רק השבוע הייתי בחתונה של זוג מאוהב עד הגג שהפרש הגילאים ביניהם הוא 17 שנה .( היא בת 25
והוא בן 42 ). הכירו לפני חצי שנה ואחרי 3 חודשים להיכרות הוא הציע לה נישואים.

את צודקת ולא צודקת

את צודקת בהחלטה הראשונית שלך- את כרגע מחפשת קשר רציני, את רוצה לדעת שזה שמנהל איתך מערכת יחסים זוגית הוא אדם שגם מחפש קשר למטרת נישואים. מה זה אומר? זה אומר שבמהלך הקשר הוא מנסה לברר ולהבין האם את האחת. אם נתייחס לסטטוסים של אתרי היכרויות אז הוא לא מאלה שמחפשים- ידידות, קשר לצורך הנאה וכו'.. אלא- קשר למטרה רצינית, נישואים...

זה שיש לך צלקת מהקשר הקודם- זו עובדה קיימת. גם אם היא גורמת לך לפעול בצורה שאולי לא היית פועלת כמותה אם הצלקת לא הייתה שם זה לא משנה. זו עובדה קיימת. את נפגעת מכך שהיית בקשר זוגי 7 שנים שבסופו הגבר נזכר להודיע לך שהוא לא מסוגל להתחייב. הצלקת לדעתי לגמרי מובנת וזה שהיא מנחה אותך זה לדעתי האישית לגמרי לגיטימי.

במה את לא צודקת? באופן הפעולה שלך, את מחפשת ודאות, את מנבאה איך צריך להתנהג בחור שרוצה קשר רציני- ואם הוא לא פועל בדיוק לפי התוכנית שלך אז את רבה איתו, מפקפקת בכוונותיו הרציניות וכו'...
דבר ראשון- את צריכה להבין ממנו איזה סוג של קשר הוא מחפש. וכמובן בחכמה- לא לבוא ולשאול שאלה ישירה מדי עם המילה חתונה מתנוססת עליה בצורה מרתיעה ומלחיצה. תדעי איך להבין ממנו שהוא מחפש משהו רציני ולא רק בשביל הכיף, האם אחרי הקשר הארוך שהיה לו הוא מוכן להיכנס מיד לעוד קשר ארוך וכו'..

ואז- אם הוא מתחיל להתפתל או לענות ישירות שהוא בקטע של קשר לכיף, את יודעת את התשובה.
אם הוא עונה לך תשובה שמוצאת חן בעיניך- אז תתחילי לשחרר ולהעניק לו את הזכות להביע את אהבתו ואת מחוייבותו לקשר בקצב שלו, בדרך שלו, בלי להכתיב לו מה עושים ואיך עושים.

זו דעתי (הארוכה עד מאוד מסתבר.. :) )

בהצלחה

Dr Cocktail

New member
אחרי שלושה חודשים

אי אפשר באמת להכיר מישהו לעומק ואת כבר רצה לחופה. תעצרי תירגעי תכירי את החבר שלך ורק אחרי שתהיי בטוחה שהוא האדם המתאים לך והוא האדם שהיית רוצה כאבא לילדים שלך,,רק אז את יכולה להעלות את העניין ולבדוק אם יש לכם אותן השקפות לגבי חתונה. , אבל רק רגע מותק לאן את רצה? רק 3 חודשים וכבר את שוברת את הראש אם הוא יתחתן איתך ורבה איתו כל הזמן? לא מבין את ההגיון של נשים כמוך.

chenby

New member
אני נשואה

ובעלי ואני נהיה יחד 3 חודשים בעוד שבועיים :)

Cade Foster

New member
כמובן שכל מה שייאמר בנושא הזה מעתה ועד עולם

יהפוך אותך לזן יחיד מסוגו בין כל הגולשים כאן. את בחרת ככה, ולנו נותר רק לאחל לך שכל חייך ייראו כמו שלושת החודשים האלה |4U{

ואני מאחלת לך הצלחה רבה מכל הלב

אבל את נשואה רק שבועיים. זה לא בדיוק שאת יכולה לבוא ולהשוויץ בנישואים המדהימים שלך ולהוכיח שזו השיטה הנכונה.
אלא אם המטרה שלך הייתה רק להתחתן, אבל זאת נראית לי מטרה מוזרה.

seelinewoman

New member
שניכם באותו מצב בדיוק

בערך אותו גיל, אחרי זוגיות ארוכה.
נחמד לכם יחד, הגיל הזה עדיין צעיר.
מה שעובר לך בראש עובר גם לו
אבל לכל אחד מכם יש חששות משלו.
חשוב מזה: לכל אחד מכם יש מסקנות
משלו ממה שעברתם.
את רוצה להתחתן, ומהניסיון שלך
את פוחדת שזה לא יקרה.
אולי הוא רוצה להתחתן, בדיוק כמוך,
אבל הוא דווקא פוחד שזה יקרה עם הלא-נכונה?
הרי הוא היה במצב כזה וזה לא נגמר טוב.

אני חושבת שרק אחרי חצי שנה יש על מה לדבר
ולראות אם יש מקום לבנות זוגיות שתוביל לחתונה.
אגב, ההתנהגות שלך מקשה עליו להבין אם את
האישה שהוא ירצה לצדו כדי לבנות משפחה.
מרוב פחד את לא נותנת לכם סיכוי,
כך שזה בדיוק כמו לומר - שמע, אין מצב.

למעלה