צריכה תמיכה...

Lilly22

New member
צריכה תמיכה...

היי לכולם אני בת 22, לראשונה בחיים עשיתי דיאטה רצינית ומאוזנת + חדר כושר 3 פעמים בשבוע... והצלחתי לרדת 5 קילו (מתוך 6 שרציתי). הבעיה היא שהיום הייתה לי בפעם הראשונה נפילה די רצינית, יותר נכון התרסקות... הייתה לי התקפה שאכלתי מלא שטויות והרגשתי איבוד שליטה של ממש. לא כ"כ ידעתי מה לעשות כדי לעצור את זה! והכי מפחיד אותי שזה יקרה שוב. רציתי לשאול מה אתם עושים כשקורה לכם דבר כזה?ואיך אפשר למנוע כאלה התקפות? ואם הן כבר קורות איך אפשר לתקן את הנזק? תודה וסליחה על ריבוי השאלות...

eli766767

New member
בולמוס

התקפי בולמוס זה דבר שכיח וקורה לכולנו. פעם הבאה שאת עומדת בפני התקף כזה אל תתני לעצמך לאבד שליטה ולאכול יותר מדי דברים, אחרי הכל הגוף לא יודע איך לקבל פיצוצי אוכל. במקום, תפנקי את עצמך בעוגה או בחטיף מתוק וכיפי, הכל רק לר ליפול לבולמוס. עדיף באמת לאכול משהו משמין אחד מאשר המון דברים לא קשורים שנובעים מהמרד של הגוף לדיאטה.

eaz1514

New member
זה קורה לכולנו, פשוט תחשבי על מה

שהכי בא לך אבל רק דבר אחד ותאכלי אותו להנאה ללא נקיפות מצפון. אבל רק דבר אחד !!! וחד פעמית. הארוחה הבאה לפי התפריט.

אלי ו.

New member
עוד תשובה והמלצה לפורום

סיפור נחמד: בגן משחקים שני אבות מדברים, האחד מצביע על ילד ואומר "זה הבן שלי" "זה שנפל?" "לא, זה שקם" במהלך ההרזיה תמיד תהיינה נפילות, החוכמה היא לקום ולהמשיך כרגיל. אני גם מאוד ממליץ לך להכנס לאחד מפורומי התמיכה בהרזיה כמו "לרזות בראש אחר" או "דיאטות ואורח חיים בריא".

למעלה