אההה... טוב היא כבר אמרה לא שמתי לב
R rej New member 26/9/04 #1 צריכה רעיונות אך לצבוע את החדר אני עושה שיפוץ (והולכים כל ציורי הקיר היפים שלי ) אשמח להצעות ורעיונות.....
צריכה רעיונות אך לצבוע את החדר אני עושה שיפוץ (והולכים כל ציורי הקיר היפים שלי ) אשמח להצעות ורעיונות.....
T the freaky girl New member 26/9/04 #2 ענניםםםםםם ועל התקרה שחור עם ירח וכוכבים.. ופוסטר של סבסטיאן ואקסל וסלאש ו... טוב, אני צריכה לראות את הטקסטורה ואז את ה... חח.. יש לי הרבה,.. אח"כ אני אוסיף :]
ענניםםםםםם ועל התקרה שחור עם ירח וכוכבים.. ופוסטר של סבסטיאן ואקסל וסלאש ו... טוב, אני צריכה לראות את הטקסטורה ואז את ה... חח.. יש לי הרבה,.. אח"כ אני אוסיף :]
T the freaky girl New member 26/9/04 #5 תיקון.. מטורפת כלבונת עם נפש חתולית שמגעגעת ומצייצת ועושה הרבה מוווווו (חח.. רוני ) מייאו וואףף
A AeroSlash New member 29/9/04 #52 עומר יא כלב... חחחחחחחחחחחחחחחחח סטיבן טיילר זה הסולן של אירוסמית'
T the freaky girl New member 26/9/04 #9 ../images/Emo12.gif אני אישית אשתגע (חח.. כן!! יותר!! זה אפשרי!! אל תאמינו.. ) כמו מלא מלא פרצופים מסתכלים עליי בלילה.. מחייכים.. מחכים שארדם..
../images/Emo12.gif אני אישית אשתגע (חח.. כן!! יותר!! זה אפשרי!! אל תאמינו.. ) כמו מלא מלא פרצופים מסתכלים עליי בלילה.. מחייכים.. מחכים שארדם..
V Vrock New member 26/9/04 #21 ../images/Emo122.gif../images/Emo4.gif../images/Emo3.gif../images/Emo10.gif../images/Emo3.gif../images/Emo123.gif../images/Emo46.gif../images/Emo11.gif../images/Emo5.gif בהההה..... למה? סמיילים הם יצורים טהורים! לא יפה לדבר עליהם ככה!
../images/Emo122.gif../images/Emo4.gif../images/Emo3.gif../images/Emo10.gif../images/Emo3.gif../images/Emo123.gif../images/Emo46.gif../images/Emo11.gif../images/Emo5.gif בהההה..... למה? סמיילים הם יצורים טהורים! לא יפה לדבר עליהם ככה!
T the freaky girl New member 26/9/04 #11 תצייר ענניםםםםםםםםםםםםםםםםם |מבט חולמני בעיניים| |או שמא חולני?! |