נסיכת מטאל...אמממף...
Y ymz New member 27/9/04 #36 סגול סבבה. אבל יש לי בעיה רצינית עם ורוד. במיוחד בצורת לבבות עם כיתובים ילדותים. אבל כל אחד והטעם שלו.
סגול סבבה. אבל יש לי בעיה רצינית עם ורוד. במיוחד בצורת לבבות עם כיתובים ילדותים. אבל כל אחד והטעם שלו.
A Angel lips New member 27/9/04 #37 חחחחח זה רק תאור של המיטה שלי הכוונה שאת החדר תעשי גוונים סגול בהיר בלי כיתובים וזה
מ משורר אדום העין New member 27/9/04 #31 אממממממממממ לא יודע........... תצייר את סמך רוסיה ככה בגדול עם 'קצת נטייה לתל ממד ולא ידוע תכתוב איזה משהו.........
אממממממממממ לא יודע........... תצייר את סמך רוסיה ככה בגדול עם 'קצת נטייה לתל ממד ולא ידוע תכתוב איזה משהו.........
V v o d k a New member 27/9/04 #47 פששש איזו תגובה משוקעת... ../images/Emo6.gif כתבי איזה משהו תעשי איזה משהו שם או שם ציירי איזה משהו... לא סתם... אני צוחקת...
פששש איזו תגובה משוקעת... ../images/Emo6.gif כתבי איזה משהו תעשי איזה משהו שם או שם ציירי איזה משהו... לא סתם... אני צוחקת...
א אפרשקסית New member 27/9/04 #45 לי יש... קיר תכלת ומניפה ענקית של אינדיאני תלויה עליו...ולדעתי זה יפההה
M M a r U s k A New member 28/9/04 #48 יפה אמרת ../images/Emo26.gif לדעתך.... חחחחחחחחחחחחח סתאם סתאם
R rej New member 10/10/04 #54 אז ככה השיפוץ היסתיים לפני ... יומיים ואז ישר אחריי 3 שעות (ב12 בלילה) התחלתי לצבוע את החדר צבעתי בסוך לתכלת ואפרסק ואפקטים יש לי תמונה באיכות לא הכי טובה (צילמתי לפני האפקטים) והגיע ביום שישי הארון ונישאר לחכות ל....שולחן למחשב
אז ככה השיפוץ היסתיים לפני ... יומיים ואז ישר אחריי 3 שעות (ב12 בלילה) התחלתי לצבוע את החדר צבעתי בסוך לתכלת ואפרסק ואפקטים יש לי תמונה באיכות לא הכי טובה (צילמתי לפני האפקטים) והגיע ביום שישי הארון ונישאר לחכות ל....שולחן למחשב