צריכה רעיונות.....

i hate

New member
צריכה רעיונות.....

כמו שכבר כתבתי בעבר חברתי הטובה ביותר עוברת שנה הבאה בית ספר...... אנחנו רוצות לארגן לה מסיבת פרידה... אבל משהו שיהיה יפה, ויוקדש לה... שנה שעברה כשניסינו לארגן למישהי אחרת מסיבת פרידה, זה היה נחמד והכל והיא נורא התרגשה, אבל זה לא היה ממש ה"מסיבה שלה" אלה סתם מסיבה רגילה כזאת. רציתי לשאול אם יש לכם רעיונות איך להפוך את המסיבה למיוחדת? ואם יש לכם רעיונות למתנת פרידה אישית ממני, ומכולם?

shahar 6

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo175.gifיש לי רעיון מעולה!!

כל מי שבא למסיבה של הילדה הזו שיביא אותי 15 שקל... בכסף הזה תקנו לה יומן ותכתבו לה ברכות ותוסיפו לזה תמונות ותביאו לה את זה (תאמינו לי מתוך נסיון זה הדבר הכי יפה לתת לבן אדם)נ.ב: תגידו לה גם שתמיד שהיא רוצה לזכור אותכם שתפתח את היומן הזה ותסתכל על כל החוויות והדברים שכתבתם לה... נ.ב: שכל אחד יביא עוד בערך 30 שקל לעו לקניון ל הפינינג תקנו לה את הבלון הגדול הזה שבתוכו יש עוד בלונים קטנים מכירה את זה?זה עולה 30 שח" ובכסף שנשאר לכל אחד תקנו כיבודדים עוגות שתיה ותביאו לה משהו שאתם יודעים שהיא רוצה באמת באמת... ממני שחר........

../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאמ... יש לי כמה

תעשו מסיבה גדולה עם כככככככככככל החברים שלה
תכתבו לה ברכות ו... תתעדו את כל זה במצלמת וידאו
ככה כשהיא תרצה לראות אותכם היא תראה את הקלטת ותיזכר במסיבה... וכמובן, שיהיה הרבה מוזיקה וצלמו הרבה תמונות

nobodys girl

New member
יש לי כמה רעיונות בשבילך

אבל כדאי גם להכנס לפורום ימי הולדת ומתנות.. הם טובים בכאלה דברים
אז.. ככה.. זה קצת מסובך, ואני אנסה להסביר בבהירות.. הולכים לקניון הקרוב, וקונים בכמה שיותר חנויות כמה שיותר מתנות (בגדים, כדור, גרביים, מחזיר מפתחות, כובע, תיק, נעליים וכן הלאה) בכסף שכולם תורמים עושים רשימה ארוכה ארוכה של משימות (לנשק את המוכר החמוד בזארה, לדבר עם בובות בחלון ראווה ועוד) המסיבת פרידה נערכת בקניון. לוקחים את החברה, ואומרים לה שקניתם לה כל מיני מתנות, אבל היא צריכה להרוויח אותן. ואז אומרים לה לבחור חנות, נותנים לה משימה, אם היא מסצעת את המשימה בהצלחה נותנים לה את המתנה אם קניתם שם.. וככה חורשים את הקניון
עוד דבר חמוד שחברות שלי ואני עשינו למישהי... לקחנו מצלמת וידאו וצילמנו את כל כל החברים שלה אומרים דברים חמודים.. אחר כך צילמנו כל מיני מנקי רחובות, שליחי פיצה, מורים, מוכרים בסופר וכדומה מאחלים לה מזל טוב וערכנו את זה ממש יפה במחשב היא נורא אהבה
פעם הקלטנו לחברה שיר.. כשחברה שלי ואני ניגנו ומישהי שרה that's what friends are for והיא נורא התלהבה :) זהו בינתיים

WinnerMan13

New member
רעיון נחמד...

תנסו ללכת כולכן כל החברות הטובות למקומות שהייתם בהם יחד בעבר מקומות שסימלו עבורכם משהו..שמשהו מיוחד התרחש שם ! זה רק רעיון אם הוא לא מוצא חן בעיינייך אז מצטער..חחח..

למעלה