צריכה קצת עזרה....

• פותח הנושא Puch
  • פורסם בתאריך

Puch

New member
צריכה קצת עזרה....

אני ובעלי מתכוונים להגיע לקנדה בסביבות אוגוסט-ספטמבר וכמו תמיד הכל מתנקז בעבודה, האם מישהו יודע מה מצב שוק העבודה בהנדסה אזרחית?תודה מראש.

gozala

New member
הכוונה להנדסת בניין ../images/Emo82.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

xrouge

New member
אני חושב שהכל מתחיל ברישוי

כמהנדס במחוז אונטריו. פגשתי בחור סיני שעשה את התהליך תוך שנה ובינתיים עבד כשוליה. נראה לי שתנופת הבניה בעיר פועלת לטובה בתחום הזה.

Puch

New member
שוק העבודה בהנדסה אזרחית

הכוונה היא לא להנדסת בניין אלא לתשתיות: תכנון ופיקוח כבישים, ביוב, גשרים וכדומה. מהם הסיכויים?

gozala

New member
Joined the club../images/Emo6.gif ../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif

זה מקצוע מבוקש בכל העולם, בעלי עם המקצוע הזה עבד במשך יותר מעשרים שנה בחוץ. (בניית גשרים בעיקר, אבל גם גמר מבנים, בתים משותפים, כל מה שקשור בבטונים).

gozala

New member
Join the club ../images/Emo127.gif../images/Emo128.gif../images/Emo127.gif../images/Emo128.gif

gozala

New member
איך המריחואנה הגיעה לבניין ?../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif

אני אכן לצערי מעשנת,
בכלל למדתי מבתי (הקטנה 22) לגלגל טבק תקופה מסויימת. ירדתי פעם על מנת לאוורר את הכלבה שלי ואחד מבני השכנים שאל אותי אם אני מעשנת ג'וינט, ישר עניתי "כן" בכל הרצינות. הוא אז התקרב אלי להריח.... "זה לא ג'וינט", סגר! לתומי חשבתי ש"ג'וינט" זה הנייר המגולגל. כמעט שנה גילגלתי אגב ומזה עברתי לסיגריות דקיקות.
ואם בעישון עסקינן, בגלל עליית המחירים של סיגריות בקנדה אני מכירה עו"ד לענייני הגירה (בקנדה) שעבר למסחר ב... סיגריות! ועוד משהו, ראיתי סרט דוקומנטרי על כך שמאשרים, יאשרו, או אישרו עישון מריחואנה בקנדה. Fonzie קיבלת תשובה מפורטת על הערת אגב

Puch

New member
הנדסה אזרחית בקנדה

תודה על האינפורמציה, אבל בכל זאת הייתי מאוד רוצה לדעת קצת יותר פרטים בקשר למה מצב השוק כרגע.

למעלה