צריכה קצת עזרה :)

soofazulay

New member
צריכה קצת עזרה :)

היי, אני לא בדיוק יודעת איך מתנהל פה הפורום זאת הודעה ראשונה שלי פה ואני דיי רוצה להמשיך כאן... אני בת 15 1.77 דיי מנסה להשתלב בתחום יש לי רק שאלה... T4U - מה אתם יכולים להגיד על הסוכנות? תודה מראש

עמי1986

New member
זריז כי בדיוק אני נכנס להיתקלח

יש לך גובה מעלף!! את בת 15 רק?? תעלי תמונות אז אנשים פה יוכלו לתת לך חוות דעת.... בקשר לסוכנות....צורי שהוא אחד מהאנשי מקצוע פה טוען שהם רמאים..... אני אישית לא מכיר אותם ולא שמעתי עליהם בחיים...בכל מקרה עדיף לך ללכת לסוכנויות המוכרות יותר.....וזאת לא ממש סוכנות מוכרת.... אולי את מתכוונת לסוכנות טייק2 שזאת כבר סוכנות בת של אימאג' והיא מתעסקת בעיקר בניצבות לסרטים וכאלה... אבל אם זאת t4u אז העלו פה כמה פעמים את העובדה שהם רמאים..... מבקשים ממך לשלם כסף על כל מיני דברים ואת לא מקבלת שום דבר בתמורה...

soofazulay

New member
...

אני בת 15 כן חח והעלתי תמונה :) הם באמת ביקשו כסף אבל וואי, רמאים לא תארתי לעצמי תודה רבה על המידע, סוף

עמי1986

New member
אויי אני רוצה לראות כשתגדלי

יש לך נתוני פתיחה ממש טובים את ניראית ממש טוב... אני רוצה לראות אותך כשתגדלי קצת לפי דעתי את תהיי מהממת.. את מזכירה לי את עדי נוימן לא יודע למה... אני לא בטוח אבל שיש לך לוק מספיק מיוחד כדי להצליח.... עשית בוק?

soofazulay

New member
תודה רבה :)

עדי נוימן - אוקי מחמאה ענקית ומה זה מבחינתך לוק מספיק מיוחד? וכן עשיתי בוק, פעמיים..

soofazulay

New member
זאת קצת בעיה

הצטלמתי דיי מזמן ודיי השתנתי מאז צילם אותי צלם אחד אבל אני לא בטוחה שהתמונות מקצועיות מספיק למרות שיצא נחמד חח כרגע אני מחפשת אפשרות להצטלם לבוק חדש...

עמי1986

New member
זה יעזור

אם את שוקלת כניסה לתחום מעניין לראות אותך בתמונה מקצועית...

tzury

New member
אז נשמח לדבר איתך - בדיוק מלהקים סדרת נוער

חדשה. אני אשלך לך הודעה בפרטי.

nnoooni

New member
אפשר גם לשמוע פרטים על הסדרה הזו?

מצטערת אם יצאתי נדחפת..חח

tzury

New member
כל הנדחף מבורך :) אנחנו נעלה בימים הקרובים

פרסום מסודר. ובנוסף את מוזמנת לפנות אלינו דרך האתר, או להעביר לי פרטים בפרטי.

soofazulay

New member
ועוד תמונה קצת יותר עדכנית

אני אשמח לקבל הארות/הערות (למרות שהצילום הוא לא כל כך מקצועי) =]

יפותו

New member
את נראית נאה מאד

הנתונים ההתחלתיים נשמעים מצויין-רצוי אבל שתעלי תמונת פנים פרונטלית רצוי בקלוז אפ-אפשר יהיה להגיב ביתר דיוק

למעלה