צריכה עצה

ניצי15

New member
צריכה עצה

ובכן אני ממש מתלבטת אם לקנות כרטיסים להופעה של טורי כי זה ממש עולה מלא כסף ואני לא כזה מכירה אותה. חברים שלי הולכים ואני חוזרת בדיוק יום לפני מאיטליה שזה קצת מסבך את העניינים כי אי אפשר לדעת מה יקרה אחרי. אני לא רוצה לבזבז כל כך הרבה כסף מהמעט שיש לי ולהתחרט על זה בסוף אבל אני יודעת שזו הזדמנות חד פעמית להיות בהופעה של טורי שהיא אומנית מאד מוכשרת בעיני. אניווי אני צריכה להחליט עד מחר שאז נקנה את הכרטיסים (אה וזה כולל כרטיסי VIP שחבר של ידיד שלי משיג), חחח אפשר להגיד שתוך כדי כתיבה די השתכנעתי ובכל אופן מה אתם מייעצים? נ.ב זה בסדר שפתחתי הודעה חדשה?

ניצי15

New member
שכחתי לציין ש

רוב השירים שלה ששמעתי שיעממו אותי ואני מתקשה להתחבר אליהם

noosh

New member
אני אומרת שלא ללכת

ולתת לי את ה-VIP
סתם. (כאליו, לא סתם, כי איני רוצה VIP, אבל ברור שסתם). תלכי אם ממש חשוב לך לראות אותה ואם את יודעת שלא תהיה לך הזדמנות אחרת. אני לא ידועת כמה היא מופיעה מעבר לטוּרים האלה של קידומי אלבומים, וכמה הופעות שלה זמינות לך בד"כ, וכמה סיכוי יהיה שיהיה לך עוד פעם VIP. אני מאוד מבינה את שיקו להכסף (וגם חשבון הבנק שלי יסכים איתי פה), ואני יודעת שזו הוצאה לא צפויה. השאלה היא כמה את חושבת שזה ישתלם לך בסוף, ואם תוכלי להסתדר בליהסכום הזה כרגע בחשבון.

FooK MI

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

rfranko

New member
אוי, אני מקווה שלא

כשאלניס הופיעה ריטה עשתה כניסות ויציאות שהיו בכלל לא לעניין מישהו היה שם וזוכר את זה? ומה לנינט ולטורי (נינטורי...
) יש פה היררכיה של ריספקט ועם כל הכבוד לנינט (ויש) היא לא לעניין שם בכלל* ______________________________________ * ואם פגעתי במעריצים של נינה עימם הסליחה

נינט נדחפה להופעה של רג'ינה בVIP

אבל אני סתם רעה, אפילו שלחתי לה אסמס בכיתה ו'. גם קרן פלס ואיתי יהיו שם, או איך שלא קוראים לחבר שלה שמשחק גולף. :(

למה. אם טורי לא תעשה את פרשיוס פינגס,

לפחות קרן פלס תעשה אותו |מגלגל עיניים|

Shame in you

New member
אוי, לא

מבחינתי שלא יהיו הופעות חימום בכלל, בטח לא של זמרת גלגלצ. ואני החלטתי, שאם היא לא עושה את אחד מהבאים: בלס פור הר, פרשיוס, אייייי, ספארק, קרוסיפיי, ליטל אירתקוויקס, קורנפלייק גירל, והיי ג'ופיטר, אני מתאבדת במקום!

Shame in you

New member
לא מכירה ../images/Emo7.gif

ואם היא אשכרה תעשה את כולם, אני מתחתנת איתה!

רעוּת

New member
ואם היא תעשה-

לא תתאבדי?? נו מה, זה כל השירים שגורמים לך לרצות למות |חותך לאורך|

רעוּת

New member
../images/Emo6.gif

ולי פרש'ס עושה את זה כשהיא שרה- so you can make me come that doesn't make you jesussss

Avishh

New member
אתה מתכוון אולי ל"רכבות באירופה"

שדומה בטירוף לפרשיוס פינגס? שווה בדיקה!

למעלה