מגניב שאני לא הראשון ששם לב
י יוצרת עננים New member 17/5/07 #18 לא נראה לי. אם היא כל כך אוהבת טורי אז יש לה מספיק מודעות עצמית כדי להבין שהיא פשוט תביך את עצמה אם היא תופיע בצמוד לטורי.
לא נראה לי. אם היא כל כך אוהבת טורי אז יש לה מספיק מודעות עצמית כדי להבין שהיא פשוט תביך את עצמה אם היא תופיע בצמוד לטורי.
M maria77 New member 17/5/07 #19 אוי ואבוי! קיטש מרוכז! קרן פלס - יציר גלגלצ"י. פוי! לא מתוחכמת, ולא מתקרבת ברמתה אפילו במעט לטורי איימוס... בטח לא יודעת לשיר, רק למכור רהיטים, סליחה, להיטים...
אוי ואבוי! קיטש מרוכז! קרן פלס - יציר גלגלצ"י. פוי! לא מתוחכמת, ולא מתקרבת ברמתה אפילו במעט לטורי איימוס... בטח לא יודעת לשיר, רק למכור רהיטים, סליחה, להיטים...
M maria77 New member 18/5/07 #28 אל תדאגי... אבל, בכל זאת... זו דעתי. לא רואה בזה משום הוצאת דיבה. פשוט עניין של טעם.
N noosh New member 18/5/07 #29 כן, אבל מ"יציר גלגל"צ" זה יכול להפוך להוצאות דיבה וזה לא משהו שאחנו רוצים (פשוט כי הן יימחקו). וגם ביקורת שלילית על אמן אפשר להעביר בלי לזלזל בו, ובלי להגיד שהוא מוכר ר/להיטים. הכל עניין של סמנטיקה, בקיצור.
כן, אבל מ"יציר גלגל"צ" זה יכול להפוך להוצאות דיבה וזה לא משהו שאחנו רוצים (פשוט כי הן יימחקו). וגם ביקורת שלילית על אמן אפשר להעביר בלי לזלזל בו, ובלי להגיד שהוא מוכר ר/להיטים. הכל עניין של סמנטיקה, בקיצור.
נ ניצי15 New member 17/5/07 #13 לפי מה שהבנתי זה כניסה למאחורי הקלעים וכו' בקיצר שווה בטירוף *משוויצה* אבל זה ממש הרבה כסף...אבל הזדמנות חד פעמית
לפי מה שהבנתי זה כניסה למאחורי הקלעים וכו' בקיצר שווה בטירוף *משוויצה* אבל זה ממש הרבה כסף...אבל הזדמנות חד פעמית
נ ניצי15 New member 18/5/07 #33 תודה רבה על כל העצות החלטתי לבסוף ללכת על זה you only live ones וחוץ מזה אולי זה ידרבן אותי לחפש עבודה סוף סוף
תודה רבה על כל העצות החלטתי לבסוף ללכת על זה you only live ones וחוץ מזה אולי זה ידרבן אותי לחפש עבודה סוף סוף