צריכה עצה

azuril

New member
צריכה עצה

אהלן חברה אני ניגשת למועד אוקטובר (עוד מעט .. .בהצלחה לכולם!! ) עשיתי קורס של לחמן, ובאופן כללי אני די מרוצה, רק שבסימולציות לא הגעתי בכלל לציון שאני צריכה .. ( 740 בערך .. ) , כנראה שלזה תרמה העובדה שאני לומדת עכשיו בי"ב , והכל קצת לחוץ . אז רציתי לדעת מה אתם ממליצים לי לעשות ... האם לקחת עוד קורס מחברה אחרת ??(ואם כן על מה אתם ממליצים , כדי שאני אוציא את הציון שאני רוצה) , או שללמוד לבד ולגשת במועד אפריל (עוד המון זמן ) . - פשוט אין לי הרבה אפשרויות , כי אני מאוד רוצה ללכת לעתודה, ככה שבפעם השנייה שאני עושה פסיכומטרי אני צריכה להוציא את הציון שאני צריכה. אז אני רוצה לדעת מה דעתכם, ומה הדרך הכי טובה לעשות זאת ? תודה רבה מראש.. ובהצלחה לכל הנבחנים במועד הקרוב !!

nog16

New member
על איזה ציון בערך את עומדת לפי

הסימולציות? אם זה הפרש לא רציני בין זה לבין הציון שאליו את רוצה להגיע, נגיד 30 נקודות, אפילו 40, סביר להניח שתוכלי לשפר בעצמך... יש לך את הכלים שקיבלת מהקורס, ומה שאת כן יכולה לעשות עד המועד הבא שתעשי השנה אם תחליטי לגשת, זה לעבוד המון המון על אוצר מילים, גם באנגלית וגם בעברית, וכמובן, לתרגל המון המון המון. אם יש הפרש יותר רציני בין הציון המצוי לרצוי, וממש חשוב לך להגיע ל740 השנה (את מנסה להתקבל לעתודה ברפואה?), אז עוד קורס, אולי יכול לעזור.. בקשר לחברה, זה כבר את צריכה לשמוע מאנשים על טיבם של כל מיני חברות, ואז להחליט.

sagronb89

New member
אני גם יב', וגם ניגש שבוע הבא

וגם אני מעריך שלא אגיע למחוז חפצי(750 בערך, סתם להרגיש שאני ממש את הפוטנציאל, למוסיקה לא צריך הרבה:))-לכן אני עושה שוב השנה, המנהלת אצלנו מארגנת לנו עוד קורס קצר(הפעם עשינו קידום תיכון) של 8 מפגשים לריענון, נראה לי זה מתוכנן לאפריל. תחשבי על זה כאופציה:) אגב, אני עושה סימולציות של היי קיו והציונים בהן גבוהים מהציונים בקידום(עשיתי היום את עשר וקיבלתי בערך 80 נק' יותר מבקידום) הן משקפות? יום טוב, נדב

sagronb89

New member
81

כשבקידום אני עומד על שינוים קיצונים של בין 66 ל76 וחוזר חלילהLOL בשני המקרים אני לא עובר את ה50% אנגלית, דופק לי את כל המבחן לכן אני אעשה שוב באפריל...

לדעתי

הקורס מהווה בסה"כ מסגרת ומעניק לך קצב עבודה, ז"א אם יש לך משמעת עצמית גבוהה לדעתי אין שום טעם לקחת עוד קורס. תאמיני לי שבאף מקום לא יוכלו ממש לחדש לך מעבר למה שראית בלחמן. וחוץ מזה, למה לך ציון כזה בומבסטי? את רוצה רפואה? אם כן, אז דרך העתודה תוכלי להתקבל גם עם פסיכומטרי לא כ"כ מרשים (אני מכיר שני חבר'ה שעם הפסיכומטרי שלהם בחיים לא היו מתקבלים לרפואה בלי העתודה.. כך שאת יכולה להיות אופטמית בכ"מ
).

sapirk

New member
סתם מתוך התענינות

מה זה הפסיכומטרי הלא מרשים כל כך שהם התקבלו איתו? [אולי עוד יש סיכוי...]

למעלה