צריכה עצה

בנבר

New member
חמוטל

ההחלטה היא שלך.כל אחד יכול לספר מנסיונו ,אבל את היא זו שתצטרכי להחליט.אתן לך דוגמא מבני שהתנסו בגיל צעיר יותר בהלידול.כשהם לקחו את התרופה הם הרגישו שהיא עוזרת להם בתקופות שהיה להם הרבה טיקים העלנו את המינון וההפך.בשלב מסוים הם החליטו שדי להם בתרופה והם המשיכו את חייהם כרגיל עם עליות וירידות מבחינת כמות הטיקים .מהרגע שהם הפסיקו ועד היום חלפו למעלה משש שנים וכרגיל יש ימים ללא טיקים ויש ימים עם טיקים(אבל הרבה פחות מבעבר) ובגדול הם מסתדרים מצויין ללא תרופות. לדעתי אין סיבה בתקופות קשות לא להשתמש בתרופות שיכולות להקל ולתת לגוף קצת מנוחה .בדר"כ ההשפעה של התרופות די מהירה ותמיד אפשר ללכת אחורה ולהפסיק אם חשים שהנסיון לא טוב .אבל לאחר התנסות את תדעי באופן אישי ואובייקטיבי אם התרופה מיטיבה איתך או לא. צביה

רעות1965

New member
שאלה להלנה

הלנה שלום, התפרצתי לדלת פתוחה- בהרצאה שצירפת מצויין כי קיים מבחן בשם iva- מבחן שבודק את המסלול הויזואלי ואת המסלול האודיטיבי של הריכוז, ובעקבותיו מחליטים אם צריך לתת את הריטלין. רציתי לדעת אם באיבחון שנעשה ברמב"ם או בשערי צדק מבצעים את המבחן המוזכר. אם לא, האם יש לך מושג איפה ניתן לבצע מבחן שכזה? - אני יודעת שאת לא הרופאה שהירצתה, אבל אולי לך או למישהו מחברי הפורום יש מושג... תודה, רעות1965

הלנה

New member
הי רעות

לצערי אני לא מכירה ולא שמעתי על הבדיקה לפני ההרצאה... והאמת שגם לא התעניינתי... אבל אני מצרפת קישור בעניין זה. לגבי הבדיקה בארץ, אני מציעה לך לפנות לד"ר אנקה מוולפסון, כי אם היא דיברה עליה, אז היא בטח גם יודעת איפה מבצעים אותה (אני שמעתי על בדיקת TOVA ואני יודעת שבשניידר לא כל כך "מחזיקים" ממנה בתור אבחון... אלא רק כדי לבדוק אם הרייטלין עובד.

חמוטל .. אני מכיר את אנקה אישית

מדבר איתה בטלפון מפעם לפעם, אם את רוצה אני יכול לארגן לך פגישה איתה

שביק

New member
חברים יקרים! ח ז ר ת י!!! אני פה!

חזרתי מחופשה ויחד אתי חזר המחשב מ,טיפול" וחידוש. אשמח לענות לפניותיכם. לגבי מרפאות, רופאים/ות, ודרכי טיפול שונים אשמח לענות לכל שאלה בניפרד. שלכם שביק

למעלה