צריכה עצה

hagitoby

New member
למה הכנסת את עצמך

למיטה חולה?תלמדי מזה ואל תכנסי לקשר כזה שוב,קשר כזה הוא לא בריא..כל הכבוד שנפרדת,תמשיכי הלאה,על אף הקושי,ותכנסי לקשר יותר טוב. אם הוא באמת יתגרש,וירצה אותך בחזרה,וזה יהיה אחרי שהמשכת הלאה תוכלי לחשוב בצורה הגיונית האם מתאים לך קשר כזה שוב {לדעתי לא-הוא בגד באשתו ואת לא רוצה להיות במצב שהיא נמצאת בו} בהצלחה.

kmiki

New member
מאוהבת יקרה

לפני מספר שבועות היתה פה מישהי, זו בעצם היית את בעוד שנה או שנתיים, היא כבר הגיעה לשלב הפרידה, כשהוא חיזר אחירה לחזור. לא ראיתי עדכון שלה אבל אני מקווה שהיא נשארה חזקה ולא נשברה. במקומך הייתי הולכת אחורה ומחפשת את מה שנכתב שם. תקשיבי טוב, זה שהוא אומר לך שהוא לא נוגע באשתו, את בטוחה בזה? זה שהוא אמר לך שהוא לא סובל אותה, את יודעת מה קורה באמת בבית? ושאלה עליך, את בת 25, באמת בא לך על גבר גרוש עם 2 ילדים, שצריך לשלם מזונות, ופעמיים בשבוע + כל שבת שניה מארח את הילדים שלו? שלא לדבר על 2 ילדים ששונאים אותך כי את גרמת לאבא לעזוב את אמא? ולמה שבכלל תאיימי להתקשר לאשתו? מה לעזאזל היא עשתה לך רע בחיים? את שונאת אותה כי היא פגשה אותו קודם? תרדי מהסוס הזה שאת חושבת שאת משהו מיוחד בגלל שגבר אומר לך שהוא יעזוב את הבית בשבילך, את רק צעצוע בשבילו, ומה עושים כל הילדים הקטנים עם הצעצועים החדשים והמודרניים שלהם מהקופסא? משחקים איתם עד שנמאס, ואז חוזרים לבובה הישנה והסמרטוטית שלהם, כי בסופו של דבר, אם הוא היה רוצה לעזוב אותה, הוא היה עושה את זה בלי שום קשר אליך. את בת 25, לכי מצאי בחור בן 25 ותקימי לך משפחה משלך. ומכל ה
- בהצלחה

מאוהבת00

New member
תודה על התגובות שלכם

אני מקווה שאני אהייה חזקה מספיק לא להיכנע לו יותר ובאמת לנתק את הקשר לגמרי .. נראה לי שכשיהיה לי קשה אני פשוט אקרא את התגובות שלכם :)

bar228

New member
בגלל בחורות כמוך נהרסות משפחות

שלמות עם ילדים. איפה החינוך איפה הקו האדום שצריך להיות לכל בחורה גבר נשוי זה קו אדום. זה בושה מצידך עוד לאיים עליו אני דוחה בחורות כמוך שמפתחות קשר עם גברים נשואים וחוץ מזה תמשיכי לחלום עליו!!!

לא בגלל גברים

נשואים שמספרים סיפורי סבתא לכאלה שמוכנות לשמוע, חוצים קו אדום ומעמידים את משפחתם בפני סכנת ההרס?

kmiki

New member
לא חבל שזנחתם את הפוסט המקורי לטובת ויכוח ישן

הרי זה הויכוח הישן ביותר עלי אדמות, זו הביצה והתרנגולת, מה קדם למה - גברים בוגדים (ונשים כמובן) או בחורות צעירות שמאמינות שגברים נשואים זה הדבר הטוב ביותר בשבילן? אבל כולכם שכחתם את הפוסט המקורי והפכתם את הדיון הזה לאותו ויכוח ישן - מה קדם למה. לא חבל?

I C E M A N 7

New member
מה זה משנה מה קדם למה

העיקר שיש בחורות צעירות שמאמינות שגברים נשואים זה הדבר הטוב ביותר בשבילן

bar228

New member
זה לא רק הגברים זה גם

הבחורות הצעירות שנותנות לעצמן להיכנס לזה אני מכירה לפחות 4 נשים שהם מתמודדות עם 3-4 ילדים לבד בגלל שבעלהן עזב אותן בגלל בחורה מטופשת וילדונת שלא מבינה כלום מהחיים שלה. זה כל כל עצוב לראות את הגברים הפתתים האלה נופלים בזרועות בחורה למה? כי המאהבת נותנת את הניצוץ? אין להם משכנתא על הראש אין להם חובות בינהם אין להם ילדים על הראש אהבה? אהבה אמיתית היא להישאר בתוך המערכת היחסים עם האישה ולהתמודד עם הבעיות שכמעט תמיד אפשר לשפר. פשוט העיקר לברוח מהמציאות!!! זה פשוט כואב לי ומשגע אותי לשמוע סיפורים כל כך כואבים על נשים שמתמודדות עם המציאות הכואבת הזאת של בגידה. בקשר ל"מאוהבת" כל אלה סיפורי סבתא הוא עוד גבר שמחפש ריגושים מהצד כל גבר רוצה לאכול את כל העוגה ולהשאיר אותה שלמה! הם רוצים את האישה הקבועה בבית שתבשל, תכבס תנקה ותטפל בילדים, ובחוץ? בטח בחוץ שתחכה לו בחורה שתמלא לו את הריגושים והאהבה (במרכאות). ובינתיים הם נותנים את כל היחס בחם והאהבה שלהם למאהבת והאישה נשארת בבית ולא מקבלת ולו במעט אהבה ויחס. לכל הגברים הבוגדים אתם פשוט פתתים חסרי רגשות וגברים חלשים!!! אתם בסוף נשארים כמו כלבים לבד! כל החברים חוזרים לנשים שלהם לילדים שלהם לבית החם שלהם. אבל הגבר הבוגד בסוף תמיד יהיה לבד וזרוק! חבל שאתם לא חושבים על זה לפני מעשה!!!!

chenby

New member
האם יתכן

שאם לא היו אותן נשים צעירות שבגללן הבעלים עזבו, אז כנראה היו נשים צעירות אחרות? מי שמחפש בחוץ ימצא, והוא ימצא תמיד. בעיני אותן נשים כנראה לא חושבות שמגיע להם גבר שהוא מותר להן. ושיותר קל ללכת על משהו שהוא לא אפשרי. כי למה שמישהו ירצה אותי באמת? כמה אומללות זה. ואותם גברים שמחפשים בחוץ - גם פה צריך 2 לטנגו, גם האישה וגם הבעל. כשיש זוג, זו כבר אחריות של 2 הצדדים בזוג למה שקורה בזוגיות. עם כל הצער וכל הרצון להאשים.. אם אירוע מסויים קרה לי, כנראה שיש לי אחריות מסויימת בו. בעיקר כנראה על איך אני בוחרת להגיב לאותו אירוע.

סיפורים שנשים מספרות

לעצמן כדי לא לקחת אחריות או למתן את תחושת הפגיעה <של הבעל!!!!!!!!> באגו ובבלוטת הרכושנות. להפוך את המאהבת 'לגנבת' או 'ללא חשובה' זאת רק עוד דרך להבהיר כמה שהבעל הוא חפץ, מטבע עובר לסוחר(ת)...

אייבורי

New member
אחריות

כמובן שהכי קל להאשים את המאהבת אבל ביננו, היא שם דואגת לעצמה וזה דווקא מקובל. הבעל אחראי שבחר באישה שאיננה מתאימה לו היא אחראית כי עם הילדים שכחה שיש לה בן זוג הזוגיות הרקיבה והמאהבת, היא רק אנזים המזרז את התהליך. והתקווה שלך שגבר בוגד יהיה זרוק ולבד, היא תקוות שווא סביר להניח שתמיד תהייה שם אישה נחמדה לנחם אותו.

bar228

New member
ולא לשכוח שגבר

לא יקום ויעזוב כל כך מהר בית יוותר על הילדים על הבית וכל מה שהוא הקים במו ידיו בעבודה קשה אלא אם כן מחכה לו מישהי בחוץ זה נותן להם את הדחיפה לצאת אפילו עוד לפני שהוא ניסה לנסות להציל את האהבה. אז בטח שיש לבחורות האלה המון תרומה לזה. וואי אני כל כך כועסת כשאני רואה הודעות כמו של "המאוהבת"...

נומלה

New member
את רק כועסת על האדם הלא נכון

או שלדעתך גברים הם ילדים קטנים שאינם אחראים למעשיהם?

למעלה