צריכה עצה...

גבריאל56

New member
צריכה עצה...

לפני יומיים התפטרתי מהעבודה שלי. זאת היתה העבודה הרצינית הראשונה שלי, עבדתי בה 8 חודשים (אני בת 19), המקום עצמו קטן וביתי עם אוירה טובה בסך הכל ויש שם בסך הכל 5 עובדים... ובגלל זה תמיד היו "תככים". העבודה עצמה היא עבודה מונוטונית, כל יום אותם אנשים, אין איזה מצב של שינוי, של התקדמות בעבודה, של איזה חוויה מסעירה והבעלים עצמו דתי ככה שגם לא היו איזה ימי כיף או ימי גיבוש או משהו כזה. בהתחלה נורא נהניתי לעבוד שם, האוירה היתה מצוינת, הכסף מדהים והכל היה מעולה אבל לאט לאט הוספתי לעצמי עוד ימים ועבדתי בסך הכל 3 פעמים בשבוע, ועם זה התחילה הירידה, כבר לא נהניתי לבוא, הייתי מתעצבנת על לקוחות, לוקחת כל הערה של הבוס באופן אישי, לוקחת "ריכולים" באופן אישי ובאופן כללי כל הזמן התלוננתי שחרא לי. חבר שלי אמר לי שתאכלס הכסף שם אמנם טוב אבל כסף בגילי זה לא כזה אישיו וגם הצלחתי לחסוף מהעבודה הזאת די הרבה כסף אז שאם לא טוב כדאי שאני אתפטר ואחפש משהו אחר שיעביר לי את הזמן כי זה בסך הכל מה שאני מחפשת. אז התפטרתי, וכל הסוף שבוע הצטערתי על זה..הבוס שלי אמר לי שחבל לו ושנכנסתי לו ללב אבל אם זה מה שאני רוצה.. עכשיו גם לי חבל, לא בא לי לחפש עבודה חדשה כי באף מקום לא תהיה כזאת אוירה...אני שוקלת להגיד לו במשמרת הבאה שלי שאני רוצה לחזור ושזה היה פשוט להט הרגע. מה אתם חושבים?

מצד אחד... מצד שני... ../images/Emo13.gif

מצד אחד, את טוענת שהרווחת שם טוב והיה לך נחמד סה"כ בעבודה הזאת, אבל מצד שני, ושימי לב שיש הרבה מצד שני: יש הרבה תככים ורכילות, העבודה די משעממת ומנוטונית,אין גיבוש, לא נהנית בעבודה בתקופה האחרונה. נשמע שמצד אחד את רוצה לעזוב, מבינה שזה הצעד הנכון עבורך אבל מצד שני, קשה לך, כי וואלה קשה לצאת מהשגרה, מהמקום הידוע, הבטוח, השולט מבחינתך. אבל לדעתי ההתפטרות היא החלטה נכונה, אני לא חושבת שזה נכון לעבוד במקום שלא עושה לך טוב ושהמינוסים עולים על הפלוסים בו כמו במקרה הזה. אבל רק את יודעת, אי שם עמוק בלב, מה נכון ומתאים לך.

לנושנוש

New member
לדעתי אפ תחזרי תוך זמן קצר....

התחושות שהיו לך לפני הפיטורין יחזרו.

למעלה