צריכה עצה ..

את לא צריכה עצה

מה שאת צריכה זה פשוט לגשת לעיריה, לבקש מהם שק זבל הכי גדול והכי חזק שאפשר למצוא, תכניסי אותו בפנים, ואיך אומרת ורדה - תזרקי אותו! יש מספיק זבל בחוץ, את לא צריכה אחד כזה בבית

hope2b

New member
איפה ורדה כשצריך אותה?

תזרקי אותו. עץ עקום אי אפשר ליישר. אופי אי אפשר לשנות. תזיזי ממך מה שלא עושה לך טוב ואם הוא לא זז....זוזי את... אין אחד שאין לו תחליף. בהצלחה

היי טליה

הוא לא מעונין בך ולכן לא מתענין ברגשות ובהרגשות שלך. אני חושבת שהכי טוב שתעשי למען עצמך זה שתמשיכי הלאה ותמצאי בחור שיאהב אותך, שיתמוך בך ושירצה לבלות כל רגע פנוי איתך. אל תוותרי על אהבה, חברות, כבוד ויחס הוגן - זה מתכון לזוגיות טובה וארוכת טווח. אני מאחלת לך "לאסוף" את עצמך ומספיק לאהוב את עצמך כדי "להעלים" אותו מחייך על מנת שתוכלי להמשיך הלאה בבטחון וחיוך. חיזקי ואימצי חמודה וזיכרי עדיף עכשיו שיכאב ולא אחר כך. שבת שלום

NEXTTTTTTT

הבחור תקוע במשחק כדורגל מכיתה ב' תעברי הלאה בובה חהל על זמן יקר :) וכשתעריכי את עצמך יעריכו אותך אל תבזבזי זמן יקר על משהו "רעוע" כי לבסוף יתפרק במילא בהצלחה חמודה :)))

b0redavid

New member
WHAT? WHAT? WHAT? GIRLFRIEND LISTEN TO ME NOW

!YOU NEED TO DUMP THAT ZERO AND GET YOURSELF A HERO UH-HA-HA MMM מי איתי? ברצינות. רק חודש ביחד וכבר הוא מתנהג כאילו שאת השפחה שלו? (זה בדרך כלל לוקח שנה!)

talia220

New member
היי אנשים ..

תודה רבה לכולם על התגובות, קראתי הכל ואני יודעת שאתם צודקים .. דיברתי איתו אתמול כשנפגשנו על העניין. הוא מסביר את ההתנהגות שלו ככה: הוא עדיין לא חושב שהוא מוכן לקשר, לכן הוא מתהג אליי בצורה יבשה. הוא לא רוצה להתחיל איתי בצורה רומנטית וכ'ו, לפני שיחליט אם הוא מוכן להיכנס לקשר רציני.(הוא לא רוצה שאתאהב בו, ואז לשבור לי את הלב) הוא אמר שבקרוב הוא יחליט אם מתאים לו קשר רציני (הוא בעניין של סטוצים יותר) . הרגשתי הקלה אחרי השיחה. ככה אני יודעת שלפחות אם הוא יגיד שהוא לא מוכן לקשר, אני יעבור הלאה ואמצא לי מישהו שבאמת שווה אותי . אני מעדיפה לשים איקס עליו ולהמשיך הלאה (אני די טובה בלפסול אנשים שפוגעים בי) מאשר להיות במצב של מתלבטת ולא יודעת מה יהיה. וזהו .. אני נותנת לו צ'אנס עד ספטמבר להחליט אם הוא מוכן להתחייב או לא, ואם הוא לא מוכן - ההפסד רק שלו .

Paranoid Eyes

New member
את התחרפנת לגמרי או מה?

אמר לך שהוא לא סגור על עצמו? קחי את הרגליים שלך, תאמרי שלום יפה.. ותמשיכי הלאה.. אם הוא ירצה הוא ידע איפה למצוא אותך, ואח"כ תעשי את השיקולים שלך אם את רוצה אותו או לא. את מתכוונת לחכות לו עד שיחליט? ועוד עד ספטמבר? תגידי, את צריכה סטירה שתעורר אותך? תעזבי אותו כבר! עכשיו! לא מחר , לא עוד חודש! עכשיו!

TEPELA

New member
מסכימה עם Paranoid Eyes וגם-

עוד סיבה למה לזרוק אותו ומייד!: בהתחלה הוא אמר שזה קשר לחתונה ועכשיו הוא בכלל לא רוצה קשר? מתלבט עלק?? מותק, יש לו מישהי אחרת. תפנימי. או שבהוא סתם לא החלטי/ דו פרצופי.. מה שתירצי. תיז-ר-קי- או-תו-!!!!!!

TriPax

New member
נראה לי שזה טרול

לא הגיוני שמישהי יכולה להיות באמת כזו קלולס ועיוורת. בחיי.

flutter girl

New member
רואים שלא הכרת בנות בחייך

אולי זה טרול, אבל יש מספיק בנות אטומות בעולם. בארץ. בעיר שאתה גר בה.

למעלה