צריכה עצה ..

wintert

New member
לקחת את הכדורים הנכונים? :)

התכוונתי שהבנות של היום גדלות מהר מידי, רצות מהר קדימה. איפה הילדות? הן מפספסות את הילדות שלהן. מי חשב על דברים כאלה בגיל 21?

flutter girl

New member
למען האמת אתה די מתבלבל

אתה אומר "הבנות של היום" - ומתכוון לשנות ה2000, נכון? אם כבר, פעם זה היה הרבה יותר מקובל להתחתן בגיל מאוד צעיר, בעוד היום זה לא משונה לחכות עם זה... ככה שלשאול "למה אתן גדלות כ"כ מהר?" זה לא אקטואלי, כי פעם זה בכלל היה סטנדרט.

הבחור כבר נירשם לבית אבות.

אז הוא מרשה לעצמו ממרומי גילו לתת הערות כאלה, כנראה הקטטר לוחץ לו על איברים פנימיים.

הדר 2626

New member
" מי שלא רואה אותך לא ראוי לך "

חמודה, לא ציינת את גילך וגילו.זה דיי מעניין.... אני יכולה לומר לך מנסיון שאם כך הוא מתנהג עכשיו זה רק שאלה של זמן עד שזה יתפוצץ לך בפנים. את מכירה אותו (רק) חודש ! והוא מזלזל בך , ופוגע בך. אני שואלת אותך... עם כזה גבר את רוצה לבלות את המשך חייך? ואולי אפילו שיהיה אבי ילדייך? אני בטוחה שלא ! ולכן אני חושבת שאת פשוט צריכה לדפדף אותו מחייך יכול גם להיות שהוא יגיד לך " אני אשדל יותר , אני אשתנה " הוא לא ישתנה כי זה האופי שלו ואני כאלה בסוף נשארים בלי אישה ובלי חברים הוא לא הגבר היחיד בשטח יבוא משהו יותר טוב אני מקווה שאת תעשי את ההחלטה הנכונה בהצלחה לך...

חמודה אין לך מה לעשות עם אחד כזה.

אם זה מתחיל כך, זה יגמר לא טוב. פשוט תסיימי את הקשר בנעימות ותמשיכי הלאה. שבת שלום

My Little Fairy

New member
דעתי שיתחתן עם חברים שלו

הוא מזלזל בך, וגם את מזלזל בעצמך שאת עם לוזר כזה.

זה מדהים איך שאת בעצם ענית בעצמך על הכל!

כתבת שאת מרגישה שהוא גורם לך להרגיש כמו אפס, שהוא לא משקיע בך ועוד. שום שיחה איתו לא תשנה כלום, זו דרך ההתנהגות שלו. אם את מרגשיה שאת ראויה ליותר מזה - תעיפי אותו למישהי אחרת שתאמין שזה מה שמגיע לה - בחור ילדותי שלא באמת מעוניין לפתח מערכת יחסים זוגית. כעבור זמן את תצחקי על זה שבכלל התייעצת עם מישהו על הסיפור הזה - כי זה כל כך מובן מאליו שהוא לא מתאים לך.

חודש? וכבר מפחדת להרוס?

אתם רק חודש יחד!! אין לכם מה לחשוב על חתונה או משהו כזה.. בחודש הזה הייתם צריכים להתחיל להכיר אחד תשניה.. והינה את מכירה אותו ואת יודעת איך הוא מתנהג... את ציינת רק תכונות רעות שיש בו.. האם יש בו תכונות טובות? לפי מה שכתבת יש רק תכונות רעות..הקשר לא מבוסס על שום דבר חוץ ממשאר על חברים שלו והקשר שלך לא צריך להיות כזה..נכון? הוא מזלזל בך נכון?. את רוצה להגיע למצב של חתונה עם בן אדם כזה? שהחברים שלו במקום הראשון?? עזבי עכשיו לפני שיכאיב לך יותר.. בהצלחהה

אם אתה מרגיש שווה

אם אתה מרגיש שאתה לא שווה , אתה תמשוך אליך אנשים שיתיחסו אליך כלא שווה. ואם אתה מרגיש שווה אתה תמשוך אליך אנשים שיתייחסו אליך כשווה. תחשבי על עצמך, תידאגי לעצמך , תכבדי את עצמך ותמשכי אליך רק אנשים שמכבדים אותך. ודרך אגב... היחס שלו אליך, זה לא קשור אליך... זה קשור אליו ולחוסר ביטחון שלו או לאגואיסטיות שלו וכו'... יכול להיות שאת מושלמת .. זה לא משנה, הוא פשוט כזה וזה לא קשור אליך , תיזכרי את זה. בהצלחה.

לדעתי גם את צריכה לתת לו קצת מין...

את כנראה משעממת אותו ולא מוכנה לקיים יחסי מין... אז ברור שהוא יעדיף את חבריו.

vered 212 sexy

New member
אז ככה את משיגה חברים?

מזדיינת איתם כדי לקבל קצת יחס? לי זה נשמע נואש...

flutter girl

New member
לא, הבעיה שהוא מטומטם ואינפנטיל.

אולי את מבינה, מאחר שאת מפגינה כרגע סימפטומים דומים לבעיה שיש לו.

TriPax

New member
../images/Emo45.gif

זה הגיע לעמוד הראשי? אחרת, קשה להשסביר את שטף פניני החוכמה שנוספו לשרשור.

למעלה