צריכה עצה ..

TriPax

New member
מתלבטת? Second Chance???

הלו!!! את צריכה לבעוט בו מכל המדרגות ולהמשיך הלאה בחיים שלך! את בעצמך אומרת "לא משקיע בי בכלל", "לא אכפת לו ממני", "השתנה ליום יומיים, ועכשיו הוא שוב פעם מזלזל בי ..", "הוא גורם לי להרגיש כמו אפס"... צריך עוד סיבות בשביל לזרוק אותו?! הבחור ילדותי, או לא מעוניין בך באמת, או דביל. אבל בעיקר ילדותי. איך את יכולה לחשוב על חתונה כשהבחור מתייחס אלייך כמו אל כלב תועה שהוא מצא ברחוב? אולי גם את קצת חולמת בהקיץ, אם כל הדברים שהוא עושה/אומר לא גרמו לך להבין שהוא לא באמת שייך לקשר הזה. אל תתלבטי בכלל - תפרדי ממנו, ויפה שעה אחת קודם. את בסה"כ בת 21, יש עוד מלא בחורים ורובם הגדול גם יתייחס אלייך כמו אל בנאדם ואפילו יעניק לך תשומת לב וחיבה מרצונו החופשי.

שאפולי

New member
../images/Emo45.gif

"הבחור ילדותי, או לא מעוניין בך באמת, או דביל. " או כולם גם יחד??!! טה טה דארלינג.

vered 212 sexy

New member
יפה אמרת!

"יתייחס אלייך כמו אל בנאדם ואפילו יעניק לך תשומת לב וחיבה מרצונו החופשי." הוא צריך להתייחס אלייך יפה מרצונו החופשי ולא כי את מאלצת אותו ועושה לו סצנות ואם הוא לא מתייחס אלייך כמו שצריך כי הוא רוצה להתייחס אלייך יפה וכי לו אכפת ממך וכי את חשובה לו אז אין טעם לבקש! תחסכי לעצמך כאב ראש, עזבי אותו!

Shaycus

New member
בלי לחשוב פעמיים,

תעיפי אותו לאלף עזאזל אתם בסך הכל חודש ביחד, זה ההתחלה של הקשר, הקטע הכי מלהיב של הקשר, הכל צריך להיות בלהט, בכיף, בתשוקה, וזה נראה כמו זה מאולץ, כל כך לא רציני הבחור, לפי מה שהבנתי ממך אחרי חודש "דיברתם על חתונה" ? זה הקטע היחיד שלא הבנתי מההודעה שלך אם לא הבנת אני אגיד עוד הפעם את מה שנראה לי: את שווה הרבה יותר מהאפס הזה, שגורם לך להרגיש כמו אפס, שיהנה מהכדורגל שלו (וגם אני אוהב ספורט וחשוב לי לראות אבל יש דרך לעשות את זה) ושיהנה עם החברים שלו, לך..מגיע טוב יותר.

שאפולי

New member
הנה,ענית לבד:

אני מרגישה שהוא עדיין ילד- את צודקת הוא באמת ילד. פשוט נמאס לי, הוא גורם לי להרגיש כמו אפס ..- לכי. יפה שעה אחת קודם.

מה מצאת בו לעזאזל???

הוא בן 24 אבל את יותר בוגרת ממנו. הוא מתנהג כמו ילד קטן!!! מה את צריכה אותו?? הוא תורם לך?? נראה לי שפשוט נוח לו להיות איתך, ולא בגלל שהוא אוהב אותך באמת. לדעתי- תזרקי אותו וכמה שיותר מהר!!! לא חסר גברים שיכולים לשלב ח'ברה וחברה! הוא בקושי מדבר איתך בטלפון, נפגש איתך רק פעם בשבוע, כשאתם מדברים זה בדרך כלל שהוא תוך כדי נסיעה וזה מראה כבר על זילזול!! או שאתם מדברים בבית ותוך כדי הוא מדבר גם עם חברים שלו שזה בכלל מעליב!!! זה צריך להיות מובן מאליו בלי הרבה מחשבה: תזרקי אותו!!!!

לילולה

New member
גם אני כרגע במצב כזה בערך..

אצלעי זה קצת קרע אחר והוא לא ממש מזלזל בי אלא פוט אין לו זמן וגם שיש לו הוא מדבר חצי איתי וחצי עם הסובבים אותו.. אני חושבת שבמקרה שלך את צריכה להפרד ממנו, כל עוד זה לא משהו משמעותי ורציני [לפי מה שזה נשמע זה לא] אז תעזבי כבר בהתחלה כי הוא באמת נשמע ילד קטן.. בהצלחה לך.

הדרך קצרה לאלימות!!!!

ילדונת תפתחי את העיניים!!! כולה חודש אתם "יחד" כאשר בולט יותר שאתם ממש לא יחד.טיפוס כזה שמדבר ומתנהג אלייך באופן כזה כשאתם בכלל בשלב בו הוא צריך להיות הרומיאו שלך... הוא טיפוס שבעתיד לא יהסס גם להעיף לך סטירה ולהגיד לך "לכי לישון נדבר מחר"! אז תעשי ת'החלטות שלך. בהצלחה ולא להתעקש להיות מזוכיסטית.

nkotb

New member
מכירה את המשפט והספר

he is just not that into you חוץ מזה אתם שניכם צעירים, את 21 והוא 24, יש לכם עוד מממממממלללללללללאאאאאא זמן עד שתפגשו את האחד/ת. ואיך שאת מתארת את הסיטואציה הזו, הוא מזלזל ופוגע בך, לא מתייחס ובטוח - לא אוהב אותך. אתם כולו חודש ביחד והוא כבר לא שם עליך, במילה אחת - או שתיים - תזרקי אותו! את שווה הרבה יותר מזה! חוץ מזה עזבי חתונה עכשיו את צעירה מדי כולה 21! לכי תעבדי לכי תלמדי תכירי מישהו רציני שיתייחס אליך בהדדיות כמו שאת אליו, צאי איתו, תגורי איתו ואז תראי מה קורה. אבל לא עכשיו עוד כמה שנים. עכשיו תנצלי לבילויים,לימודים,ועבודה. אם מישהו היה מתייחס אלי כמו שאת מתארת, הוא היה עף יום אחרי! טוב שהתחתני עם בעלי ולא עם הלוזר הקודם שביזבזתי עליו זמן מיותר. יש לך זמן ילדה, אל תדאגי ואל תחשבי כרגע על חתונה! בהצלחה!

ROSMARY

New member
תברחי כל עוד את יוכלה

כי את תתחתני איתו את תתחתני גם עם החברים שלו !!!!!

ורוניק 1

New member
מאמי אתם רק חודש ביחד..

ועכשיו התקופה הזו צריכה להיות כייפית ומרגשת את מספרת משהו שהוא לא טבעי כביכול למצב של שני אנשים שרק התחילו קשר ודיברו על חתונה.. אני מצטערת להגיד אבל הוא ילד.. ילד קטן שמחרטט אותך ואת קונה את החארטות שלו ומשלמת עליהם הרבה.. מה את צריכה אותו.. ? טוב לך איתו? את מאושרת איתו? את מאמינה שהוא ישתנה? אם כל התשובות הם לא אני חייבת להגיד לך שאין שום טעם לקשר הזה.. ודרך אגב תזרקי את החמוד הזו בצורה הכי לא מתייחסת שיש אם הוא רוצה אותך הוא יחזור ועל ארבע (רק ככה מחנכים אנשים אין מה לעשות) אם לא אז אולי באמת עדיף ככה..

הוא עושה את זה בכוונה

הוא בכוונה מדבר איתך ועם עוד אנשים ביחד בטלפון... בכדיי להרגיש עם עצמו גבר ולראות איך את נימרחת אחריו. תאכלס.. הוא לא נשמע שווה את המאמץ שאת משקיעה בו. תפסיקי להיתקשר... הוא יתחיל להתקשר רק בכדיי להחזיר אותך שוב לאותו מצב שאת רודפת אחריו. זה מחמיא לו לאגו. הוא לא שווה אותך, מגיע לך יותר טוב. תעיפי אותו... בהצלחה. נ.ב. הוא לא ישתנה... זה לא מגיע לך. וגם אם תיתחתנו הוא ימשיך להיות אגואיסט שחושב רק על עצמו תמיד... עכשיו תחשבי... זה מה שאת רוצה? מגיע לך יותר.. כי את יודעת לתת.. בהצלחה. ביי

ליא7

New member
את רצינית שאת מתלבטת?? תזרקי אותו!

בחור שבאמת רוצה לא מתנהג ככה, תאמיני לי. וממש לא משנה באיזה גיל. בהצלחה

אם נמאס לך , זאת החלטה שלך .

זה נראה שהקשר הזה לא חשוב לו . והוא מעדיף את החבר'ה שלו על פנייך . מה שמראה על חוסר רצינות מצידו. אל תעשי החלטה מהירה , אבל גם אל תגררי את זה יותר מידי . תדברי איתו , תדברי עם עצמך . ותגיעי להחלטות . בהצלחה
.

עזבי, הוא לא בשביל אף אחת עכשיו. אל תשקיעי

בו מחשבות או פשוט תמחקי אותו מרשימת הבן זוג ורשמי אותו ברשימת הידיד הרחוק. אין לך ברירה הוא כרגע לא ממש יציב איתך ובטוח שלא באותו ראש שלך.

רועי21רג

New member
את טובה מדי אליו

הלוואי והאקסית שלי הייתה לוקחת דברים כמו שאת לוקחת אותם. אני אחרי שנה וחצי שנתתי לה את החיים , ואפילו הרחקתי את עצמי מהחבר'ה בצבא בשבילה , אחרי שצעקתי עליה פעם אחת , היא זרקה אותי כמו נעל ישנה. תראי , אם את מרגישה שהוא לוקח אותך כמובן מאליו , פשוט לכי ודברי איתו על זה , אם זה לא מסתדר פשוט תעזבי כי הוא לא נראה לי בחור של קשר רציני.

wintert

New member
תזרקי אותו אבל כ"כ מהר

תראי, הביטי. אף אחד לא אומר שהוא לא רוצה אותך ולא מעוניין בך. אחרת הוא לא היה איתך בכלל. את בת 21, את אמורה לזרוק כ"כ מהר שאפילו הוא לא ישים לב שזרקת אותו. שום דבר לא נגמר אף פעם, אחרי שאנשים נזרקים או נפרדים, הם לא נעלמים. אני מכיר כמות לא קטנה של אנשים שהיו חברים המון זמן, נפרדו, ואחרי כמה שנים במקרה נפגשו וחזרו להיות ביחד והיום נשואים. אולי אם תזרקי אותו, הוא יביא שאסור לקחת אותך כמובן מאליו. בכלל, זה גם עניין של אופי. אנשים לא משתנים, היחס שלהם משתנה. ושוב, את בת 21, תבלי, תהני, יש לך את כל החיים לפנייך. למה אתן גדלות כ"כ מהר? שיהיה בהצלחה

exterior

New member
"למה אתן גדלות כ"כ מהר?"

זה ממש ממש ממש לא נשמע טוב המשפט הזה

exterior

New member
קצת פדופילי..

אני בטוחה שלא לכך התכוונת. שאלה - אתה (גבר) לא גדל במהירות? ובכלל, במה התכוונת ב"גדלות" (מנטלית או פיזיולוגית-פיזית?)

למעלה