ענת אום יפתח
New member
צריכה עצה ... ../images/Emo62.gif
ביום שלישי הקרוב מתחתנת אחותי , שתחיה.
כמובן וכמובן שיפתח מיועד להיות "מסמר המסיבה" ואפילו קנינו לו כמה מערכות בגדים - מהן רק צריך לבחור את "המיועדת" לאותו ערב. אבל , כידוע , חתונות מתחילות בסביבות 20:00 ונמשכות עד "אחרון האורחים" , מה שנקרא. מן הסתם , הילד (שרגיל בימים כתיקונם ללכת לישון ב-20:00-21:00 ) ירצה לישון מתישהוא! מה איכפת לו שמיכל החליטה להתחתן עם אלחנדרו? והוא בכלל לא מאמין בנישואים , אלא רק באהבה לאמא... (סתאאם
). בקיצור - את העגלה אקח איתי , אבל מה אם הוא לא יצליח להירדם שם כמו שצריך? לחזור הביתה בגלל זה ולא להיות נוכחת ברוב החתונה של אחותי? (אגב - החתונה היא קרוב מאוד לכאן. עניין של שתי דקות נסיעה עד לגן האירועים מהבית שלנו). ובייביסיטר? - קשה לי עם זה. לא רוצה להשאיר את התינוק עם שום בייביסיטר , מה גם שאם הוא מתעורר - צריך ציצי בסביבה , ורצוי שזה יהיה "ההוא" שלי... מה אתן אומרות? (וליאור - נו אופנס. אני טוענת שכשיש מיליון בנות ובן אחד , הוא "ימחל על כבודו" אם יכללו אותו בלשון נקבה. מפמיניסט כמוך אנ´לא רוצה לשמוע "לא" בנדון
). מה עלי לעשות??? ואגב - מחר הפרעוש אמור להיות נוכח גם במסיבת הרווקות אצל אחת החברות בביתה. אמא שלו שוקלת לסחוב אותו גם לשם , אבל אולי היא תרד מזה... ענת.
ביום שלישי הקרוב מתחתנת אחותי , שתחיה.