צריכה עצה...

לימור26

New member
צריכה עצה...../images/Emo5.gif

אני מחפשת מקום עבודה בעיקר לסטאז´ בשנה הבאה, בביה"ס אומרים שאין סיכויים בגלל הקיצוצים, ובכלל לא טרחתי לשלוח קורות חיים בגלל באמירות החוזרות ונשנות שאין עבודה- מאידך ישנו בקוש לגננות בגנים פרטיים, תחת פיקוח משרד החינוך, שזה מתאים לסטאז´ אבל,,,אני לא כ"כ אוהבת את הצד של הגננת יותר מתאים לי לעבוד בביה"ס..מה אתן אומרות להתפשר ולעבוד בגן פרטי בפיקוח משרד החינוך רק לשנת הסטאז´ או להמתין שאולי תתפנה משרה בביה"ס??אפילו שגן זה לא מה שהייתי רוצה לעשות? **למדתי במסלול לגיה"ר, ואני מחפשת באיזור המרכז... תודה מראש,

itu1

New member
ללימור

השאלה עד כמה את מסוגלת להמתין המצב כידוע לא מעודד ונכון לרגע זה עדיין לא ברור בכל מקרה כדאי לנסות לבדוק בבתי ספר וככל שניתן להשאיר את אופצית גן הילדים פתוחה שהרי את חייבת בסטאז´ בכל מקרה ואז אולי זו תהיה האופציה מבחינת הרע במיעוטו ולאחר השלמת הסטאז´ לשנה הבאה מי יודע מה יהיה בברכה אריה

psa

New member
לימור, ידוע לי שמורות באות לבתי-ספר

ונרשמות כמורות מחליפות. זאת דריסת רגל ....ואולי במשך הזמן או שנת הלימודים לאחר מכן,יהיה סיכוי כלשהו. ישנם אזורים שהמצב בכי רע , כמו בצפון.מפטרים מורים וסוגרים כיתות. מורים מחליפים תמיד צריכים....

itu1

New member
ללימור

השאלה עד כמה את מסוגלת להמתין המצב כידוע לא מעודד אך נכון לרגע זה עדיין לא ברור בכל מקרה כדאי לנסות לבדוק בבתי ספר וככל שניתן להשאיר את אופצית גן הילדים פתוחה שהרי את חייבת בסטאז´ בכל מקרה ואז אולי זו תהיה האופציה מבחינת הרע במיעוטו ולאחר השלמת הסטאז´ לשנה הבאה מי יודע מה יהיה בברכה אריה

lizansak

New member
במצב הנוכחי - קחי מה שיש

קודם כל - סיימי את החובות, וקבלי איזה שהו מעמד משרד החינוך. בשיבוץ מורים יש מספר עדיפויות: מורים קבועים שמשרתם צומצמה מורים שקיבלו אישור העברה יזומה (עקב מעבר דירה, למשל בגלל עבודת הבעל) מורים בעדיפות א עדיפות ב ועדיפות ג - בסוף עדיפות ג הן אלו שלא עבדו עדיין בקביעות (למשל עבדו רק במסגרת מילוי מקום) עדיפות ב - תכלול אותך. ואם תתמידי שנתיים (אם יש לך תעודת הוראה) תעברי לעדיפות א

למעלה