spirit noa
New member
צריכה עצה שלכם, ../images/Emo23.gif
טוב אז ככה. אני אנסה לאספר את זה בקצרה, אני מאוהבת..
קוראים לו איתי והוא לומד בשיכבה שלי, בזמן האחרון הרגשתי שאנחנו דיי מתקרבים, אנחנו הרבה בייחד, יש לו אח שלומד בבית ספר שלי אבל בשכבת ז'. וגם איתו אני דיי בקשר, אבל נראה לי (לא דעת למה). ש.. הוא אוהב אותי, אבל אני מאוהבת באח שלו, (באיתי*).... הוא תמיד מסתכל עלי והכל תמיד מוצא זמן לדבר איתי יושב לידי בהסעה.. והכל.. _(האח שלו לא הוא), ואני לא מאוהבת באח שלו, אני רוצה אותו..... אבל המצב מסובך נראה לי שהוא אוהב אחת אחרת. שבכלל לא שמה עליו, היא רק ידידה שלו ולא יותר מזה היא מאוהבת באחד אחר בן 17 שתמיד גורם לה להיות עצובה, פעם אחת שדיברתי עם גנ'ט באיסייקו היא אמרה לי שהיא רוצה לשכוח ממנו,(מזה שהיא אוהבת) ושיש לה את איתי. (זה שאני מאוהבת בו), וזה דיי פגע בי, כי הבנתי שאיתי הוא סתם אופציה שנייה בשבילה, ואני פשוט לא יודעת מה לעשות
...... אני רוצה שהוא יהיה רק שלי, אבל יש לו כ"כ הרבה ידידות ורק את ג'נט הזאת הוא אוהב , (ככה לפחות נדמה לי),בשיחה שלי עם איתי יום רביעי הוא ביקש ממני שאני ילך לכיתת אתגר, בשנה הבאה אנחנו עוזבים את החטיבה, והוא ביקש שניהיה באותו בכיתה, אבל באתגר, אני רוצה להיות בכיתה רגילה כי נראה לי שאתגר זה יותר מידי בשבילי........ ואתמול יום שישי אני ראיתי איך הוא מתנהג אליה ומדבר איתה וזה הציק לי
אני רוצה אותו לעצמי
רק שלי תוכלו לעזור לי מה לעשות ?
אני אשמח לשמוע עצות
תודה לכל מי שמגיב
טוב אז ככה. אני אנסה לאספר את זה בקצרה, אני מאוהבת..