צריכה עצה שלכם,

spirit noa

New member
צריכה עצה שלכם, ../images/Emo23.gif

טוב אז ככה. אני אנסה לאספר את זה בקצרה, אני מאוהבת..
קוראים לו איתי והוא לומד בשיכבה שלי, בזמן האחרון הרגשתי שאנחנו דיי מתקרבים, אנחנו הרבה בייחד, יש לו אח שלומד בבית ספר שלי אבל בשכבת ז'. וגם איתו אני דיי בקשר, אבל נראה לי (לא דעת למה). ש.. הוא אוהב אותי, אבל אני מאוהבת באח שלו, (באיתי*).... הוא תמיד מסתכל עלי והכל תמיד מוצא זמן לדבר איתי יושב לידי בהסעה.. והכל.. _(האח שלו לא הוא), ואני לא מאוהבת באח שלו, אני רוצה אותו..... אבל המצב מסובך נראה לי שהוא אוהב אחת אחרת. שבכלל לא שמה עליו, היא רק ידידה שלו ולא יותר מזה היא מאוהבת באחד אחר בן 17 שתמיד גורם לה להיות עצובה, פעם אחת שדיברתי עם גנ'ט באיסייקו היא אמרה לי שהיא רוצה לשכוח ממנו,(מזה שהיא אוהבת) ושיש לה את איתי. (זה שאני מאוהבת בו), וזה דיי פגע בי, כי הבנתי שאיתי הוא סתם אופציה שנייה בשבילה, ואני פשוט לא יודעת מה לעשות
...... אני רוצה שהוא יהיה רק שלי, אבל יש לו כ"כ הרבה ידידות ורק את ג'נט הזאת הוא אוהב , (ככה לפחות נדמה לי),בשיחה שלי עם איתי יום רביעי הוא ביקש ממני שאני ילך לכיתת אתגר, בשנה הבאה אנחנו עוזבים את החטיבה, והוא ביקש שניהיה באותו בכיתה, אבל באתגר, אני רוצה להיות בכיתה רגילה כי נראה לי שאתגר זה יותר מידי בשבילי........ ואתמול יום שישי אני ראיתי איך הוא מתנהג אליה ומדבר איתה וזה הציק לי
אני רוצה אותו לעצמי
רק שלי תוכלו לעזור לי מה לעשות ?
אני אשמח לשמוע עצות
תודה לכל מי שמגיב

Aussie Girl

New member
תחכי לעוד עצות אבל הנה שלי:

אולי כדאי שתספרי לו מה את מרגישה. אולי את טועה והוא בכלל לא אוהב את גנ'ט? או שפשוט תחכי ותראי איך העניינים מתקדמים. Good Luck!

אני חושבת...

שהפתרון הטוב ביותר זה לדבר איתו... תסבירי לו שאת חושבת ככה עליו ושהיית רוצה להתקדם אם הקשר שלכם... ותאמיני לי ששנה הבאה גם אם לא תהיו באותה כיתה זה לא יהייה אסון גדול כי לי למשל, יש רק שתי חברות בכיתה שלי וכל החברים שלי נמצאים בכיתות אחרות וזה בכלל לא מפריע... אז, לכי... תנסי לדבר איתו ותראי מה קורה...

spirit noa

New member
אני לא אחת כזאת

שתלך ותדבר איתו
אין לי כ"כ את האומץ להגיד לו מה אני חושבת עליו, ואיך אני מריגשה כלפיו
הלוואי שהיה לי......, שהייתי יותר פתוחה איתו.. אבל אני לא

sh53

New member
אז אולי תכתבי לו פתק או מכתב?

זה שתראי אותו כל יום ותחשבי עליו, הוא לא ידע שאת רוצה להיות חברה שלו. את חייבת לעשות משהו בנדון, הוא לא יכול לנחש. אם את לא תעשי, מישהי אחרת תעשה - את רוצה שמישהי אחרת תעשה? אז לעשות, לקבל את האומץ שצריך, לא להתבייש, לא לפחד ולעשות. גם אם תשמעי את המילה "לא", אז לא לקחת את זה ללב כל כך קשה, לפחות תדעי שאת מסוגלת להתחיל עם בנים וזה גם טוב
בקשר לכיתת אתגר - אם את מרגישה שזה גדול עלייך מאוד, אז אל תלכי על זה כי אולי תצאי משם מתוסכלת שאת לא יכולה להתמודד עם החומר. אם את מסוגלת ואולי זה יצריך קצת עבודה מצידך, אבל בכללי את באמת מסוגלת לזה ואת רוצה את זה ולא הולכת לשם כי הוא שם - אז לכי על זה.

spirit noa

New member
תודה

תודה שושי ותודה לכולם על העצות.. כבר חשבתי מה לעשות.. אני ייתן לזמן לעשות את שלו, ואני אנסה יותר להתקרב אליו, ולהיות איתו. נראה כבר מה יהיה
ובנוגע לכיתת אתגר.. זה פשוט לא מתאים לי.. זה רק לגאונים שבין כולם(כמו איתי.. הוא פשוט ילד של מאיות).. הבית ספר שאני הולכת אליו, הוא על רמה, ואפילו בכיתה רגילה קשה, אז אתגר???? אני אשתגע שם
נראה מה יהיה.... עוד מעט הוא גם אמר לי שהוא יעשה איסיקיו ואז יהיה לנו הרבה על מה לדבר וזה מה שמשמח אותי ( עוד מעט זה בשבועות.! יואהוווו
)

sh53

New member
נסי לבקש ממנו עזרה וטובות

גם אם את לא בדיוק זקוקה להן. ואח"כ תוכלי לפצות אותו במתנות קטנות (שוקולד מתוק) על כל העזרה והסיוע לך, ואת יכולה להוסיף לזה פתק כמו "תודה שעזרת לי במקצוע..., לא יודעת מה הייתי עושה בלעדיך, אתה בחור פשוט מקסים ומתוק כמו שוקולד".

As היחידה

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo23.gif

לללללללללללללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא :'( אל תקחי לי את ה-
הוא שלי!!!

לא התחרפנת אה??...חחחח

כולה שמה אמוטיקן של לב...לא תפסת על זה בעלות אנה.. כולם יכולים להשתמש בו,אל תיהיי ככה.

As היחידה

New member
../images/Emo4.gif ../images/Emo23.gif

תקראי את שאר התגובות ואז תכתבי הודעה. לא רבתי איתה יו נואו.

BaBy LiS

New member
לדעתי הדבר הכי טוף לעשות

זה להתקרב אליו אבל להתקרב להתקרב........ לפעמים גם קצת קנאה תעזור או משו כסה... בצלחה

תות15

New member
לדעתי..

סליחה אם אני קיצוני מידי.. אבל אני חושב שאת לא צריכה לעשות כלום.. פשוט להשאיר את המצב כמו שהוא.. תני לו זמן לבנאדם.. בסוף הוא יירד ממנה ותוכלי ליזום איתו, נכון לעכשיו את צריכה רק לחכות, ולהשאר איתו בקשר..

spirit noa

New member
עדי .. ../images/Emo23.gif

נראה לי שזה בדיוק מה שאני יעשה, אני אתן לזמן לעשות את שלו ובנתיים ישמור איתו על קשר

לדעתי טעות..

NO PAIN, NO GAME ככל שהזמן יעבור הוא אוליי ישכח ממנה, אבל אז הוא יהפוך להיות ידיד טוב שלך ואז "באסה להרוס את הידידות בשביל משהו שאוליי לא ילך בסוף וסתם תפרדו בכעס". יכול להיות שזה מה שהוא יגיד לך אם תמצאי את העומץ להגיד לו בעוד כמה שנים. ההתקרבות האיטית הזאת בדרך כלל מסתיימת בידידות (לא שזה דבר רע אבל זה לא דייט) ואם זה מה שאת רוצה תמשיכי כמו שאת עכשיו. אם לא, את בטוחה שהוא קולט שאת דלוקה עליו? כי לפעמים בכלל לא יודעים. בטח הבנות כאן מכירות יותר שיטות ממני איך לגרום לבחור להבין שאת מעוניינת. אבל השיטה הכי ברורה זה לצחוק מכל מה שהוא אומר, זה מנפח את האגו שלו וזה גם סימן הכי ברור.. אם את מרגישה פאדיחות לעשות את זה פנים לפנים. תתחילי כל משפט בICQ ב "חחחחחחחחח". אחרי זה את יכולה להזמין אותו לגלידה (שבועות - מוצרי חלב) זה לא נחשב דייט אז את יכולה להזמין אותו בתור ידידים (אבל אל תגידי לו, בו לגלידה בתור ידידים, פשוט אל תצייני שזה דייט. מקסימום אם מתפשל אז את תמיד יכולה לצאת מזה בקטע של אנחנו ידידים לא..) אממ תאמת זה מה שעבד עליי..

תות15

New member
../images/Emo6.gif

כבר חשבתי שכולם חושבים שאין לי שם חוצמה "תותי"..

תות15

New member
זה הופך להיות קיצוני!!

אפילו "רק אני 17" קורא לי ככה!! (אני מקווה שלא התבלבלתי בשם).. דרך אגב, יש לך שם? בנים קוראים לי תותי!! מה הולך פה?!?!

למעלה