צריכה עצה דחופה

אני בטוח שממרומי

גילך ונסיונך גם הפעם הבטחת לעצמך, במילותיה של הזמרת המכוערת עם הכרבולת המוזרה מ-VH1 ש- "This Time Baby I'll Be, Bullet Proof" טוב, אז כבר הבנת שזה לא עובד ככה וגם לא יעבוד - רק הזמן וגברים אחרים ירפאו.

veredb5

New member
האם יעזור לגרום לו לחשוד?

זה יכול לעזור אם אגרום לו לחשוב שיש כבר אחר? לא בהתנהגות בוטה אלא כל פעם שהוא באזור לעשות את עצמי מנהלת שיחה אישית בפלפון,עם מבט בוהה וחולמני בעיניים? המטרה היא לא להחזיר אותו.בשום אופן לא.אלא לשקם את האגו שלי

veredb5

New member
מחר אני עובדת איתו.משקשקת מזה

אם מטרתו היתה ריגוש וזהו אין בעיה.למרות שאני בספק.לקח למעלה מחצי שנה של קשר חברי ומצחיק ביננו בעבודה עד שזה התלקח. ודוקא זה אחד המרכיבים המרגיזים.הוא לא הפסיק לספר לי כמה הוא משוגע עלי,היה מתקשר ומשמיע לי שירים,מגיע בשעות שהוא לא עובד רק לראות אותי,ממתין שאגיע לעבודה אחרי שהוא כבר סיים,וכשהותקפתי פעם בעבודה הוא הגיע מיד מהבית. הטלפונים היו כל היממה. הריחוק התחיל כשיצאתי ל-3 שבועות חופשת מחלה.הקצב ירד פלאים,לא התראינו,הטלפונים פחתו והורגש שהוא התרחק.המסיבה השבוע היתה הפעם הראשונה שראיתי אותו אחרי 3 שבועות ושם הוא בחר לצאת באמצע עם אחרת. מחר אני עובדת יחד איתו.ראשונה מאז שיצאתי לחופש ואני משקשקת מהצורך לראות אותו.

veredb5

New member
איך הכל התהפך?

אם מטרתו היתה ריגוש וזהו אין בעיה.למרות שאני בספק.לקח למעלה מחצי שנה של קשר חברי ומצחיק ביננו בעבודה עד שזה התלקח. ודוקא זה אחד המרכיבים המרגיזים.הוא לא הפסיק לספר לי כמה הוא משוגע עלי,היה מתקשר ומשמיע לי שירים,מגיע בשעות שהוא לא עובד רק לראות אותי,ממתין שאגיע לעבודה אחרי שהוא כבר סיים,וכשהותקפתי פעם בעבודה הוא הגיע מיד מהבית. הטלפונים היו כל היממה. הריחוק התחיל כשיצאתי ל-3 שבועות חופשת מחלה.הקצב ירד פלאים,לא התראינו,הטלפונים פחתו והורגש שהוא התרחק.המסיבה השבוע היתה הפעם הראשונה שראיתי אותו אחרי 3 שבועות ושם הוא בחר לצאת באמצע עם אחרת. מחר אני עובדת יחד איתו.לראשונה מאז שיצאתי לחופש ואני משקשקת מהצורך לראות אותו.

במובן מסויים כואב לקרוא את שורותיך

איך אישה בגילך עדיין 'אוכלת' סיפורים, ואיך חיזור אינטנסיבי עם מחוות כאלה ואחרות מבחור צעיר מתפרש כעניין 'לנצח נצחים', ובניית ארמונות מחול... וכשהוא 'מתקדם', אחרי שהשיג את מבוקשו, את מרגישה 'מרומה', מושפלת, מקנאה, ואולי אף מחפשת נקם, כמו גם שאר ירקות רעילים. ולמעשה, כשחושבים על זה, מה כבר קרה?! חוץ מזה 'שליכלכת' במקום שממנו את אוכלת, כלום. חיזר אחריך? נהנית? קיבלת בוסט לאגו? קיבלת כמה רגעים של כיף כיופק עם בחור צעיר? - יופי! הוא לא רוצה יותר, וזה לגיטימי. הוא אולי קאקר, ואולי תחמן, ואולי ואולי ואולי, אבל ראבק, מה את ילדה? הדבר היחיד שצריך לעניין אותך כעת זה מעמדך בעבודה. קחי חופשה, תעבדי מה שכולה קרה <כן, יקירה, היה סטוץ מהנה, ונגמר> עברי הלאה and get over it.

הוא יכול להיות משוגע עלייך בקטע לא רציני...

את יודעת כמה חברים יש לי שאני משוגעת עליהם? סו וואט? חוץ מזה ... בחור שמרגיש כלפייך לא יגיד לך אני משוגע עלייך... הוא יהיה רומנטי הוא ייתן לך פרחים הוא יזמין אותך למסעדות הוא יבזבז עלייך הוא יהנה לדבר איתך... את טענת בהודעה הראשונה שזה היה רומן... אז עם כל הכבוד לכל המילים היפות שאמר לך... בנים אלופים במילים יפות כל עוד הם מקבלים את מה שהם רוצים... כן כן אותך! ועם בייבי דול זה ממש! כמו הדובדבן שבקצפת...! מעולההה! "כן! את אלופה...! משוגע עלייך! אז מתי נפגשים לעוד לילה מעניין (עדיף סוער)?"

לנושנוש

New member
עכשיו אני מבינה קצת יותר מה שקורה איתך....

תתחילי לבנות חומות בקשר עליו. אני לא בטוחה למה נהג בך כפי שנהג. אולי לא התכוון לרמות אותך... אולי נסחף בחיזורים גם אחרי שהרגיש שזה לא זה ולא היה לו אומץ לחתוך. באמת לא יודעת מה היה. בעצמי צלחתי קשר דומה במקצת. פשוט הגעתי לעבודה והרגשתי חרא תקופה ולאט, לאט פשוט עברתי הלאה. ממליצה לך לצאת לדייטים או לפחות לבלות הרבה שתרגישי שאת עושה חיים. אולי יש מקום לשיחת הבהרה עם בחור ושיסביר את עצמו ואת תגידי שאת כועסת עליו? אולי את יכולה לעבוד תקופה בנפרד ממנו?(אולי מחלקה אחרת או משהו?)

אייבורי

New member
ברור

תמציאי לו גם שם של טייס, רונן לב-ארי או משהו כזה מלח הארץ, טייס קרב ורופא\עו"ד תוכלי גם לשחק עם החבר הדימיוני בערב לפני השינה <אייבורי בע"מ מוכרת חלוקים לבנים>

veredb5

New member
ציניות מיותרת של חלק מהמגיבים

אני פונה לפורום כי קשה לי ואני מבולבלת. רוב התגובות עוזרות ותומכות.כמה ציניות להחליא ומיותרות.

veredb5

New member
הלב שלי נקרע וחוששת מלראות אותו מחר

איך אני אמורה 8 שעות לראות ולעבוד איתו,לראות אותו מתנהג כרגיל כאילו כלום לא קרה ולפנות אליו כרגיל? אני מרגישה כאילו מכבש עובר לי על הלב. מה עושים?

veredb5

New member
זה התחיל אחרת

אם מטרתו היתה ריגוש וזהו אין בעיה.למרות שאני בספק.לקח למעלה מחצי שנה של קשר חברי ומצחיק ביננו בעבודה עד שזה התלקח. ודוקא זה אחד המרכיבים המרגיזים.הוא לא הפסיק לספר לי כמה הוא משוגע עלי,היה מתקשר ומשמיע לי שירים,מגיע בשעות שהוא לא עובד רק לראות אותי,ממתין שאגיע לעבודה אחרי שהוא כבר סיים,וכשהותקפתי פעם בעבודה הוא הגיע מיד מהבית. הטלפונים היו כל היממה. הריחוק התחיל כשיצאתי ל-3 שבועות חופשת מחלה.הקצב ירד פלאים,לא התראינו,הטלפונים פחתו והורגש שהוא התרחק.המסיבה השבוע היתה הפעם הראשונה שראיתי אותו אחרי 3 שבועות ושם הוא בחר לצאת באמצע עם אחרת. מחר אני עובדת יחד איתו.לראשונה מאז שיצאתי לחופש ואני משקשקת מהצורך לראות אותו.

לא נעים אבל לא מאד נורא

באמת לא נעים לראות אותו בעבודה, אבל זה מצב זו המציאות, היית מודעת לה גם קודם, את לא יכולה לעשות דבר שקשור אליו, מלבד להתמודד עם הרגשות שלך, בעצמך, שום דבר שתעשי לא ישנה את העובדה שהוא לא מעוניין, את אשה בוגרת בגילך ובטח יש לך נסיון חיים, זה לא כלכך יוצא דופן שבהתחלה מתלהבים ואחר כך ההתלהבות דועכת, מכעיס, מעליב, אולי , אבל קורה לכולם, כל מעשה שתעשי רק מגדיל את כמות האנרגיה שאת משקיעה בו, וכך יגרום לך להרגיש רע יותר, תעסיקי את עצמך במשהו אחר, סך הכל הייתם בקשר זמן קצר וכנראה הקשר לא היה עמוק מאד אז יקח לך מעט זמן ותתגברי, ואולי אם הוא עובד זמני הוא יפרוש מעצמו ואז יהיה לך יותר קל. האגו קיבל מכה?, אני בטוחה שיש לך בעברך ובאשיותך הרבה דברים שאת יכולה להאחז בהם כדי לשקם את האגו הפגוע.

chenby

New member
ורד

קראתי את כל התכתובת שלך. שימי לב למשהו, כבר 3 ימים את מבזבזת את כל תשומת הלב שלך במה יהיה מחר בעבודה.. כלומר 4 ימים לפני שקורית מציאות כלשהי, שבסופו של דבר אין לך מושג מה יהיה, ואת חושבת עליה, דואגת לה, חיה אותה והיא עדיין לא קרתה. המציאות היא עכשיו. עכשיו יום שבת, יום מקסים, חמים בחוץ שמש מהממת, ואת כולך משקשקת ממציאות שלא קיימת. חזל אמרו - אתה נמצא איפה שהמחשבות שלך, ודא שהמחשבות שלך הן איפה שאת רוצה להיות. את מוודאה כבר כמה ימים שהמחשבות שלך יהיו איפה שאת לא רוצה להיות. כשאני והאקס הפרדנו, לא ראיתי אותו חודש וחצי. אחרי חודש וחצי הוא התקשר אליי שיש כבר דברים שלו אצלי בדירה והוא צריך לקחת אז קבענו שיבוא. אני כולי נכנסתי לחששות - כבר התגברתי עליו, כבר הייתי שוב בשמחה, פחדתי שלראות אותו, יחזיר אותי לבאסה. התקשרתי לחבר ושיתפתי אותו, והוא אמר לי שהוא יוצא לאיזה פאב, אז שאני אבוא לשם אחרי. שאני אגיד לבחור בשלב מסויים שאני צריכה ללכת כי קבעתי לצאת. כבר הרגשתי יותר טוב. כשהיה צלצול בדלת, קפץ לי הלב - לא כי הוא שם, מהחשש איך אני אגיב לפתוח את הדלת. הלכתי ופתחתי אותה, והנה הוא עומד מולי, וכל מה שעבר לי בראש זה: "מזה חששתי?!" אפילו לא הייתי צריכה את התמיכה של החבר, אבל יצאתי בכל זאת לחגוג. עכשיו, בואי נחשוב שניה. מה הכי גרוע שיכול לקרות? תראי אותו, הלב שלך יקפוץ, תרגישי לא נעים, אולי אפילו תישברי ותלכי לשירותים לבכות. יכול להיות שזה יקרה. וגם אם זה יקרה, נו אז לא תעברי את זה? ובואי נגיד שיכולה להיות אפשרות אחרת - אולי הוא בעצמו ירגיש לא נעים, אולי את תראי אותו ותרגישי בסדר גמור? אולי יהיה לך כל כך הרבה תעסוקה בעבודה כי לא היית 3 שבועות ולא תרגישי את הזמן עובר? יתכן? אולי יקרה משהו כל כך מצחיק בעבודה, וכל היום תיקרעי מצחוק עם חברים לעבודה? יתכן? לאן שהולכת תשומת הלב שלנו - לשם הולכת האנרגיה ושם נוצרות התוצאות. אז ודאי שהמחשבות שלך הן איפה שאת רוצה להיות - איך עושים את זה? שמים לשם את תשומת הלב. כשעולה מחשבה שגורמת לך לשקשק, תשאלי את עצמך, לאן אני רוצה למקד את תשומת הלב שלי -מה יכול לעלות אצלי עכשיו חיוך אמיתי? ותחפשי את המחשבה הזו. כי גם היא שם. הכל מחשבות. שום דבר מהן הן לא האמת או המציאות. המציאות היחידה היא שעכשיו את קוראת את מה שאני כותבת. אז עכשיו, הכל בסדר. מבינה?

תחזרי לעבודה עם בטחון וראש מורם

אני מבינה אותך (וגם מסכימה) בהחלטתך לסיים את הקשר לאור מה שהיה במסיבה, ומאחר וגם בלי זה קשר עם מישהו במקום העבודה הוא בעייתי. את מרגישה שנפגע כבודך אבל מכל מה שאת מספרת אני לא חושבת שכבודך הוא זה שנפגע אלא כבודו. אני חושבת שמה שהיה בינכם היה אמיתי בזמן שזה קרה. הוא לא סתם השקיע זמן ואנרגיות בלכבוש אותך אלא באמת התעניין ואת באמת היית איתו והיית אמיתית. אם לא היה מתעניין לא היה מתאמץ ולא היתה נוצרת אותה כימיה שהיתה ושהרגשת, אבל הוא כנראה פחות בוגר ממך ופחות בשל למערכת יחסים אמיתית ורצינית. אני יכולה לשער הרבה השערות לגביו אבל לא ממש יודעת מי הוא מה הוא באמת חושב. אולי ההתלהבות באמת ירדה ולא היה לא נעים להגיד? אולי הוא פשוט חסר רגישות והחליט להמשיך הלאה מאחורי גבך בלי להפגש ובלי לדבר על הדברים? אולי הוא חושב שמותר לו לבגוד כל עוד את לא מגלה? אולי רצה שתגלי ותקנאי? אולי הוא ילדותי ומתלהב מזה שהוא מצליח למשוך בחורות אליו ולא מסתפק במה שיש לו גם אם מה שיש לו זה משהו טוב במיוחד? יכול להיות שזה נותן לו סיפוק באותו רגע אבל משאיר אותו בודד לאורך זמן? אם זה המצב אז הוא אולי מרגיש נחשק וזה מעלה לו את הבטחון והאגו אבל הוא מפסיד מערכת יחסים ארוכה ועמוקה. אולי הוא בעצמו מצטער על מה שקרה וכואב על זה שאיבד אותך? והאמת - שאולי לחשוב על מה הוא מרגיש ולדמיין שכואב לו והוא מצטער זה מקל אבל זה לא באמת משנה כי מה שמשנה זה מה את רוצה ומה מגיע לך לקבל בקשר. אין ספק שבקשר הזה גילית שאת לא יכולה לקבל בטחון ואמון, ולמרות הכאב קיבלת החלטה נכונה להמשיך הלאה. כן זה כואב וגם לא נעים, אבל תחזרי לעבודה עם בטחון וראש מורם ובידיעה שאת ממשיכה הלאה לדברים טובים יותר והוא זה שמפסיד.

לא יאומן

עד כמה אפשר לא לקרוא את ההודעה ו'או את המפה? הבחור הוא שסיים את 'הקשר', שהיה לא יותר מסטוץ, כשלגברת הלא צעירה במיוחד חוסר יכולת להעריך מצבים, נטייה לפתח פנטזיות ולקבל אותן כמציאות, וחוסר יכולת להתמוד עם 'ההפסד', או במילים אחרות עם מציאות מחוץ לפנטזיה. הייתי מצפה מאשת מקצוע לכוון אישה בת 46 (כבר לא בת 16, אבל עדיין לא יודעת משהו על העולם הזה) לא להתעסק בו כלל, ובטח לא להתנחם באמירה 'הכל עובר אליך וקקה בידך', ובמקום זה ללמוד שיעור, ולעבוד על הערכה עצמית ודפוסי התקשרות עם הסביבה שככל הנראה עדיין לא הבשילו לכדי קריאת מפה נחוחה.

למה בתוקפנות?

היא כתבה, בהודעתה הראשית: "היום הודעתי לו שאני לא ממשיכה כי אני לא מאמינה בו וערך בסיסי מבחינתי בקשר זה נאמנות.לא נראה לי שהוא נפל מהכסא מרב הלם וצער" ולכך התייחסתי.

למה בהתגוננות?

זו לא תוקפנות, זו אלרגיה לניסיונות גומלניים, חוזרים ונשנים, של קידום עסקי, הפוקדים לאחרונה את הפורום כמו זבובים. כאלה שמסתפקים בשחרור חרטה מתחנף ואמפטי לכאורה מבלי להתעמק כלל בבעיה או בתוכן, על-מנת ליצור ניראות ומודעות לקיומם. מי שלא יהיה היועץ העסקי שלך - תפטרי אותו. כדי להצליח בתחום שבו את מבקשת לפעול, כדאי שתתאמני על יכולת להביט לעומק.

למעלה