צריכה עצה דחופה

veredb5

New member
צריכה עצה דחופה

לפני חדשיים החל רומן ביני לבין גבר צעיר ממני בעבודה..בהתחלה היה סוער והוא כל הזמן היה סביבי אבל בהמשך התחלתי להרגיש ניתוק וריחוק ממנו.מספר הטלפונים ירד פלאים,וכך גם ההתעניינות בי וגלויי החיבה. השבוע היינו במסיבה של מקום העבודה.בשלב מסויים ראיתי אותו יוצא עם בחורה אחרת החוצה וכשיצאתי ראיתי אותם מדברים בפינה נסתרת .הוא הכחיש שקרה משהו אבל האמון שלי נשבר.העובדה שכשאני שם לא מונעת בעדו לצאת עם מישהי אחרת .גם כשראה שאני לא מרוצה הוא המשיך לרקוד עם אחרות כאילו לא קרה כלום.כשהייו יחד אח"כ גם ראיתי שריטות על הגב שלו ש"הוא טען שהוא עשה לעצמו".ההסבר שלו ליציאה עם הבחורה היה "לא כל מי שמדברים איתו גם נכנסים איתו למיטה". היום הודעתי לו שאני לא ממשיכה כי אני לא מאמינה בו וערך בסיסי מבחינתי בקשר זה נאמנות.לא נראה לי שהוא נפל מהכסא מרב הלם וצער.מסתבר גם שכל מה שסיפר לי עד היום על שלא ניהל מעולם סטוצים ותמיד חיפש קשר רציני והוא ביישן ולא מתחיל עם בחורות הוא שקר גדול ובעבודתו השניה כמאבטח מועדון הם תופסים בחורות ומבלים איתם בסאונות וכד'.זה הגיע אלי מחבר שלו ופתאום גם הוא אישר את זה אבל טען שזה לפני שהכרנו. מיותר לציין שאני מרגישה מרומה ומושפלת.הבעיה היחידה שלי שאני עוד אראה אותו הרבה בעבודה ולא יודעת איך להתנהג.איך להתמודד עם האדישות שבטח יפגין לנוכח הפרידה ועם הקנאה בעובדה שהוא חוגג. אני בתפקיד בכיר ממנו בהרבה ולמעשה בעבודה הוא כפוף לי. אנא,עזרו לי בדעה ועצה.כיצד עלי לנהוג כדי למזער את הפגיעה בעצמי

מריוס זכריה

Member
מנהל
שרות דחוף שלום ../images/Emo8.gif

כמו שאת רואה, אנחנו עובדים פה יום ולילה ויש לנו תורנות למקרי חרום! הערה ראשונה, אולי רלוונטית ואולי לא: תשקלי לשנות את פרטייך האישיים, כדי ששמך האמיתי לא יחשף (תלחצי על שם המשתמש שלך, ותראי מה אפשר לראות שם) שנית, אין ברירה, צריך לומר את המובן מאליו: לא כדאי לנהל רומן בעבודה, בטח לא עם כפיף, ובטח לא עם כפיף-חפיף. לגופו של עניין: כאב הדחיה/בגידה/התעלמות/וכו' הוא אכן כאב גדול - אבל דווקא בו אין מה לעשות. הבחור לא רואה בך כנראה את אהבת חייו - ועם זה צריך לחיות. אבל המסביב גם כן חשוב. כדאי שתדברי עם עצמך, ותסבירי לעצמך שנפלת על בחור שאולי יש לו הרבה קסם אישי אבל לא הרבה יותר מזה, וקודם כל תשחררי את עצמך מהרגשות אליו. מה לעשות - נפלת קצת בבחירה שלך, אבל מותר לכל אדם לטעות. ובנוסף, גם אם עדיין כואב לך, תתייחסי אליו הכי רגיל שבעולם, כאילו לא קרה כלום - כדי שלא תינזקי עוד. ומבחינה רגשית, יגיע בקרוב עוד רומן ועוד אהבה - והזמן בכל מקרה עושה את שלו. תאמיני לי.

veredb5

New member
איך מתנהגים רגיל?

איך מתנהגים באדישות? בשיא החוצפה הוא רצה שנמשיך לפחות להיות חברים. איך משתחררים מהקנאה?

מריוס זכריה

Member
מנהל
איך מתנהגים רגיל:

באמצעות כישורי משחק בסיסיים. דמייני שאת בחוג לדרמה, אם את רוצה. תאמרי לעצמך: הוא עוד עובד בחברה, וזהו. לא היה לי איתו כלום, ואין לי אתו כלום. השכנוע הפנימי יגיע לאט לאט... (או אולי מהר) אם הוא יזכיר לך את מה שהיה, את יכולה לומר לו: מבחינתי לא היה כלום. אין לי מושג על מה אתה מדבר. [בוודאי ובוודאי שצריך לחתוך את הקשר - זה מובן מאליו.] ובקשר לקנאה: ברגע שתביני שאת מקנאת לחולרה קטן, זה כבר יעבור לך מעצמו. הבעיה היא לקום ולגלות שהיית בתוך סתם אשליה מתוקה, של משהו שאת פינטזת שיש שם - ולא באמת היה. כי מה המציאה הגדולה - הבחור נשמע באמת מה שנקרא low life form.

veredb5

New member
לנתק טלפונים?

החשש שלי שהוא יתקשר לפני שאתחזק מספיק.

מריוס זכריה

Member
מנהל
תלוי כמה הוא יכול להזיק לך מבחינת עבודה

אם הוא לא יכול להזיק - ברור שתנתקי. וכשתתחזקי תאמרי לו: אתה מטריד אותי. בבקשה תפסיק עם זה. אם הוא כן יכול להזיק, זה סיפור אחר, וצריך לשאוף לסיום מכובד ומוסכם של הקשר. כמובן שזה יותר מסובך רגשית

veredb5

New member
להזיק לי? אין סיכוי

האפס הזה נמצא נמוך מאד בשרשרת המזון.אפילו בלי קביעות. מי שיכול להזיק זה אני לו.ולא בטוח שלא אעשה את זה

מריוס זכריה

Member
מנהל
אל תעשי את זה!!!

כי את עלולה לחטוף תביעה ובגדול. חוץ מזה, מבחינה רגשית, הסיפוק יהיה קצר מאוד. עדיף לעשות את העבודה הפנימית ולשכוח ממנו. העובדה שהוא נמצא שם מספקת לך הזדמנות להתאמן בהתעלמות. כל הסיפור מלכתחילה היה בינך לבין עצמך. הוא היה רק ממלא מקום לאיזו פנטזיה שלך, וברגע שתכבי את הפנטזיה (או תעבירי אותה למישהו אחר
) הוא כבר לא יהיה חשוב.

nowonder

New member
הוא אפס?

הזדיינת עם מישהו שכפוף לך, ואת עוד מאיימת שתזיקי לו? לא הייתי נותנת לך +1. ואגב, החוק להטרדה מינית, עובד על שני המינים.

אייבורי

New member
כמה עצוב

שכאשר הוא רצה אותך הוא היה גבר צעיר בעבודה וכאשר הוא אינו רוצה אותך, הוא סתם "אפס" בלי קביעות. אבל מאחר והצלחת להסתבך עם כפיף שלך ביחסים ומאחר ואם זה היה גבר היו מזמן זועקים פה על יחסי מין בכפיה יש לך תמיד אופציה להתפטר לטובת כולם

מיזוגן

New member
מה שבאמת עצוב כאן

זה שעבריינית יכולה להופיע בפורום באינטרנט עם פרטים מזהים ובלי חשש לאיים מפורשות בניצול מרותה בעבודה כנגד האפס שהוליך אותה שולל. ניתן היה לחשוב שמדובר במטומטמת אמיתית אך היא לא ממש מטומטמת כי היא כנראה יודעת שהחוק נאכף בבית המשפט רק נגד גברים, וזאת בשל העובדה שמערכת המשפט בישראל היא זרוע של השדולה הפמיניסטית שיזמה את החוק כך שיופנה רק נגד גברים. אני לעומת זאת צריך לשלם על פוליסה נגד הטרדות מיניות בזכות השדולה הפמיניסטית וחברי הכנסת הכבשים הנאורים, מה שלא היה עוזר לי אם הייתי מופיע כך באינטרנט עם פרטים מלאים ומתוודה על היותי עבריין מין.

seeyou

New member
רוב הרומנים עם גבר צעיר מתחיל "סוער"

מבחינתי קשר המתבסס על נאמנות וכבוד לא מתחיל בצורה סוערת-מינית את לא צריכה להרגיש מרומה ומושפלת את שלך קיבלת-נניח חלקי מושפלת? לא את אישה - תמיד את יכולה להגיד שהוא האשם
הלא רציני הלא יציב הלא....יש הרבה סיבות מאחר ואתם עובדים ביחד יש לך אפשרות אחד לסרוד לחיך לו בפנים כאילו לא קרה דבר מביחנך הוא היה רק ויברטור אורגני יוסי

veredb5

New member
,תגובה לגבי כמה עצוב-מה הקשר?

לקחתם את המלים שלי למקום לא נכון.אני לא בוסית שלו ואין פה ענין של לפגוע במקום העבודה שלו.אני לא מחפשת נקמות.ואם הוא היה אפס לא היה מתחיל קשר. הבעיה שלי היא איך להתמודד עם הלראות אותו ואיך לעבור את הפרידה.איך הגעתם להטרדה מינית ותלונות משפטיות?

מיזוגן

New member
את כנראה באמת לא ממש חכמה

כתבת שלמעשה הוא כפוף לך, שמי שיכול להזיק זו את לו ושלא בטוח שלא תעשי זאת. עכשיו לכי תקראי את קצת על יחסי מרות בעבודה ותחזרי לפה אחרי שתחכימי. אם היית גבר, היית חשופה כבר עתה (עוד לפני שהזקת לו) לתביעה משפטית.

seeyou

New member
איך להתמודד עם הלראות אותו ?למה לראות אותו?

אם כוונתך בזמן העבודה אז כפי שכתבתי-חיוך רחב - לא לתת לו סיפוק שפגע בך רגשית לסגור את הפרק הזה ולפתוח פרק חדש בחיים גם במחיר שלא יהיה סוער כל כך יוסי

על איזו פרידה את מדברת?

רומן זה לא סטוץ מתמשך?... יש מחוייבות? מה קשה לך? לא התחלתם הרי קשר רציני נכון? אם את יודעת שאת כזו רגשנית ונקשרת לאנשים שמנצלים אותך מינית (ואת מנצלת אותם) אז תחשבי פעמיים לפני שאת פוצחת ברומן הבא...

czar

New member
אין עיצה חכמה למעט לגרום להבין

את התחלת וכתבת בפתיח שהתפתח לו רומן עם בחור ...... רומן זאת עוד לא זוגיות ומטבע הדברים מנסים ואם הולך אז יופי ואם לא אז גם יופי וזה בדיוק מה שקרה כאן, היתה התלהבות, טיפה יותר קרבה ונראה שלא מתאים לו וזהו, מה את עושה פרשנויות רשי, תביני שהוא לא רוצה אותך כמן שאת לא רצית כנראה בחיים המון אחרים וזהו, זוזי וכבדי אותו (ועוד יותר את עצמך).

veredb5

New member
איך להתמודדת? חייבת עצה ועזרה

הכל נכון.הוא לא מעוניין,זזתי הצידה,אין לי כוונה לפגוע בכבודי.אבל איך מתמודדים עם תחושת הפגיעה,עם הרגש,עם הידיעה שהפרידה אצלו עוברת לידו? אם לא הייתי צריכה לראות אותו זה היה קל.הבעיה לראות אותו.אני אתנהג כרגיל,מקצועית ואסרטיבית לחלוטין.אבל איך עובדים על מה שקורה בפנים? ובעיקר,איך נלחמים בקינאה? אני אדם בוגר וחוויתי דברים בחיי.במצב כזה לא עמדתי.אין ספק שזו שטות ממדרגה ראשונה ליצור מעורבות עם אדם בעבודה,אבל זה קרה וכאן הלכתי בניגוד גמור לתחושות הבטן שלי.ולכן הגעתי הנה לבקש עצה ותמיכה.

מלכוד 42

New member
מישהו אחר כבר ישכיח לך אותו...

אומרים שהזמן עושה את שלו... זה באמת לא קל, אבל אם תצליחי להפנים שזה נגמר והוא המשיך הלאה, גם את תצליחי. כל עוד את לבד... יהיה קשה. כאשר יגיע הרומן הבא.. הכל יהיה הרבה יותר קל. אפילו לא תאמיני שפעם סבלת בגללו..

czar

New member
אל תתמודדי, פשוט תסבלי ותקנאי, גם זה יעבור...

למעלה