צריכה עידוד :(

מרגש ומחזק לקרוא את דבריך.

ההחלטה להמשיך לרקוד ולשמוח במקום לשקוע זה המסר הכי חשוב שלך. בריאות טובה והמון שמחה.

לרק דן

מאחלת לך בריאות שלמה
ושתמשיך לרקוד ולהינות

avneh

New member
רק-דן, קראתי בהתרגשות

את הסיפור האישי שלך שכתבת מהלב. צריך להיות ממש חזק כדי לעמוד בכל מה שעברת אתה מאוד עודדת וחיזקת אותי, רק שתדע! הקטע של רופאים שפשוט מפילים על הבנאדם פצצה בלי שום רגישות, מאוד מוכר לי. כל כך חשוב שיש לך, במצב כזה, תמיכה מהמשפחה ומאנשים קרובים. עכשיו, אני ממש מרגישה את זה. מאחלת לך, רק-דן, מכל הלב שהבדיקה שלך השבוע, תעבור לך כמה שיותר בקלות תמשיך להנות מהריקודים ומבת הזוג המקסימה שלך וכמובן - רק בריאות (אלהים, כמה שהמשפט השחוק הזה נכון !) תודה על כל מה שכתבת!! חיבוקים נטע

נטע יקירתי,......אל פחד../images/Emo13.gif)))

למרות שאינני מכירה אותך,אני איתך! אינני יודעת מה עברת, וזה גם לא חשוב. את אחרי. והאחרי זה מה שקובע!!! גימעי מהחיים כל מה שניתן
) חישבי רק על הדברים שעושים לך טוב ובעיקר, על הרגע, שתשובי לרחבה. ולא תשכחי דבר, וגם אם כן, תלמדי מהתחלה... ותחייכי אל העולם.... ואת תהיי בסדר. וכל יום שעובר.. רק מקרב אותך אל ההחלמה. קבלי ממני חיבוק אמיתי
))

יקירתי../images/Emo24.gifקצת לפני יותר משנה

הייתי באותו המצב עברתי נתוח מאוד מורכב בבטן וכל קימה ו/או ישיבה גרמה לי כאבי תופת מלבד העובדה שלא יכולתי לעשות את כל מה שמנית הייתי זקוקה לעזרת יקיריי בכל פעולה ואפילו הפשוטה ביותר. ואולם לקח זמן וחזרתי לעצמי. נצלי את הזמן הזה לקריאה צפיה בסרטים ו/או שיחות עם האיש שלך דברים שלא יגרמו לך מאמץ פיזי אבל יגרמו לנחת רוח וכשהנפש מוצאת שלווה הגוף הולך אחריה בלי בעיות. אם את רוצה קצת יותר תמידה עזרה עדוד וסתם לומר משהו את מוזמנת לפנות אלי במסר. פנינה

כבוד לחברי הפורום התומכים ב avneh

כל בכבוד לחברי הפורום שהביעו תימכה ועידוד לרקדנית avneh ... זה ממש מרומם את הנפש! לא אגזים אם אומר, שזו אחת השעות היפות ביותר של הפורום. אני גאה להשתייך למשפחת הרקדנים. חרף הכל? אנחנו, קהל הרקדנים, טובים מבפנים.

רקדן רומנטי בשעתו היפה

אני מסכים בכל לבי עם הרקדן הרומנטי. זו אכן שעה מיוחדת ומרגשת של איחוד שורות. זה רגע שבו אחד למען כולם,וכולם למען אחד. כן ירבו דקות שעות ימים ושבועות של איחוד שורות. ולא רק בנושאים הקשורים בבריאות טובה.

כולם כל החלמה מהירה

אני מאחלת לך מכל הלב שהתקופה הזאת תעבור לך כמה שיותר מהר ושתבריאי. למרות שזה נשמע כבר פָּאסה אבל הכי חשוב זה הבריאות. רוצה להגיד לך שאני רוקדת כבר מעל 10 שנים וגם לי היו תקופות שלא רקדתי שנתיים או יותר ותמיד כשחזרתי למעגל הרוקדים אחרי חודש הצלחתי לסגור פערים. בתקופה האחרונה שלי לא רקדתי 4 שנים ולפני שלושה ארבעה חודשים חזרתי בגדול והיום אני גם רוקדת אצל אלי סגל בראש העין ואני כל הזמן מעתיקה. קחי ממני חיבוק ואל תשכחי שאנחנו תמיד פה לצידך ואת תחלימי מהר וזאת לא בעית הריקודים תמיד תוכלי להתחיל מהתחלה ללמוד לרקוד. או להעתיק מהרוקדים.

avneh

New member
לימור, תודה יקירה!!

גם לי הייתה תקופה ארוכה מאוד שלא רקדתי (בערך 13 שנה) ניסיתי פה ושם במהלך התקופה הזו לחזור לרקוד ולא התמדתי עד ש...הגעתי לחוג של אלי סגל בנתניה :) את רוב הריקודים באמת למדתי מהעתקות. יודעת שבהתחלה, כשאני אחזור לרקוד, יהיה לי קצת קשה, אבל אני אסתדר :) לימור, תודה על מה שכתבת ועל האייקונים היפים :)) זה באמת מעודד אותי חיבוקים

שלום לך avneh

אכן, מה שתיארת מתסכל אבל חשבי על זה כך: את במצב שבו את רוצה לרקוד, אך לא יכולה מסיבות פיזיות. זה יעבור, ואז תחווי שוב את הכייף של לרקוד אחרי הרבה זמן הפסקה {את זה ניתן לחוות כמובן רק אחרי הפסקה.. נכון?}. זכור לי סיפור של אחת מהרוקדות שהייתה פעם מאושפזת בבי"ח ובשלב שיכלה לעמוד - רצה להרקדה עם ה"פרפר" של האינפוזיה תקוע לה ביד...

avneh

New member
שרק, תודה!! צחקתי שקראתי את זה :))

בכלל, בהזדמנות זו, אני רוצה להגיד לך שאני מאוד נהנית לקרוא את ההודעות שלך בפורום :) חיבוק

avneh

New member
שושנה

חחחח כנראה שרק מתחשב גם במצבי המיוחד (עוד לא מאמינה שנותנים לי משהו בחינם :)) )

בכל רע יש טוב!

עכשיו את יכולה: להציק לבעל עם בקשות של "תביא לי" והוא לא יוכל לקטר על זה
לראות את כל הסרטים שאספת מזמן ולא הספקת לראות לקרוא את הספרים מהמדף של אלה שלא נקראו להסתלבט באמת בלי לנקות, לסדר, לגהץ, לבשל... להזמין את כל הTAKE AWAY מכל הפלאיירים ששמו בתיבה תגידי, זה לא נשמע קצת כמו חופשה של אי בודד? נצלי כל רגע! התקופה הזאת תעבור מהר וכדאי שתזכרי כמה דברים טובים כן עשית! זה לפחות מה שאני עשיתי ב-3 שבועות שהייתי צריכה לשכב... אחלה תקופה! מי זוכר בכלל למה הייתי צריכה לשכב?

למעלה