צריכה עידוד :(

avneh

New member
החינוך שקיבלתי אצל ההורים שלי

הוא להסתיר, לא לספר שום דבר, להראות כלפי הסובבים שלך שהכל בסדר אצלך כי "אנשים שמחים שלמישהו אחר רע" אחד ממשפטי המפתח אצל אבא שלי הוא "לא לשחרר אינפורמציה" יכול להיות שהם צודקים אבל אני, באופי שלי, לא יכולה להסתיר דברים וגיליתי שדווקא כשאתה משתף ולא שומר הכל בפנים - אתה מרגיש הקלה קל לך יותר להתמודד וגם אתה מקבל תמיכה, עיצות ועידוד בקשר לסדנא - התכוונתי לסדנת זוגות (לא זוגיות) אבל אתה מאוד צודק במה שכתבת אני אכתוב לך גם מסר אישי תודה אורי!!

משהא

New member
avneh - מוכר, גדלתי בקיבוץ של "פו

גדלתי בקיבוץ של יוצאי פולניה ואני לא יכול לשכוח את ההסתרה הקולקטיבית בכל דבר ועניין. למשל אוי היה למי שהזכיר את המילה "סרטן". קראו לזה "המחלה האיומה הזו". לשמחתי אנחנו פתוחים בהרבה וילדינו ונכדינו עוד יותר מאיתנו. אין זה אומר שנלך ברחוב ונשחרר ליד כל מי שנקלע בדרכינו את כל המגרעות שלנו. וגם ראוי ורצוי "לצבוע וללטש" את שאפשר על מנת ליפות את המראה. ולהתנהג בהגינות ובסבר פנים לזולת וקצת להיות שחקן. אולם עם מצוקות כמו גם עם שמחות עדיף להתמודד כאשר משתפים אנשים קרובים, שותפים לעבודה או לחברה, ואין יכולת לעשות זאת בלי חשיפה. המפסידים לרוב הם אלו שמעמיסים על עצמם את כל כובד המשקל, סוחבים לאורך זמן ונשחקים, ומשחקים שהכול טוב...... מעבר לכך תנסי אם זה לא יכול לגרום לבעיה, לשלוח את בן זוגך להמשיך עם בת זוג אחרת בסדנת הזוגות. שהוא ילמד את הריקודים ואז יקל לך להשתלב כשתחזרי לרקוד. ריקודים שמחים אורי גבעוני

אתה טועה ומטעה אורי../images/Emo13.gif)

אל תשלחי את בעלך נטע, שיחכה לך, ןתלכו ביחד להמשך הלימוד. אני לפחות הבנתי,שהסדנה זה הבלוי המשותף החדש שלכם.פרק הזמן שעליך לנוח, הוא קצר,יחסית. ועדיף שתחזרו יחד.ותלמדו יחד. גם אם תחפשו סדנה חדשה /אחרת.

משהא

New member
חלילית,לא קראת הייטב!!!סייגתי חיזרי

ותקראי שוב ותבחיני שהתניתי זאת ב-"אם זו לא בעיה", ואני חולק עליך אם זו לא בעיה כפי שכתבתי. יתכן שיש להם בהרקדות חברה טובה שיכולה להתנדב ולסייע בשלב ביניים זה. למה לפסול על הסף. האם את יודעת דבר שאני לא יודע ?????? אם שכנעתי אותך, תכתבי שאיני טועה ובעיקר כמובן שאיני מטעה !!!!! ריקודים שמחים אורי גבעוני

לא חוזרת בי ,יקירי,../images/Emo13.gif)

תשאיר לה את ההחלטה. עצם הרעיון...היא לא חושבת על כלום, רק על הריקודים. לא איכפת לה מכלום, רק על הריקודים שהיא מפסידה, ובעלה..(בטח..גם עד ששיכנעה אותו לבוא..) אז גם היא צריכה להישאר בבית,ולא לעשות כלום,(לא לרקוד) וגם לשלוח אותו? שיחכה איתה עד שתחלים. אילו כל אחד מהם היה עוסק בפעילות שונה, לא הייתי אומרת שעליו להפסיק את פעילותו. אבל ההפסקה שלה זמנית. לחודש, מקסימום חודשיים. שיחזרו יחד.

משהא

New member
חלילית ושושנה כאשר אצטרך יעוץ !!!

אלך כנראה קודם לדב אורבך, לפני שאשמע את דעתכן ולא רק בגלל שאתן יודעות הכל ומבינות בכל ואני או "אנחנו הגברים" לא מבינים לב אישה, ולא יודעים לתת עצות,אלא גם בגלל שאני אף פעם לא מקבל דעה ממי שחושב שהוא יודע הכל או פוסל אחרים. לכל אדם דעה ויש לכבדה. איש מאיתנו לא יודע ולא ידע את כל המניעים ואני לפחות לא קבעתי דבר. מדובר על מחשבות ואפשרויות, ולכל אחד יש את שלו. כמו שאני מכבד כל דעה שלכן בלי קשר להסכמה ולא פוסק ובודאי לא אומר טועות ומטעות, כך גם אתן! האם שמעתן או קראתן במקום כל שהוא שהחלטתי עבור משהו מה לעשות. או שקבעתי כמו בכתיתה של חלילית מה טוב לה או מה רע לה.??? לאחר שקראתי נאלצתי בעקבות כך ללכת לשכנה "קוראת מחשבות" ולאחר שקראה את הכתבות, באתר היא דוקא היגיע למסקנות אחרות. ריקודים שמחים אורי גבעוני

משהא אם פגעתי בך אני מצטערת

זאת לא היית כוונתי , להפך אמנם אני לא מכירה אותך אישית אבל מתרשמת מאד מצורת כתיבתך מהסיפורים שאתה מספר , ואתה נראה לי בן אדם נחמד וחברותי ובהחלט ההצעה שלך באה מרצון טוב. אני למשל לא מבינה הכל ולא יודעת הכל וככל שאני יודעת יותר אני רואה עוד כמה עוד יש ללמוד אבל בכל זאת יש דברים שנשים וגברים רואים אחרת (לפי דעתי על כל פנים) אז אך אתה אומר ? ריקודים שמחים

משהא

New member
שושנה לא פגעת בי וגם חללית לא הכל..

ברוח טובה ובאחוות רוקדים. אני באמת אוהב אותכן. אם הייתי נפגע לא הייתי מגיב, כי "כלל לחכמה שתיקה"..ואני אוהב ומכבד כל רוקדת ורוקד. כולנו עם דעות וכל אחד מבטא את מחשבותיו. יש הבדל בין גבר לגבר, בין צעיר לבוגר ולמתבגר, בין חינוך דתי מסורתי לחופשי, בין גבר לאישה ובין אישה לאישה, ובין יהודי לערבי וטוב שיש. השאלה איך אנו משתמשים במה שעומד לרשותינו. ראוי להבין שגם הצדק אינו מוחלט, ולעתים מי שהיום נראה צודק מסברר מחר שלא היא. על כן כל שאני מבקש מעצמי ומהזולת זה להביא את דעותיו לפורום, לשמוע דעות אחרות,להקשיב, ולא לקבוע מי "הטוב ומי הרשע".וכן להפנים שהעומד מולך נמצא באותו גובה העיניים מול המסך שבו אתה/את נמצאת. ריקודים שמחים אורי גבעוני

avneh

New member
לאלאלא!! זה הרושם שקיבלת עלי? :))

שלא איכפת לי מכלום, רק על הריקודים שאני מפסידה? זה נכון שחבל לי להפסיד ריקודים, אבל עם כל הכבוד, יש עוד דברים חשובים ואת בעלי, לא רק שלא שכנעתי לבוא, בדיוק להפך, זה הוא שמאוד ביקש אותי ושיכנע אותי שנצטרף לסדנת לימוד ריקודים בזוגות כדי שנוכל להנות ביחד מהבילוי שעד עכשיו היה אהוב רק עלי. הוא זה שדוחף אותי בכל שבוע להתמיד איתו ולא לוותר וגם לא עלה בדעתו, אפילו לרגע לרקוד בסדנה עם מישהי אחרת ולעזוב אותי בבית :)

avneh

New member
חלילית, כן. הסדנה זה הבילוי

המשותף שלנו. שאותו יזם בעלי. בעלי, שהוא קצת קנאי :) לא מוכן שאני ארקוד זוגות עם גבר אחר ולכן החליט ללמוד לרקוד כדי שהוא (ורק הוא) יוכל לרקוד איתי. למרות שמעולם לא רקד, הוא החליט לקחת על עצמו את הפרוייקט הזה וכשהוא מחליט משהו, הוא עושה את זה עד הסוף :) וכך התחלנו להשתתף בסדנת זוגות מהצעד הראשון אנחנו רוקדים בסדנה הזו כבר שלושה חודשים בהתחלה היה לי מאוד קשה אבל ההשקעה השתלמה :) יש לו תפיסה מעולה! הוא קולט מאוד את מה שהמדריך מלמד (הרבה יותר ממני..) ובהחלט צפוי לו עתיד מזהיר :) אני עוד אצטרך לשמור עליו :) בנתיים, אפילו אם הייתי רוצה, אני לא יכולה לשלוח אותו לרקוד בסדנה כי עדיין אני צריכה את העזרה שלו בבית ועם הילדים אבל הוא, מצידו, רוצה להמתין לי עד שאבריא ונוכל להמשיך לרקוד ביחד הוא מקסים אני מתה עליו :))

ככה בדיוק חשבתי נטע,../images/Emo13.gif)

ואני חושבת שזו הדרך הכי נכונה. אני שמחה מאד, בשבילך ובשביל בעלך, שמצאתם את הנישה המשותפת. שהוא מצטרף אליך, לפעילות שאת אוהבת כדי לחוות ביחד את הכייף,(ואין זה חשוב מהן הסיבות האחרות שלו) ואני מאחלת לך החלמה מהירה!!! ואני בטוחה שתשובו את ובעלך לסדנה. ותצליחו ביחד להשלים את הריקודים שנילמדו, מחזיקה לכם אצבעות. ומעבר לכך,הוא לא מבקש לרקוד עם אחרת, ואת ודאי שלא תשלחי אותו ל"מטרה המקודשת" הזו.

עידוד../images/Emo141.gif

אל תהיי עצובה. לפני יומיים עברת ניתוח וכבר שחררו אותך הביתה. אם רק תאמיני,תקופת ההחלמה והחזרה לשגרה תארך הרבה פחות זמן מאשר את חושבת היום. אמונה עושה לפעמים נסים ונפלאות. העבודה אכן לא תברח. אני שמח למענך שהתחלת ללכת לסדנת זוגות עם בעלך. בסדנאות מעין אלה לומדים את הריקודים בצורה הנוחה ביותר. אך נטע היקרה: כלום לא ירד לטמיון. כמו לרכב על אופנים,לשחות,לשחק פינג-פונג,או כל פעילות אחרת שעושים הפסקה באותה פעילות,כאשר שבים לפעילות המהנה,תמיד מופתעים מחדש כמה קל לחזור. ובריקודים על אחת כמה וכמה.הריקודים שלמדת בסדנת ריקודי הזוגות "יושבים "לך בראש וברגליים הרבה יותר טוב מאשר את מצפה. אם תביטי בחלון,תוכלי להבחין שהשמש שולחת לך קרני עידוד חמימות,כמו הלבבות הפועמים בקצב אחיד למענך בקרב רוקדי ריקודי העם. ובשובך אל רחבת הריקודים,אנא שתפי אותנו בחוויות המרנינות.

avneh

New member
שביט האחד והמיוחד, כתבת מקסים!!!

מאוד התרגשתי תודה רבה!!!

rak dan

New member
ביחד כמו כולם ומשהו אישי.

לפני כשלוש שנים מצאו אצלי גידול ממאיר (סתם כדור פינג פונג),בזמן הבדיקה כשהאורולוג הודיע לי בלי הסברים מה ואיך, חשבתי שהתיקרה נופלת עלי. בקשתי שיכניס את אישתי לחדר ושהוא יבשר לה. אחרי הניתוח כשחזרתי לרקוד פגשתי בהרקדה חברת ילדות עם קרחת ופני ירח מיד הבנתי ואמרתי לה "גם את"?! כמובן היה לנו נושא עליז לשיחה. אחרי סידרת טיפולים ובדיקות ציטוסקופיה שהם סיוט לכל גבר, כל שלשה חודשים, השבוע יש לי בדיקה חוזרת שלא נדע. לא מספיק, אז לפני כשנה וחצי התקף לב, שוב נופלת התקרה עליך,זהו אני מחוסל, שלשה חודשים בלי ריקודים, אבל עם תמיכה של המשפחה כמובן. אבל עידוד חשוב ונפלא של בת זוג קבועה בריקודים, בצעדות, בשיחות בע"פ ובטלפון, ועזרה לשוב ולהכנס מחדש בסבלנות והתחשבות להרקדות. כל מי שמבקש ממני החלפת זוגות בהרקדות תשכח מזה, לא מוותר עליך הנסיכה האמיתית שלי. שם פס על החיים שכולם יקפצו לי. החלמה בחלק מהמקרים תלויה רק בנו. לא יודע אם עודדתי אם לאו, שימי פס ותחזרי לירקוד ! באיחולי החלמה, רק דן

לרק דן ,זוכר לך חסד נעורים.

רק דן החביב. דבריך מרגשים מאוד ונוגעים ללב ,בשל הפשטות ,הצורה הישירה שבה אתה כותב ונחשף בפני קהל רחב. וכל זה בכדי לתת כתף למי שהפגינה אומץ ובקשה ,קבלה ותקבל עידוד ו"חיבוק"מהלב. אני זוכר ומודה לך על ערבי הריקודים הרבים שבהם נפגשנו,על פי רב אתה מהווה מוקד לשמחה ומצב רוח מעולה לסביבתך. ואם אתה מותח לפעמים בקורת ,הרי זה מתוך יושר אישי. צר לי שעזבת את עירי לפני מספר שנים,שמח אני למענך שאתה מופיע ועושה חייל על רחבת הריקודים. אראה הערב את "הנשמה הטהורה"בת זוגך לשעבר בריקודים ואמסור לה ד"ש ממך. ולסיום בנימה עוד יותר אישית: ספרת על מחלותיך בעבר והיציאה לשגרה,בעיני זה מעשה אמיץ ונשגב. מאחל לך בריאות טובה וחדוות חיים עד 120 .

רק דן גם התרגשתי מאד לקרוא

את סיפורך , כל הכבוד על אומץ לבך , ועל החשיפה והעיקר העיקר שתהיה תמיד בריא

../images/Emo45.gif מצטרפת לדברי שושנה

ומאחלת לך אריכות ימים ובריאות טובה. אהבתי את הגישה שלך לחיים ואת הדבקות בהם - יישר כוח...

למעלה