צריכה עידוד :(

avneh

New member
צריכה עידוד :(

לפני יומיים עברתי ניתוח דחוף בבטן התחתונה היום, לשימחתי, שחררו אותי מבית החולים הביתה אבל אני לא אוכל לעשות כמעט שום דבר בחודש וחצי/חודשיים הקרובים (במקרה הטוב) :( לא לעבוד (העבודה שלי פיזית) לא לטפל בבית בבית (וזה נורא מתסכל אותי) ועוד הרבה דברים אחרים אבל הכי נורא הוא שאני לא אוכל לרקוד במשך תקופה שנראית לי כנצח. לא יאומן איך ביום שני האחרון עוד רקדתי השתוללתי ונהנתי בחוג של אלי סגל בנתניה ועכשיו אני בקושי עוברת מישיבה לעמידה. וגם בדיוק בעלי ואני התחלנו להתקדם יפה בסדנת הזוגות שאנחנו הולכים אליה פעם בשבוע ועכשיו כל ההשקעה שלנו עד עכשיו תרד לטמיון. אני ממש עצובה.

שולח לך עידוד...

בואי ננסה למצוא יחד איקון מהמאגר אשר יענה למילה "עידוד": אולי זה -
? ואולי זה -
? ואולי...? אין כאן משהו שנראה מתאים בכל אופן אין ספק שאת תחלימי, תעמדי מהר על הרגליים ותשובי לרקוד וללמוד. מחזיק לך אצבעות שתהליך ההחלמה יהיה קצר ככל האפשר.

קודם כל אני מאחלת לך החלמה

מהירה, זה הכי חשוכ יותר מהריקודים, הריקודים יחכו לך עד אשר תרגישי יותר טוב ותוכלי לרקוד

../images/Emo24.gif יעזור?

היייתי במצבך לפני מספר שנים כשתאונת דרכים שעברתי, מנעה ממני להגיע להרקדה, כל כך סבלתי והתגעגעתי לרקוד
אבל זה עבר... קבלי עוד המון

בואי ונקווה שהניתוח מנע בעייה חמורה

יותר. הריקודים לא יברחו - הם יחכו לך (מקסימום יהיו עוד כ- 30 ריקודים חדשים, לא יותר...
). ולבנתיים קבלי כמה
לעידוד, והעיקר - החלמה מלאה וטובה
.

avneh

New member
כן . היה חשש לבעייה חמורה

בסוף יצאתי מזה איכשהו "בזול" היה יכול להיות יותר גרוע חחח "מקסימום יהיו עוד כ-30 ריקודים חדשים" מזה חששתי. מקצב לימוד הריקודים החדשים :) תודה פרפר צהוב!! חיבוקים בחזרה

נטע.באמת בעיה../images/Emo9.gif

לא מספיקים לזכור את כל הריקודים החדשים וכבר לומדים ריקוד חדש.תארי לך מה קורה כשהולכים לעוד חוג?הכל כבר התבלבל לי בראש. העיקר הבריאות

נטע ..יקירתי ../images/Emo24.gif../images/Emo12.gif

הצטערתי לשמוע מה שקרה לך.מה אומר לך? באמת איננו יודעים מה יקרה בעוד רגע. אבל.....חשוב שהניתוח נעשה בזמן וללא דחיה ושהכל עבר בשלום.מבינה את התסכול והקושי לא לעשות כלום כרגע.אבל חשוב שתשמרי על עצמך ועל בריאותך. השמיעי לך שירים עליזים כדי לשפר את מצב רוח שלך כדי להחלים מהר יותר. החלמה מהירה מכל ה
. וחזרה מהירה להרקדה שלנו. אשלח לך מסר אישי.

avneh

New member
קיסמי הדרבוקה תודה מאמי!!

דבר ראשון שאמרו לי "את צריכה ניתוח דחוף" חשבתי מה יהיה עם הריקודים... וזה קצת הפתיע אותי שאני חושבת קודם על הריקודים לפני הילדים והעבודה.... שירים עליזים באמת עוזרים לי לשפר את מצב הרוח :) מתגעגעת להרקדה שלנו, לאנשים הנחמדים שרוקדים בה ולאלי חיבוקים

משהא

New member
נטע, חשיפה זה כוח ובטחון - את חזקה

אולי אינך מודעת לכך אבל בקשת עידוד תוך חשיפת הפרטיות בפני האנשים שהיום נמצאים במעגל העשיה האהובה כל כך עליך, שאת רובם אינך מכירה אפילו בשמם, מצביעה על חוסן, ואין לי ספק שמה שנראה לך כעת כסוף העולם, יעבור במהרה וישכח. אופטימיות זה מה שאת צריכה לאמץ היום. מעבר לכל הסמלים שחבריך כאן שלחו לעידודך ואני מצטרף לכולם, רציתי לתת לך מניסיוני העשיר כמה טיפים ואם תעזרי בהם אשמח. בשנים 1949 עד 1957 רקדתי ריקודי עם שהיו בעיקר הורה ודבקות ומעט זוגות, "אל גינת אגוז,, "איתי מלבנון" ועוד.חלקם בהדרכת יונתן כרמון. 35 שנים!! לא רקדתי מ-1957 עד-1992. חזרתי בגיל 60 לרקוד ואני מאחל לכל הרוקדים בארץ להגיע לידע והיכולת שלי(יש רבים טובים ומנוסים ממני). כך שאת, בגילך, אל תדאני אפילו רגע...... אבל נגע לליבי מכל שכתבת "סדנת הזוגיות". ידוע שבמשפחות לא מעטות נושא הזוגיות מטריד יותר,ובמשך זמן,מאשר ניתוח או מחלה חולפת. זו "מחלה" שאם לא מטפלים בה היא לא חולפת!! עכשיו במיוחד יש לך את הזמן להמשיך את טיפול הזוגיות, ולחזק את הקשר, למען יבואו ימים טובים ויפים יותר, בקרוב כאשר תבריאי ותחזרי אלינו. ולבסוף, כאשר תחלימי ותשובי לרקוד, אני מקוה במהרה, יש באפשרותי לעזור לך להקלט ביתר קלות,ולתת לך טיפים. תפני אז אלי במסר אישי. ב ה צ ל ח ה ריקודים שמחים אורי גבעוני

משהא - נדמה לי ש...

נטע התכוונה לריקודי זוגות, כשכתבה "סדנת זוגות". נטע - תקני אותי אם אני טועה! שתהיה לך החלמה מהירה! זכרי - מדובר על מצב זמני, ואת יודעת שהוא יגמר (זה כבר מעודד!). לכן, זכרי לראות את האור בקצה המנהרה (אל תתייאשי), בידיעה שתחזרי מחוזקת לרחבת הריקודים. מאחלת לך בריאות טובה, כי היא באמת הכי חשובה!

למעלה