צריכה עזרונת =]

צריכה עזרונת =]

אממ..הרבה פעמים אני צריכה להעביר לחניכים על הקטע של החאקי, אבל הם פשוט לא קולטים! כבר אני והצות שלי מיואשים ואין לנו רעיונות. אז, יש לכם רעיון להעברה של 15 דקות על חאקי בקיץ? לחניכים בכיתה ו' שכבר עברו הרבה פעילויות על זה.. =] תודה מראש.

בכריתוש

New member
אהמ.. לא רעיון כל כך טוב אבל לנו עשו..

היינו צריכים להוריד את החאקי בממש מעט שניות וללבוש אותו בחזרה בעוד פחות זמן.. ככה עשינו בפחות ופחות זמן או שנשאר הזמן לא זוכרת עד שהצלחנו.. זה היה אבל מעצבן ואחרי זה לא ביקשנו יותר להוריד חאקי :) וכמובן רק את החולצה.. סתם.. זה באמת לא מומלץ אבל זה משפיע..

R o t e m G

New member
אבל זה לא ממש ככה...

זה לא שהם מבקשים להוריד את החאקי, הם פשוט לא באים עם חאקי... אגב, זה לא שאני מתערבת, פשוט אני איתה בצוות...

R o t e m G

New member
אז אף אחד?

gorck

New member
אמממ...

תעבירו פעולה בלי חאקי.... שאני עשיתי את זה חניכים שלי שאלו אותי למה אני בלי חאקי.... ומאז הם באו עם, אחרי שהם באו עם הסברתי להם מה הוא מסמל....

תודה=]

אני מקווה שהצלחנו להעביר את זה בפעולה הזאתי.. אם לא אני פשוט מתייאשת.

nofar2442

New member
פעולת למה חאקי!

אבל להעביר אותה בצורה מושקעת וחוויתית.. ואחרי זה לעשות להם שיחה ממש רצינית [ואני מניחה שעשית לא אחת כזו.. אבל לעשות שוב] שחאקי זה חלק מרכזי בצופים.. וממש תסבירי הכל.. ופשוט אל תתני למצב לקרות יותר, תעיפי אותם הבייתה.. כשאת נותנת למצב להתאפשר [זתומרת כן מעבירה פעולה] הם פשוט מבינים שהם יכולים להגיע בלי חאקי, ואז תעשי להם שיחה, ואז תעבירי את הפעולה.. וזה לא ככה...זתומרת זה לא צריך להיות ככה בכל אופן.. באמת מעניין אותי איך פתרת את הרעיון ומה עשית :) תשתפי אותי ?

אני לא יודעת אם פתרנו את זה..

אני פשוט באתי לפעולה גם על חצי חאקי, כפכפים ועם מסטיק ובקיצור איך שלא באים לפעולה..הם כל הזמן שאלו אותי למה איחרתי ולמה אני לבושה ככה ושאסור ואמרתי להם שהחאקי שלי בכביסה ושאני החלטתי לראות קצת טלוויזיה לפני שאני באה.. אחרי זה פשוט הסברתי להם שזה לא נכון מה שאמרתי ובאתי ככה רק בשביל שיראו שזה מאוד בולט מתישהו שמישהו לא בא כמו שצריך ושלא אמורים לבוא ככה.. בעבר עשיתי להם פעולת למה חאקי והיא הייתה ממש שווה לפי דעתי...עשינו בסגנון אליסה בארץ הפלאות.. כזה בהתחלה חילקנו אותם לשתיי קבוצות-אחת נגד חאקי ואחת בעד והם הציגו טיעונים... בסוף לפי הטיעונים עשינו בית משפט והשופטים היו אני (מלכת הלבבות) ועוד מדריך (המלך).. והסברנו להם שוב הכל..אז זה כמו שאמרתי, כבר לא עזר.. וגם עשינו עוד פעולת חאקי אם אני לא טועה.. מקסימום אם זה לא יעזור, יש לי עוד רעיון :p אם הוא יעזור אני אפרסם גם. קודם צריך להתייעץ עם הצוות שלי.

nofar2442

New member
חחחח מגניב

בדיוק רציתי להציע לך שתגיעי עם עניבה ביד או בכיס עם חולצה פתוחה ומכנסי לא חאקי... לנו עשו את זה ויצא מגניב :) בהצלחה... אני באמת מקווה שזה יעזור...

למעלה