צריכה עזרה

צריכה עזרה

שלום לכולם יש לי עוד כמה ימים מבחן בקרוב בע"ה ואני חייבת סיכומים על שמואל א' ,חיפשתי באמי'ת ולא נפתח לי הקישור ואני לא מוצאת באיזה אתר. מישהו יודע אולי איפה אני יכולה למצוא?אשמח אם תענו כי זה נורא חשוב לי ותודה והמשך לילה מקסים.

בתנ"ך, כמובן.

פורום זה אינו בא להחליף לימודים או שיעורי בית. ואם את כבר פותחת תנ"ך, קיראי את הפסוקים במשלי "לך אל נמלה עצל, ראה דרכיה וחכם... תכין בקיץ לחמה אגרה בקציר מאכלה". בסוף משלי הנמלים מופיעים בראש רשימת "החכמים המחוכמים, שמכינים בקיץ לחמם". בקיצור, צריך ללמוד!

פלגיה

New member
בפעם האחרונה שראיתי

הערך על ספר שמואל בויקיפדיה היה ארוך ומקיף והכיל סיכומים על פי הפרקים. כדאי לנסות.

ויקיפדיה?!

חידה: את מי אני מצטט להלן ויקיפדיה, היא לא מקור מוסמך בעיני לשום דבר, בוודאי לא לדברים השרויים במחלוקת כמו פרשנות המקרא (ע"ע "יציאת מצרים" ו"יציאת מצרים בראי ביקורת המקרא") תשובות יתקבלו בברכה ע"י מנהלת הפורום

יוסי ר1

Active member
כמו לכל דבר בחיים, גם לויקפדיה יש טוב ויש רע.

עיינתי בסיכומי ויקפדיה לפרקי שמואל א', ומצאתי סיכום תמציתי של המאורעות. לא קשרים בין תהליכים, לא רקע או עומק לדמויות הפועלות. אז זה טוב או רע? למי שמחפש רק כרונולוגיה של מה קרה ובאיזה פרק, זה יספיק. פרשנות אין שם כלל, אז ודאי שויקיפדיה שם אינה מקור מוסמך לפרשנות.

פלגיה

New member
../images/Emo6.gif

בדיוק בשביל זה ויקיפדיה טובה - תיכוניסטים שמכינים לתיכוניסטים אחרים שיעורי בית. זה בדיוק המקום המתאים לה, כשלא צריך הוכחות לכלום.

למעלה