צריכה עזרה!!

רעותי 22

New member
צריכה עזרה!!

אני לא יודעת אם פניתי לפורום הנכון... אם לא אשמח אם תפנו אותי למקום שיכול לעזור לי אני צריכה למצוא את הרב עופר שעושה תיקוני חצות לנשים בבת ים אין לי יותר פרטים מזה אשמח לקבל מידע ממי שיודע... צריך להיות לו אתר או משהו אשמח אם תוכלו לעזור לי וסליחה אם זה לא קשור לפורום רעות

יוסי ר1

Active member
לא שייך לפורום, אבל שייך לתנ"ך

"אל תפנו אל האובות ואל הידעונים", או משהו בסגנון.

סקיפי

New member
איש באמונתו יחיה...

או משהו בסגנון. גם לי זה מאד מאד לא נראה, אבל היא תעשה מה שהיא רוצה אתי או בלעדי.

יוסי ר1

Active member
מסכים לחלוטין. רק שפעמים האמונה

מגיעה למחוזות לא הכי טובים שבעולם. אין לי היכרות עם עורך התיקון דנן, או על סוג התיקון, אבל כשמבטיחים הבטחות מפליגות ומספרים כמה ניסים מתחוללים מכמה נרות שמי שקורא לעצמו צדיק מדליק, יש בזה אבק עבודה זרה ועשייה כמעשי האמורי ועיסוק בכישוף ופנייה לאובות ויידעונים. ובמיוחד כשאנשים מגיעים מתוך מצוקה, מאמינים במה שמבטיחים להם, ומתפקחים למציאות הכואבת, הרבה פעמים לאחר שהספיקו להתרושש בדרך להתפקחות. רק היום שוחחתי עם ידיד, שסיפר לי שעקב מצוקה שפקדה אותו בחו"ל, הוא נסע למישהו שהחזיק קמיע ומעיל של צדיק מסויים. שימו לב היטב: הבחור היה בלחץ של זמן, כי היה צריך להחזיר את האיש עם המעיל עד שעה מסויימת. הוא שכר BMW, ונסע להביא ולהחזיר אותו. כדי להספיק למועד, הוא נסע 3 שעות לכל כיוון, במהירות ממוצעת של כ180 קמ"ש (המרחקים בצרפת...). לצערו, המעיל והקמיע לא הועילו. לשמחתו ולשמחת משפחתו, הוא לא נהרג בהרפתקת הנסיעה במהירות המטורפת הזו, ויש לציין שהוא אינו נהג מירוצים מקצועי. במחשבה שניה, אולי הקמיע שנסע במכונית הגן עליו מתאונה...

פלגיה

New member
../images/Emo45.gif

אני ממש לא אוהבת את כל הסגולות והקמיעות (למרות שיש לי חברה שסגולה של הרב כדורי הצילה את חייה. אז זה גורם לי להסתפק בספקנותי, אבל לא לוותר עליה לחלוטין)

יוסי ר1

Active member
האמת, גם אני מאמין בכוחם של צדיקים.

אפילו ידוע לי על שני מקרים שלסבי ז"ל נענו משמים, בבחינת צדיק גוזר והקב"ה מקיים. אבל לא הרי אליהו , אלישע ואביי ורבא, כהרי אילו שמכריזים על עצמם כצדיקים ומפרסמים עצמם באתר אינטרנט. וודאי לא כאילו שמצדיקים את צדיקותם בנטילת ממון עבור שירותיהם, יהיו אשר יהיו. (אם הבנתי נכון מהפרסום של הרב המדובר, אין זה המקרה, שם כתוב שזה ללא תמורה). אבל לכל אורך ההסטוריה, אנשים חפשו את הבטחון הזה שיש מי שמוכנים להבטיח, ומוצאים נחמה בהבטחות מפליגות.

סקיפי

New member
אנחנו מוקפים שדים..

אפילו מאחורי המזוזות שלנו יש רשימה של שמות להגנה. המיסטיקה היא חלק בלתי נפרד מהיהדות - ומכל האנושות, בעצם, מעצם היותה אנושות - ולא משנה כמה רציונליסטית היא תחשוב את עצמה.

pembencipolisi

New member
"ויזבחו לשדים לא אלוה"

אבל מכשף הנזכר בתלמוד התעלם מפסוק זה כמסופר בתלמוד הבבלי במסכת ברכות דך ו' עמוד א' (עם פרוש כאן ) תניא: 'אבא בנימין אומר: אלמלי נתנה רשות לעין לראות (כל השדים העומדים לפניו) - אין כל בריה יכולה לעמוד מפני המזיקין'. אמר אביי: אינהו נפישי מינן, וקיימי עלן כי כסלא לאוגיא (כשורת חפירה המקפת האוגיא שעושין תחת הגפנים, כמו ששנינו (מועד קטן פ"א מ"א; דף ב) 'אין עושין אוגיות לגפנים' לאסוף שם מים להשקות הגפן; 'כסלא' הוא תלם של מענה המקפת סביב סביב את תל האוגיא, והגפן נטוע בתל; ובריש נדרים (דף ו,ב) 'הדין אוגיא להוי פאה'). אמר רב הונא: כל חד וחד מינן - אלפא משמאליה ורבבתא מימיניה. אמר רבא: האי דוחקא דהוי בכלה (פעמים שבני אדם יושבים רווחים ביום השבת שבאין לשמוע דרשה ודומה להם כיושבים דחוקים) - מנייהו הוי; הני ברכי דשלהי (ברכים עייפים) – מנייהו; הני מאני דרבנן דבלו (בגדי התלמידים שבלים מהר והם אינם בני מלאכה שיבלו בגדיהם) - מחופיא דידהו הני (באין המזיקים ויושבין אצלם ומתחככים בהם; 'חופיא' לשון חופף ומפספס (שבת דף נ:) פריי"ר [חיכוך] בלע"ז); כרעי דמנקפן – מנייהו. האי מאן דבעי למידע להו - לייתי קיטמא [אפר] נהילא [מנופה בנפה, דק ביותר] ונהדר אפורייה [סביב למטתו] ובצפרא חזי כי כרעי דתרנגולא [כמו סימני רגלי התרנגול]; האי מאן דבעי למחזינהו - ליתי שלייתא דשונרתא (שליית הולד של חתול נקבה) אוכמתא בת אוכמתא [שחורה בת שחורה], בוכרתא (הבכורה לאמה) בת בוכרתא (ואף אמה היתה בכורה), ולקליה בנורא ולשחקיה ולימלי עיניה מניה (ישים ממנה מעט בעיניו; כל לשון נתינה בעין קורהו בלשון גמרא לשון 'מלוי' לפי שבדבר מועט הוא מלא) וחזי להו, ולשדייה [ויעשה כך: יכניס אותו] בגובתא דפרזלא (קנה חלול של ברזל) ולחתמיה (לקנה) בגושפנקא דפרזלא (בחותם של ברזל: דבמידי דצייר וחתים לית להו רשותא, כדאמרינן ב'כל הבשר' בשחיטת חולין (דף קה,ב)) דילמא גנבי מניה, ולחתום פומיה כי היכי דלא ליתזק. רב ביבי בר אביי עבד הכי, חזא ואתזק; בעו רבנן רחמי עליה ואתסי [התרפא]. בקצור : כשוף WOODOO על פי היהדות...

פלגיה

New member
מאחורי המזוזה שלי

אין שום שמות להגנה. יש אנשים שהיהדות שלהם היא מיסטית. היהדות שלי ממש לא.

למעלה