צריכה עזרה

ללוש19

New member
צריכה עזרה

שלום, רציתי לשאול פה באופן כללי מזה החזרת אהבה, וזה יכול לגרום. הייתי באתר אינטרנט של יוסף חי שטוען שהוא מחזיר אהבה במאגיה לבנה, האם זה אפשרי? האם כרוחים בכך סיכונים? ואם כן,למה אנשים כאלה ממשיכים במעשה? זה לא יכול לפגוע בהם? והאם החזרת אהבה היא אפשרית בכלל? תודה...

RainBird

New member
זה אפשרי זה מסוכן ופוגע במטרה וגם בך. הנה מאמר. תשמרי על האהבה טבעית, ללא התערבות מאגית ואחרת.

ללוש19

New member
כן אבל אם...

פונים למישהו מוסמך כמו שאתה אומר במאמר, מישהו שיודע מה הוא עושה,זה עדיין מסוכן? האמת התחלתי להתעניין בנושא לא מזמן,זה דיי מפחיד מה שמגלים ולומדים עם הזמן. לפני כן לא ידעתי שקיימים דברים כאלה ואם בכלל ...לא האמנתי...שיכולים להחזיר אהבה....

RainBird

New member
כמה שאלות 1. איך את יודעת שמישהו מוסמך? יש רישיון או תעודה שהבנאדם בהצלחה לימודים כלשהם שמאפשרים לו לעשות את זה? ברור שלא. את צריכה להסתמך על האמונה שלך בבנאדם. 2. את באמת רוצה בנאדם שאיתך בגלל כישוף ולא בגלל שהוא אוהב אותך? זה מלאכותי את יודעת. 3. אם זה מפחיד- למה את ממהרת לשלב את זה בחיים שלך?

ללוש19

New member
צודק....

בהתחלה מיהרתי לשלב את זה בחיים שלי כי לא ידעתי מזה אומר ולמה זה יכול לגרום.... ואולי גם עכשיו אני לא ממש מאמינה בכל הדברים האלה אז אין לי את הפחד.... תודה בכל זאת על התשובות ומצטערת על הכל כך הרבה שאלות

RainBird

New member
אין על מה להתנצל ../images/Emo13.gif אין לפחד מתשובות- צריך לפחד כשנגמרות השאלות. שאלה לי אלייך- יוסף חי, האם מדובר בעצם על הבעלים של בית הרוחות?

RainBird

New member
ערבבתי במחשבותי. ליוסף חי או "איש המאגיה" יש למעשה קומונה בתפוז.

ללוש19

New member
יצחק מזרחי

הוא מבית הרוחות ויוסף חי... זה איש המאגיה ואכן יש לו פורום בתפוז. לפי הפורום שלו זה נראה כאילו יש לו מאמינים והצלחות רבות.

ללוש19

New member
אז בגדול

אתה אומר שהחזרת אהבה זה כישוף שברוב המקרים מצליח! אך, אסור לעשות אותו מבחינה מוסרית. בגלל פגיעה באדם ומה שיכול לקרות אחר כך. ושבכלל לא כדאי להתעסק בכל הקטע הזה של המאגיה השחורה.

RainBird

New member
ברוב המקרים זה עובד באופן חלקי ופוגע יותר מאשר זה עוזר. היו מקרים של אונס- סתם שתדעי, והיו מקרים חמורים אף יותר מבחינה מוסרית- זה שלך- אני לא אגיד לך איך לפעול עם המוסר שלך. אין דבר כזה- מאגיה שחורה. לפחות לא כמונח מקצועי

למעלה