צריכה עזרה =]

drall

New member
בינגו אינקה

ואפשר גם להסביר את הדברים אלא שלדעתי , אין טעם להתייחס להשלכות האנרגטיות של ציוויליזציה בודהיסטית שאינה קיימת כאן ואינה יכולה להתקיים.

drall

New member
כרגיל אתה טועה

אין הבדל בין המבנה הנפשי של האסייתים והמערבים. המנזר עצמו הוא טכניקת על , או טכניקת אב ולכן כל מה שנעשה במנזר נמצא באטמוספירה אחרת ממה שקורה מחוצה לו. לכן מאוד חשוב שלא לייבא שום דבר מהמנזרים. המדיטציה של תושב מנזר והמדיטציה של תושב מקום אחר , הם דברים שונים בתכלית. אינקה - שתי נקודות.

קמהדנו

New member
איזה ערב!

וגם זכית בבינגו

קמהדנו

New member
איזו קפיצה!

הטעות היא שלי, לא הסברתי מספיק טוב ההוראות הספציפיות האלה של דרול, הוא עצמו אמר ביחס אליהן ומדיטציה (כפי שהוא רואה אותה) בכלל שצריך להתחיל בגיל יותר מבוגר מאשר 16 נניח. לכן כשמישהו שואל באופן ספציפי על דף ההוראות שהוא פירסם, זאת התשובה הראויה לטעמי. היה לי יסוד להניח שתהיה מרוצה מכך... טעיתי
באופן כללי, אני בעד שכל אחד יעשה מה שהוא צריך לעשות וחושב לנכון לעשות, ומרגיש עם עצמו. מצידי שיהיה בן 10. אבל דווקא הדוגמאות שלך הן גם כן מאוד ספציפיות ותלויות תרבות ומסורת
באופן עוד יותר כללי, יש היגיון להמתנה עד גיל קצת יותר מבוגר (כי לא כל אחד הוא לאמה-לעתיד או אביר ג'די) המבנה הפיזיולוגי-פסיכי עדיין בבנייה, ולא כל תרגול יכול להתאים. מצד שלישי, אף פעם לא מוקדם מדי להתחיל ללמוד על גורמי הסבל האנושי, על כך שהחיים הם יותר מסיפוק צרכים, התחברות לעצמי ולעולם סביבי במיוחד בעידן התזזיתי שלנו, וכדומה

אינקה

New member
אנאקין סקאי-ווקר

בבגרותו נודע תקופה לא קצרה בשם דארת' ווידר.

קמהדנו

New member
ניבאו לו גדולות ונצורות

שיביא איזון ל-כוח (בכף גדולה) הבעיה היתה שהתקבל למסדר הג'די בערך בגיל 10, ממש מאוחר מדי, והתוצאה היתה הרסנית לכאורה, המבנה הפסיכו-אנרגטי שלו נפגע קשות והוא התחבר לצד האפל. אבל למעשה זאת היתה התממשות של הנבואה בדיעבד. הכוח פועל בצורה מסתורית...

למעלה