צריכה עזרה...

• פותח הנושא ohl
  • פורסם בתאריך

ohl

New member
צריכה עזרה...

לפני כחודש וחצי אני וחברי הלכנו לים ואמא שלו ביקשה ממני למלאות לה בבקוק מים של הים משבע גלים היא טענה שהיא צריכה את זה בשביל אבנים שהיא קנתה. בסוף לא אני מילאתי את המים אלא חברי, חשוב לי לציין שבזמן הזה אני וחברי נפרדנו...ושאלתי בחנות של אבנים אם יש אבנים שצריכים להיות משבע גלים שנאמר לי שלא שמעו על זה.. האם אתם חושבים שהיא כישפה אותנו?? ואם כן מה אומר הכישוף ואיך מסרים אותו? תודה ולילה טוב..

neophile

New member
שמעתי על זה

גם ציינתי אותה בפורום ,מה שאני שמעתי זה לטבול את הגביש ב7 גלים לא שמעתי על למלות בקבוק מ7 גלים , כן שמעתי על שימוש במי ים לטיהור גבישים. בחוף הים יש אנרגיה טבעית שאפשר ממש לראות ,המון נקודות אור שכאלה... ככה שהמטרה בטיהור של גבישים בים זה גם להטעין אותם באנרגיה הטבעית הזאת שנמצאת שם וגם באנרגיה של השמש. בכל אופן זה לא כישוף. לגבי טיהור גבישים במים בכלל, בפעם האחרונה שביקרתי בסטונאייג' , ראיתי שמודבקת הודעה בנושא על הדלפק שלהם, פניתי לאדם והוא אמר לי שכל הנושא הזה של טיהור גבישים במי ים\ מלח זאת הנפצה ... כן ממליצים לטהר קווארץ במי ים\מלח אבל זה הכל... אם כבר מי ים שימושיים בגלל האנרגיה הטבעית שבהם ,אני מניח שעדיף לשמור אותם בבקבוק מזכוכית שהוקדש לזה.

ohl

New member
היא לא בקשה

סתם בקבוק של מי ים היא ביקשה שאני ימלא לה את המים ודבר שני היא ביקשה שאני ימלא מים מ7 גלים, כלומר מכל גל אני ימלא קצת בתוך הבקובוק...

ForbiddenSoul

New member
אוקיי...

א. זה לא מנוגד למה שכבר נאמר לך. ב. למה את\ה כל-כך חושב\ת שהיא רוצה "לכשף" אותכם?

מי ים נחשבים כמטהרים

במסורות שונות, כולל היהדות. בכל מקרה, מי ים/מלח עלולים להרוס גם חלק מהאבנים. ארדן כבר כתב על זה באיזשהו דיון, אז באמת עדיף לא להשתמש בהם יותר מדי.

לא נראה לי שזה כישוף

7 גלים של מי ים משמשים לטיהור באופן כללי, עד כמה שאני יודע. פעם ראשונה שאני שומע שאוספים אותם בבקבוק. ברוב חנויות האבנים לא מכירים את שיטות הטיהור האלה, שאם איני טועה מגיעות מהיהדות. הם מכירים את שיטות הטיהור הניו-אייג'יות יותר.

למעלה