צריכה עזרה..

• פותח הנושא 4HE
  • פורסם בתאריך

4HE

New member
צריכה עזרה..

אני קוראת כאן מדי פעם אבל אף פעם לא כתבתי...אבל אני צריכה עזרה. אז ככה, אניט מתחתנת עןד 3 חוד'...העניין הוא שיש לי שכנה (היא דתיה עם כיסוי ראש וכ"ו) וכל הזמן הוא אומרת שהיא תעשה כישוף שנפרד וכ"ו...ותאכלס אני די מפחדת מכל הדברים האלו....אמא שלי מצאה לפני שבועיים בערך ליד הדלת כוס עם שמן וסחוג(או פילפל חריף)...מה אני אמורה לעשות כדי שכל הדברים האלה לא יפגעו בי? תודה.

RainBird

New member
אם את מכירה את מקור הרע, למה לא לפגוע בו? יש לך שכנה שהיא אדם שאת מכירה. יש לך אימא, ויש לך בן זוג. למה שלא תשתמשי בהם לקבל תמיכה? תעשי אחד ועוד אחד. מקסימום תתקשרי למשטרה ותגידי שהיא מאיימת עלייך. תסמכי עליי שאף אדם לא נעים לו לקבל משטרה על מפתן דלתו.

4HE

New member
המשטרה לא ממש תעזור בעניין

מה אני אגיד להם שהשכנה שלי רוצה לעשות לנו כישוף.... הרזומה שלנו איתה די גדוש בדברים לא נעימים והרבה פעמים המשטרה היתה מעורבת...עד שהמשטרה בעצמה התיאשה(פשוט ככה)... אז לערב משטרה זה לא בדיוק אופציה...לכן פניתי כן בפורום...אולי יש איזושהי דרך.?

RainBird

New member
תגידי להם שהיא מאיימת עליך ועל בן הזוג שלך. זה צריך להספיק בעיקרון. תפזרי מלח גס מסביב לבית ותקני אבן טורמלין שחורה ושימי במרכז הבית. זה צריך להספיק בנתיים. אם את לא מכירה את האבן, תשאלי בפורום קריסטלים ואבני חן. בהצלחה.

4HE

New member
לגבי המלח...לפזר ואז לשטוף

כי אומרים שמלח מביא מריבות

RainBird

New member
אפשר לשטוף למרות שמה שאילן הציע נראה לי יותר. תהרסי לה את חיי החברה ../images/Emo13.gif

אהה,

אני הצעתי רק לאיים, לא לעשות את זה בפועל. מה שכן, אני עדיין חושב שלפנות לרב הקהילה יכול לעזור (בלי להגיד לו באמת שהיא עוסקת בכשפים) כדי להביא לסוף הסכסוך הזה.

RainBird

New member
אצלי "לפנות אל הרב" זה סכנה של ממש. הרב (והרבנית) קוק גרים קרוב מאוד, והיו מקרי אלימות.

יש רבנים ויש רבנים.

אני לא יודע מי הם הרב והרבנית קוק שגרים לידך (אני מניח שיש להם איזשהו קשר לרב קוק מאבות הציונות הדתית? רגע, הרבנית קוק הזאת היא זו שהיתה בטלויזיה?) - אך יש רבנים כמו מיכאל מלכיאור מצד אחד ורב כמו אמנון יצחק בצד השני... ותמיד יש את העופות המוזרים כמו הרב אוהד אזרחי (סתם, סתם בהומור. הוא באמת מיוחד).

RainBird

New member
זאת מהטלוויזיה כן. "בנים שלי!!! ילדים שלי!!! קחו רסיסים מאלוהים!!!" בעזרת השם ../images/Emo3.gif

אה.

אז אני יודע מי זו. ראיתי רק את הפרומו. כל מילה שניה שלה זה "בעזרת השם". יש לי כמה חברים דתיים שעיקמו על זה את האף.

RainBird

New member
היא דווקא הטובה מהזוג. אני יכול לספר לך סיפורים... אבל זה לא המקום והזמן ../images/Emo13.gif

gwizard

New member
אתה מתכוון ל...

רב אוהד מזרחי שכותב (או כתב) בעיתון חיים אחרים ? כי דווקא מאוד אהבתי את הנקודת מבט שלו.

כן ../images/Emo13.gif

הוא באמת בן אדם מיוחד (אם כי החיבור שלו לרב גפני לא נראה לי עזר לו יותר מדי). בקרב היהודים הדתיים ה"רגילים" הוא בהחלט "עוף מוזר".

אותי מעניין למה בכלל היא רוצה

לעשות את זה. אני מבין שלדבר איתה ולנסות להיות סבירים איתה זה לא אפשרי. אמרת שהיא דתיה. תרמזי לה שאולי תפני לרב הקהילה שלה ותספרי לו שהיא עוסקת בכשפים ושהיא איימה עליך בכשפים שכאלו. אני לא יודע אם ראית את הסדרה "שבתות וחגים", אבל שם אפשר היה לראות שמי שהיה עוסק בכאלו דברים, הוא ומשפחתו היו מוצאים מהקהילה. בכל מקרה, גם בלי לספר לרב שלה שהיא עוסקת בכשפים, את יכולה אולי לפנות אליו, ואולי הוא יצליח לדבר על ליבה. במקרה וגם זה יכשל, אפשר להתחיל לדון בהגנות...

ForbiddenSoul

New member
אף אחד לא שמע על מקל בייסבול?

זה בטוח יעבוד

למעלה