צריכה עזרה...!

צריכה עזרה...!

שלום קוראים לי שיר ואני בת 12... הכול התחיל כ-לפני 6 חודשיים רבתי עם שתי החברות הכי טובות שלי... ואז הקראתי שלוש בנות שנהיו החברות הכי טובות שלי..במום האלו שרבתי איתם..והם היו חברות אמיתיות והכי אמינות שהיא לי.. אחרי חודשיים השלמתי עם החברות שרבתי איתם..ומאז הכל הסתבך.. רבתי עם שלושת החברות הכי טובות והכי אמיתיות שהיו לי שתי החברות שרבתי והשלמתי איתם חזרנו להיות חברות ומתסבר שהם עוד פעם ניצלו אותי הם לא חושבות אליי..לא צירכות אותי כי יש להם אחת את השנייה...אני לא יכולה לספר להם דברים כי הם סיפרו...אף אחד כבר לא אוהב אותם ולא סומך אליי כי חושבים שאני יספר להם..אם עושות לי קטעים מסננות אותי..רק שהם צריכות אותי אם פה בשבילי...ואם אני צריכה אותם הם לא פה בשבילי... איבדתי חברות אמיתיות אל חברות שמשחקות אותה תמימות וטובות.. מה אני עושה?? אגב אני עוברת לבית ספר אחר..מה אתם מציעים לי?? אף אחד לא סמך עליי..הנה כל השיכבה שלי קבעה ללכת לסורפלנד ולנו לא רוצים להגיד לשתי הבנות שסיפרתי עליהם עד עכשיו אומרים שהם מגיעלות ולא רוצים אותם ואותי אין לי מושג למה לא רוצים אותי..לפני שהשלמתי איתם כולם היו חברים שלי ועכשיו לא..במקרה ילדה אחת שמחשיבה אותי כחברה טובה שלי סיפרה לי..מה אני עושה??

ברוכה הבאה שיר ../images/Emo24.gif

כמו שאמרת, את בקרוב עוברת בי"ס אז גם תכירי אנשים חדשים וזה יהיה פחות משנה כל הסיפור הזה שעברת עכשיו. לעתיד הקרוב יותר עד שתגיעי לבצפר החדש - אני מציעה לך באמת לברר עם עצמך אם את רוצה להמשיך את הקשר עם שתי הבנות שניצלו אותך והתייחסו אלייך מגעיל. שאר האנשים לא חשובים כרגע, מי שחשוב זאת את. אם את לא רוצה להמשיך את הקשר איתן ואת עדיין בריבים עם הבנות האחרות אז אני בטוחה שתכירי אנשים חדשים ויהיה יותר טוב בהמשך. אם את רוצה להמשיך את הקשר איתן אני מציעה לך לדבר איתן על מה שמציק לך.. בהצלחה :)

sh53

New member
למה רבת איתן?

בהתחלה רבת עם 2 "החברות". אח"כ רבת עם 3 החברות שאת רוצה בחברתן. יכול להיות שאפשר היה לפתור את הבעיה בדרך אחרת? מה קרה שגרם לכן לריב? שנה הבאה את מתחילה בבי"ס חדש? אולי זו הזדמנות להתחיל דף חדש ולהכיר חברים וחברות חדשים?

הקטע הוא

הקטע שאין לי מושג מה אני רוצה..לפעמים אני מריגשה מנוצלת ולפעמים לא..אף אחד לא סובל אותם..הם לא חברות אמיתיות שלי..הם אף פעם לא רואות לי ליצאיות שהם הוכלות לא מעדכנות אותי לא מספרות לי כלום..אני אוהבת אותם מאוד ועזורת להם ועושה בשבילהם..... נכון אני הולכת למקום אחר..ואני יודעת שאם אני רוצה אני צריכה להתרחק מהם כי הם מגיעלות... אין לי חבר אחד אמיתי..מאז שהלשמתי איתם...אף אחד לא מאמין לי כבר.... אין לי מושג מה אני רוצה..משפילים אותי תוחקים עליי מורידים לי את החוסר ביטחון... מה אני יכולה לעשות?

רבתי איתם בגלל..

בגלל כלום באמתת...הם מאשימות שרבנו בגלל ילדה אחת אבל רבנו בגלל מתנה שאני עשיתי ואחת הבנות לא אמרה לי לשים את השנייה ויצא סיבוך ואחר כך הם רבו איתי לא יודעת מה קרה.. אין לי מושג באמת..אין לי מושג מה הם רצו..ואחר כך הם בקישו סליחה ואני כמו טיפשה סלחתי... מה אני צריכה לעשות??

sh53

New member
בגיל ההתבגרות יוצא שמבולבלים

וזה לא קורה רק לך, זה חלק מגיל ההתבגרות (בגלל ההורמונים שבגוף). פעם את אוהבת אותן ופעם לא, פעם חושבת שמנצלות אותך ופעם מוכנה לעשות למענן את הכל. יש מצב לדבר איתן - להתחיל דף חדש ולדבר על הכל בלי לריב (לא את ולא הן)? אולי ככה תרגישו יותר טוב? מה בקשר ל-3 החברות האמיתיות שלך? הן מדברות איתך לפעמים? ניסית אולי להתקשר אליהן או ללכת לדבר איתן?

אבל זה לא זה..

שתי הבנות יגידיו מה פתאום נזכרת בזה..ומה את פתאום עושה פוזות פתאום אף אחד לא אוהב אותי אז את הולכת..וזה ממש לא נכון כי כל החברות שלי נסיו שאני לא יתקרב אליהם יותר ממה שאני ואני לא הקשבתי.. ושלושת הבנות אחת רק עכשיו השלמתי איתה ואני רוצה להתקשר אלייה לדבר איתה..ושתי הבנות כן מספרות לי דברים מדברות איתי.... והנה קבענו גם אני ושלושתם לצאת יום אחד... אבל כל זאת גם אני יצאתי פה זבל וחרא שעזבתי אותם לילדות מקולבות בגלל פורפילל...כי נרא לי שבאותו זמן היה חשוב בבית ספר שלנו המבקולות וכל זה....והפסדתי חברות אמיתיות שלידהם לא פחדתי הייתי חזה הייתי רגילה וליד השתי בנות לא כלום מזה..אולי לפהי כל הקטעים שהם הטחילו לעשות לי...

sweetdreams

New member
אז עכשיו למדת מהטעויות שלך..

ואת לא תעשי את זה שוב.. אמרת שכבר דיברת עם אחת מהן, והשלמתן, ואתן יוצאות כולן ביחד.. אחלה, זה מעולה. אז עכשיו תשימי את מה שהיה מאחורייך, אין שום סיבה למשוך רגשות אשם ונחיתות.. אם הן סלחו לך, אז גם את יכולה לסלוח לעצמך.. רק תלמדי מהמקרה הזה להבא, שחברים אמיתיים לא באים ברגל.. והחוכמה האמיתית היא לא רק למצוא אותם, אלא לשמור עליהם.. שיהיה לך רק טוב

sh53

New member
../images/Emo45.gif

לפעמים אין טעם לבכות על חלב שנשפך, אבל לפעם הבאה למדת את הלקח.

mikeshinoda4

New member
את צריכה לנסות לחזור ל-3 החברות

כי אם את רוצה והייתן חברות טובות אז בטח שגם הן רוצות להשלים איתך. ותנסי גם ללכת בכיוון של הילדה שמחשיבה אותך חברה טובה שלך

למעלה