צריכה עזרה

H a d a S D

New member
צריכה עזרה

אני מארגנת לתלמידים שלי תחרות דרסז', זו תחרות ראשונה שמתקיימת אצלנו ויש 3 מקצים. במקצה הכי קל מקום ראשון מקבל כפפות ובמקצה הבינוני מקום ראשון מקבל שוט קפיצות ובמקצה הקשה מקום ראשון מקבל שוט דרסז'. הילדים הם בערך בגילאים כיתה ה' עד כיתה ח'... עשכשיו השאלה היא כזאת: אני מחלקת גם פרס להופעת הסוס והרוכב הטובים ביותר, כלומר מי שהסוס שלו הכי נקי מבורש צמות.. והוא לבוש עם חולצה לבנה וכו... ומקווה שהבנתם.. אז איזה פרס לתת לו? רוזטה זה לא... חשבתי על מברשות אבל מצד שני זה ילדים שאין להם סוס והם באים לחוג פעם בשבוע... תודה לכל מי שמפעיל את גלגלי המוח שלו יחד איתי וימצא פתרון!

נויקההה

New member
לדעתי מברשות זה טוב....

יש אצל חנה או אושר לא יודעת מן תיק עם מברשות צבעוניות וכאלה דברים חמודים.. זה יכול להיות נחמד..

lions queen

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo45.gif

גם אם אין להם סוס, זה תמיד נחמד שיש לך ציודמשלך לדאוג אפילו לסוסי בצפר.. =]

יוצקי

New member
לדעתי..

הכי טוב זה יהיה מברשות... כי זה קשור לתחרות- לעצם מה שהם מקבלים עליו פרס... ואולי את יכולה לתת להם משהו שקשור בטיפוח סוס (ספר, אביזרים מסויימים וכו') ~ בהצלחה~

H a d a S D

New member
תודה! עזרתם מאוד..

חש לי עוד שאלה.... מישהו יודע איפה קונים רוזטות ומה הסדר גודל של המחיר?

daniel1235

New member
אצל אושר אבל הם ממש ממש ממש

יקרות ויהיה לך יותר זול לקחת רוזטות ישנות שלך או של מישהו שמוכן לתרום תרוזטות שלו כי זה בסדר גודל של 30-50 ש"ח רוזטה נראה לי

יש בחנויות ספורט למיניהן...

אני לא יודע כמה יש בחור שאת גרה בו, אבל אצלנו יש והמחירים ממש סבירים (רוזטה אחת לא עולה את ה-15-20)

תסתכלי על מה שכתוב מאחורי הרוזטות

שלך
"רוזטות בנטלי" נראה לי...או בליס יש כל מיני
תבדקי אם יש מספר טלפון בחותמת [כי אני מתעצלת לעלות לבדוק בשלי...
] או שתבררי ב144

יש מאחורי הרוזטות מספר טלפון

ומה שההתאחדות נותנות זה של רוזטות בנטלי או שהם כותבים בליס.. זה אותה חברה... הדס אם רוצה את הטלפון אז שלחי מסר...

popi199

New member
כדאי מאוד

לקנות בסיטונאות אצל מישהו שמייצר במיוחד ולא אצל חנויות רכיבה כי בדר"כ רוזטה פשוטה עולה בסביבות ה6-8 שקל ורוזטה קצת יותר מפוארת עולה בין 10-20 שקל. ואם את רוצה אז יש לי עוד עיצה קטנה בשבילך, מדובר בילדים וילדים לוקחים דברים מאד קשה, כדאי לך לעשות כמה שיותר מקצים ומקומות כך שכל ילד יקבל מקום כלשהו. בנוסף, את יכולה גם לתת שיעור רכיבה או טיול רכיבה כפרס.

למעלה