צריכה עזרה...

פRינ00ה

New member
צריכה עזרה...

היי לכולם פה:) לחברה שלי עוד מעט (בחודש הקרוב) יש יומולדת, והיא חולה על נייתן\ג'יימס (חברה שלי זאת לא מי שקוראים לה פה 'חולה על נייתן'...) אז חשבתי לכתוב לו מכתב או משו ואולי אם יתמזל מזלה של חברתי הוא יענה או ישלח תמונה חתומה או משהו.. ואני יודעת שבגלל שהיומולדת שלה החודש אז גם אם הוא יענה-אז לא עד ליומולדת שלה אבל זה לא נורא מקסימום אני אתן לה את המתנה קצת יותר מאוחר.. אז השאלה היא- יש לג'יימס כתובת מעריצים..? נ.ב אני לא באמת פאקצה..נרשמתי מחדש במשתמש הזה כדי שחברה שלי-שיחסית פעילה בפורום הזה, שלא תעלה עליי ושזה יהרוס לה את ההפתעה.

מי את?????????

אני מקווה שזה לא מי שאני חושבת שה וכן יש לג'יימס כתובות אתרים בעיקר שלי!!מי את??

פRינ00ה

New member
אממ..כנסי..

את לא סתם מקווה זה באמת לא מי שאת חושבת שזה כי אני לא מכירה אותך..סורי.. ואני לא מחפשת כתובות אתרים-אלה כתובות מעריצים..כתובת שאלייה אפשר לשלוח מכתב.. ואני לא אגיד מי אני כי אז, חברה שלי תגלה מי אני וזה לא יהיה לה הפתעה ליומולדת.. ו..לזאת שכתבה על איביי.. באמת חשבתי לקנות משם אבל גם לא מצאתי וגם אם אני אמצא 99% שהורים לא יסכימו שאני אקנה מהכרטיס אשראי שלהם..

פRינ00ה

New member
אני אמרתי שחברה שלי-חולה על נייתן

אבל שהכוונה היא לא(!) לשם משתמש אלא שבכללי היא חולה עליו.. אין לי מושג מי את מאיפה באת ומה את רוצה ממני סורי אני לא חברה שלך-אני חברה של מישי אחרת מפה.. אחרי היומולדת שלה אני אבוא לפה ואני אגיד לך מי אני.. עכשיו-מישו פליז יודע את הכתובת מעריצים שלו..?

יש את האתר שלי על ג'יימס לאפרטי:

http://www.tipo.co.il/zone/index.asp?zone=2789814252207 העתיקי את וכתבי יש תמונות והרבה דברים כתבי בפרום איך האתר בתודה

פחחח את שרוטה..../images/Emo163.gif../images/Emo112.gif

היא הסבירה לך כבר- כתובת מעריצים..למכתבים.. לא כתובת של אתר! וסורי אין לי..

תמריקי

New member
את יכולה לקנות תמונה באייביי

יש שם תמונות חתומות למכירה...http://www.ebay.com/

פRינ00ה

New member
תודה לכולם../images/Emo163.gif

כלומר..לתמר.. על שניסת לעזור.. אבל כנראה או שסתם לא התחשק לכם לענות או שבאמת אין לכם.. אז אני יעל- מראשל"צ.. חברה של חן- בפורום היא בקושי כותבת אבל איךשהיא ראתה את זה היא באה אליי- 'יואו יעל מישו ביקש את הכתובת ואני אשלח לו מכתב' וכאלו.. היא חולה על ג'יימס.. וזהו.. רואה חן-לא האמנת לי!

Chen Rozenberg

New member
היי../images/Emo140.gif

אני חן ואני כותבת פה לפעמים פשוט בדרך כלל אין לי ממש מה להגיב

למעלה