צריכה עזרה

פינליש

New member
צריכה עזרה

היי בנות חמודות, היי מנהלת הפורום (-; ביום שלישי בבוקר אני רוצה לקפוץ לשוק בצלאל לקנות בגד ים. קראתי פה לא אחת את ההמלצות שלכן, אני רק לא הבנתי מכל הסיפורים איפה זה. אני מגיעה מרחוב קינג ג'ורג'. אם יש לכן כתובת מדוייקת או הנחיות אני אשמח. חוץ מזה יש מצב בשוק להשיג בגדים "גדולים", אבל לבישים? כלומר לא מסמורטטים? תודה. אני (-:

ר V י ט ל

New member
../images/Emo140.gif ברוכה הבאה!

לעיתים נדירות (מאוד) אני מצליחה למצוא בגד נחמד בשוק בצלאל, רוב הסחורה גם לדעתי נראית יותר מידי סמרטוטית (לא ממש הטעם שלי). אבל הבנתי שיש בנות שמוצאות מציאות כמעט בכל ביקור. אולי צריכים פשוט יותר להידחף ולחפש, אני מסוג האנשים שמתייאשים מהר מעומס האנשים.

עוד קנייה מוצלחת של בגדי ים../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif

החתולית ואנוכי היינו היום ברח' בית לחם 2 וקנינו בכיף בגדי ים - למרות שהמדידה בחום הזה לא הייתה תענוג גדול... המחירים, מאידך, היו בהחלט תענוג: 110 ש"ח לבגד שלם. בעלת החנות הייתה מקסימה כמו כל הסיפורים ששמענו, מבינה את הסחורה ומבינה את הלקוחות. חוץ מזה שהיא מספרת שהיא נכנסת כל בקר לפורום ומתמוגגת מהמחמאות, אז הנה עוד סדרת מחמאות בשבילך - וסליחה שלא חשבתי לשאול לשמך (אולי החתולית חשבה על זה?) אני לא מבטיחה, אבל אולי אצליח להעלות תמונה של בגד הים שקניתי. ערב טוב ובהצלחה בקניית בגדי הים!

החתולית

New member
יא מלשנית :)

החתולית, לא חשבה לשאול את המוכרת מה שמה (באמת, מה שמך, גברת מוכרת ?). מי בכלל יכול לחשוב בחום הזה, כמודדים בגדי ים ? מדדתי בגד ים עם חצאית ונראיתי כמו ההיפופטמיות בסרט "פנטזיה", אז ויתרתי ובמקום רכשתי בגד ים שחור/כחול עם מכנסיים כאלה שלובשים מתחת. עכשיו אני רק צריכה אומץ ללבוש את בגד הים, כי כשגרים בקיבוץ ויש בריכה ליד הבית, לא צריכים תירוצים :)

למה הכוונה "מכנסיים שלובשים מתחת"?

האם תוכלי יותר לפרט או להעלות תמונה? לי יש בגד ים מהשנה שעברה שחלקו העליון גופיה באורך עד מתחת לבטן וחלקו התחתון הם תחתונים גבוהים עד מתחת לחזה, אבל מעניין אותי לקנות איזשהו חלק תחתון שמכסה יותר. תודה-מיכל

החתולית

New member
אלה מכנסי שלושת רבעי כאלה

מאותו חומר ממנו עשוי בגד הים. לובשים את המכנסיים מתחת לבגד הים, ואז רואים קצת פחות את גבינת הקוטג' שהתיישבה על הירכיים.

ישראלית או לא? רצתי לספר לחבר'ה...

דימוי יפה, ההיפופוטמית מפנטזיה. מאיפה לך הרעיון הזה...?

DREAM111

New member
היי פינליש

אז הנה קיבלת את הכתובת המדוייקת בהצחה בקניה.

למעלה