אז מה שמועות ומה לא?
פ פיצפיצון New member 20/1/05 #27 כן, אבל היא מסננת את השיחות שלי ../images/Emo4.gif ניראה לי שהיא כועסת עלי או משו אופי. יש לה אי מייל מעריצים או משו?
כן, אבל היא מסננת את השיחות שלי ../images/Emo4.gif ניראה לי שהיא כועסת עלי או משו אופי. יש לה אי מייל מעריצים או משו?
O One Falling Star New member 20/1/05 #28 אני כתבתי מה שמצאתי אולי עובדה אולי שמועה לא בטוחה למרות שנראה לי שהיה איזה ראיון עם בילי בוב שראיתי והוא דיבר על הכיסא הזה בכל מקרה חפיף
אני כתבתי מה שמצאתי אולי עובדה אולי שמועה לא בטוחה למרות שנראה לי שהיה איזה ראיון עם בילי בוב שראיתי והוא דיבר על הכיסא הזה בכל מקרה חפיף
פ פיצפיצון New member 19/1/05 #22 כן תודה!!!! פשוט רציתי לשבור לעצמי את המיתוס שהיא אישה מושלמת והיא רק שחקנית מושלמת וזה... כאילו, שיש בה איזה צד "אפל", חוצמזה... הצד ה"אפל" הזה מדהים אותי כל פעם מחדש.. ממש תודה לא ידעתי את כל זה... !
כן תודה!!!! פשוט רציתי לשבור לעצמי את המיתוס שהיא אישה מושלמת והיא רק שחקנית מושלמת וזה... כאילו, שיש בה איזה צד "אפל", חוצמזה... הצד ה"אפל" הזה מדהים אותי כל פעם מחדש.. ממש תודה לא ידעתי את כל זה... !