צריכה עזרה.

צריכה עזרה.

כמה דברים- קודם כל הקעקועים של אנג'לינה-מה הפירוש שלהם? ואחורי זה: תמונות של אנג'לינה בוכה, יש? לא כילדה, נגיד מנערה בהפרעה וזה.. יש? ואחרי זה... (חח) יש ביוגרפיות של אנג'לינה? הבנתי שבתור נערה היו לה בעיות נפשיות, מישהו יודע על זה משהו? תודה מראש, פיצי.

mor1212

New member
בקשר לדבר האחרון...

אפשר בלי בעיה למצוא מידע באתרים שלה... הנה פה

ממ אני לא בטוחה מאיפה עכשיו למצוא

אבל.. אם אני לא טועה היא אמרה שהיא התנסתה בכל מיני סמים ויש לה אוסף סכינים (אהמ
) שהיא נהגה להשתמש בהם עם בן הזוג שהיה לה כחלק מ-הממ קיצר, כדי לחתוך את עצמה הבהרה, המדור (ואנג'לינה) לא תומכים בשידול הנוער להתנהגויות קיצוניות של הרס עצמי, אז נא לקחת את הכתוב כחומר תיאורטי בלבד,תודה.

חחח, כן די הבנתי.

מישהו יודע איפה אפשר למצוא על זה אישור... קצת יותר "רשמי"? תודה רבה רבה רבה בכל מקרה, פיציץ

מה??? אנג'ל חותכת את עצמה??../images/Emo12.gif

מה סתומרת??? כאילו בצורה התאבדותית???

לפי מגזין שחולק בקולנוע שיצא

קצת לפני שיצא סקיי קפטן, היה כתוב כמה דברים שלא ידעתם על אנג'לינה ג'ולי- שבתור נערה היא הייתה חותכת את עצמה עם סכינים, לא ניראה לי שזה בצורה התאבדותית (ז"א: למטרת התאבדות), אבל מה אני יודעת... הסקרנות הרגה את החתול אבל אני מעדיפה לדעת קודם מה עבר על אנג'לינה מאשר למות בעוד 40 שנה סתם

לא לכל אחד נישארות צלקות

חוצמזה עם כל הכסף שיש לה, משחה להעלמת צלקות לא תפגע בכיס שלה. ומדוע ולמה אביה הרס את חייה?

כשהיא הייתה קטנה.....

אבא שלה היה הולך עם מעריצות וכל מיני נשים והוא בכלל לא שם על הבת שלו (המהממת)......הוא תמיד היה בוגד באמא שלה...משו....ככה שמעתי

ממ בקשר לצלקות, אני לא בטוחה

כמה היא עשתה את זה לבד עם עצמה אבל מה שהיא אמרה שכחלק ממין היא היתה משתמשת בזה אבל יתכן שגם עם עצמה היא לי איזה קטע באיזה אתר אבל זה היה ממש קטן ולא יותר מדי אינפורמטיבי אז לא צירפתי.. וחוץ מזה לא ידעת אם זה עוזר לך להרכיז "פרופיל" על המוזרויות שלה אבל בילדותה היא רצתה להיות מתכננת לוויות ושכרה רוצח שכיר שיהרוג אותה(דבר שמן הסתם לא קרה חח) קיצר לא נכנס לזה יותר מדי חח ואכן לא לכולם נשארות צלקות

היה* ולהרכיב*

נראה לי אבל האמת שאת רוב הדברים האלה את בטח כבר יודעת נראה לי שקראתי פעם ראיון או משו איתה שהיא דיברה עלזזה קצת אבל אני לא ממש זוכרת ואינלי אותו

ממממ../images/Emo15.gif

זה לא קשור בגיל ההתבגרות שלה אבל ככה מוזרויות בכללי.. -ממ היא אוהבת לטאות ונחשים והיתה הבעלים הגאים של לטאה בשם ולדימיר ונחש בשם הארי דין סטאנטון
-היא התנסתה בקוקאין, אל אס די והרואין אך נשבעה לא לגעת בהם יותר! -היא אוספת ספרים על ערפדים -היא ובעלה השני בילי בוב תורנטון נהרגו לענוד על צווארם בקבוקונים קטנים עם טיפות הדם זה של זו -היא בי-סקסואלית(בלי קשר למוזרויות) -התנסתה בסאדו-מזו -נישאה לבעלה הראשון כשהיא לובשת מכנסי עור וטי שרט לבנה עליה כתבה בדמה שלה את שמו של הבעל המיועד
וחוצמזה סתם הייתי חייבת לציין שהיא באמת שחקנית מוכשרת ובנאדם טוב ומתוק ואמא טובה ולא רק אוסף של מוזרויות כמו שזה יצא פה
ונא לא לאמץ רעיונות על חולצות מדממות ודברים ל בטיחותיים, תודה

mor1212

New member
שאלוהים יעזור לי../images/Emo12.gif

אמאלללללללה נראה לי המשוגע הזה עשה לה רק רע! מזה היא מזוכיסטית?! ררר מצמרר

שתי הבהרות../images/Emo26.gif

הדם על החולצה זה בעלה הראשון גו'ני לי מילר ועוד דבר בקשר לבילי בוב.. כשהם היו נשואים, אם אני לא טועה, הם קנו כיסא חשמלי (יו קנואו כמו בהוצאות להורג וכל זה) שיהיה להם בבית לקישוט או משו

The Lost Girl17

New member
נראה לי שחצי מהדברים זה שמועות

מטופשות!.. זתומרת באמת בתור ילדה היו לה בעיות נפשיות ויש לה אוסף סכינים וכל מיני כאלה, אני קראתי בכמה מאגזינים ובראיונות איתה כשחייתי בחו"ל.. אבל היא ובילי בוב קנו כיס חשמלי לקישוט?! זה נראה לי דמיוני. כמו ב-10 דברים שאני שונאת אצלך..שאמרו שהוא אכל כבד של ברווז חי וכאלה.. יש הרבה שמועות..ותארו לכם שכל אחד מאיתנו היה ממציא שמועה אחרת..על סלבס מטורפים הכי קל להוציא שמועות לא קשורות ושכולם יאמינו!!

למעלה