צריכה עזרה....

H i L o N e T

New member
אמממ.... ../images/Emo54.gif

אני לא יודעת מה להציע לך. כאילו, אני אישית הייתי הולכת ישר על המכות
... כי זה האופי שלי... כאילו אם מישהו עושה לי משהו רע אני מחזירה. אבל אולי הרעיון של ההורים שלך דווקא טוב... נסי לדבר עם המחנכת, תראי מה היא תעשה, אם היא לא תעשה כלום תעשה מה שבראש שלך
.
.

האחמית

New member
גם אני רציתי ללכת ישר על המכות...

רק שחברה שלה שמעה אותי ואת חברה שלי מדברות על זה..ואמרה לה והיא הלכה הבייתה...

enjoi butterfly

New member
למהנ פה כולם חושבים רק על מכות??ועל

להחזיר לה????אני לא מבין אותכם??? אלימות לא פותרת כלום בחיים אני בטוח שאתם יודעים אז מה קרה לכם??? בשביל זה יש מורים משטרה..הורים אבל אלימות??? איך שאתם רוצים אבל זאת לא הדרך....

BaHuR ToV

New member
אאמממ

קודם כל תנסי מה שההורים הציעו כי אם יהיה מכות וכאלה אז זה סתם יסבך אותך ואת הבנות וזה לא יגמר כלכך מהר..
דברי אם המכנכת ואם זה לא יעזור אז תחשבי על משו אחר..מכות זה לא הפיתרון
בחור טוב

spirit noa

New member
מנסה לעזור..

ת'אמת? גם לי קרה מיקרה כזה שילדה אחת כל הזמן הציקה לי, נתפלה אלי, והכל זה רק מקינאה.. היא קנאית בטירוף...... אז.. זה היה לפני שנתיים, אני פניתי למורה שלי..... סיפרתי לה הכל.. והיא פשוט הלכה לילדה הזאת, והתחילה לאיים עליה שאם היא לא מפסיקה עם כל זה . יהיה לה ב' בתעודה .. וכל זה ומאז היא כבר כבר לא מתקרבת אלי.. ואם יש פעמים שכן אז אני פה ושם מזהירה אותה שאני יפנה למנהלת....... ומכות.. כפי שהרוב מכם אמרו זה לא הפיתרון......!!!!!

נכון שמכות זה לא הפיתרון,

אבל אם הילדה באמת מעצבנת אותי והיא זאת שמתחילה איתי היא תקבל... היו לי כבר כמה מקרים עם ילדות..שניים אולי... אחת מהן הייתה בשנה שעברה....אחת שכבר הרבה זמן מעצבנת אותי... כמה זמן חיכיתי כדי להעיף לה סטירה...הייתי מייחלת לזה.. אז באותו הריב שלנו,היא הורידה לי באיזשהו שלב סטירה... אני מזה התחממתי,לא הייתה שליטה על מעשיי.. רציתי להעיף לה כזאת,לשתק לה ת'פנים,אבל בטעות העפתי עלייה כיסא... היא לא נפגעה..רק שריטה קטנה בצוואר.. כמה בעיות היו לי באותו יום...המורות התפלאו עליי..אבל ממש שלא התכוונתי להעיף עלייה כיסא..כמובן שלא הודיתי בזה..הזונה שיתקה לי ת'לחי..אז כל פעם שאמרו לי שיכולתי להרוג אותה או להוציא לה עין אמרתי להם שכמה חבל שזה באמת לא קרה...לא נתנו לי עונש..רק כעסו. אבל שילכו להזדיין כולם...הזונה הזאת דרשה את זה...וקיבלה!!! הייתי שמחה באותו יום,בעננים,הצטערתי שחברה הכי טובה שלי לא הייתה שם כדי לראות איך הזונה הזאת סופסוף קיבלה את שלה... הייתי כל כך גאה בעצמי שהחזרתי לה...בדיוק מה שהגיע לה! כמובן שלא דיברנו איזה יומיים אחר כך אבל אחרי כמה זמן התחלנו לדבר,משהו מוזר..אחרי כל זה...אבל עכשיו אני בבצפר חדש ואין מי שמעצבן אותי..אולי פה ושם אבל זה לא מגיע למכות..הקללות הרגילות בין חברות...

sh53

New member
מבינה בהחלט שלהזכר בה זה מכעיס אותך

אבל האם אי אפשר לא להשתמש בפורום בלי מילים כמו "זונה"?

לקחתי לתשומת ליבי..

ואת לא תראי יותר בפורום הזה את המילה הזאת ממני. נ.ב: אפשר להשתמש במילה "כלבה"??

sh53

New member
את חמודה ../images/Emo6.gif

החברים האחרים לא משתמשים במילים האלה, אז למה את צריכה אותן? זרקי אותן לפח האשפה.

As היחידה

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gifחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה חמודהההההה... חחחחחחחחח הרגת אותי ....

למעלה