צריכה עזרה....

האחמית

New member
צריכה עזרה....

יש אצלי בכיתה, ילדה שאני ממש לא סובלת והיא לא סובלת אותי. יש בינינו ממש יריבות והיום בשיעור ספורט היא ממש עלתה לי על העצבים- חטפתי ממנה מלא מכות ולמורה לספורט זה לא הזיז.. ואחרי השיעור כשהיא שמעה שאני רוצה להחזיר לה היא אמרה לי שאם אני אעשה משהו היא מרחיקה אותי לשלושה ימים. לא יודעת מה בדיוק קרה אבל הילדה הזאת הלכה הבייתה. קיצר עכשיו דיברתי עם ההורים שלי והם אמרו לי שכדאי קודם כל לדבר עם המחנכת שלי ואם זה לא יעזור אז שאני אעשה עם זה מה שאני רוצה. עוד משהו ששכחתי לכתוב זה שאם אני אעשה עם זה משהו..יש עוד איזה 3 בנות שיצטרפו אליי שגם לא סובלות אותה. השאלה היא מה לעשות? לעשות מה שההורים שלי אמרו? או ישר מחר לגמור עם זה? או שבכלל לא לעשות כלום?

gloom

New member
קודם ההורים,אחר כך מכות../images/Emo66.gif

תגידי למורה שאת לא סובלת אותה ואת מזהירה אותך שאם היא אפילו נושמת לכיוון שלך את מזיינת לה תצורה, וישר תלכי בלי לחכות לתגובה של המורה.

האחמית

New member
עוד משהו שממש הפריע לי...

זה שהמורה לספורט עמדה ממש 2 מטר מאיתנו בכל הפעמים שהיא הרביצה לי או שעשתה לי משהו...ואפילו ירד לי דם מהאף..וזה לא הזיז לה והיא לא עשתה לה כלום, והיא רק שמעה שאני מתכננת משהו היא ישר איימה עליי..

loving angel

New member
ספרי את זה...

למחנכת שלך! לא יכול להיות שמורה תתנהג ככה! אבל בבקשה רק לא באלימות...זה לא יפתור את המצב, רק יחמיר
ואני גם ממליצה לך פשוט להתרחק מהילדה הזו, היא כנראה ממש משועממת ומחפשת רק צרות.

האחמית

New member
אם אני אספר את זה למחנכת המורה

הזאת תשנא אותי עוד יותר, ואני עוד צריכה לעבור איתה שנתיים וחצי... ובקשר לילדה- תמיד יש בינינו חיכוכים ומריבות אבל אף פעם עוד לא "הלכנו מכות" פשוט הפעם היא ממש ממש ממש עיצבנה אותי!

loving angel

New member
הייי :)

לפי דעתי תקשיבי למה שההורים שלך אמרו לך לעשות.... דברי עם המחנכת שלך אני בטוחה שהיא תעזור לך! אפשר לפתור את זה בלי אלימות :) בהצלחה חמודה
(ואל תשכחי לעדכן)

gloom

New member
אלימות זה הכי טוב../images/Emo66.gif

מכירה את המשפט- "זה יגמר אם לא תספר"
שמעת
המשפט נכון רק אם באלימות לא מערבים ערסים/פרחות.

As היחידה

New member
האמתי אני באותה בעיה..

יש ילדה שאני לא סובלת היא עושה הכל כדי שיהיה לי רע פעם אחת פשוט הייתי ממש עצבנית אליה וכמעט חנקתי אותה.. ואני לא חושבת שעשיתי תדבר הנכון... למרות שהיא ממש זונה...

sh53

New member
מה עשית לא נכון? מאיזו בחינה?

אולי נוכל ללמוד ממה שאת עשית, כדי שלא נעשה אותו דבר, למרות שכל אדם הוא אדם בפני עצמו.

As היחידה

New member
אמ.. שכמעט חנקתי אותה =\

מרוב עצבים באתי אליה ופשוט התחלתי לחנוק אות
כי הייתי ממש עצבנית ובכיתי והיא באה עם הציניות שלה אחרי שאני אמרתי לה לסתום תפה.. אז זהו.. עם ילדה אחת לא הייתה באה ומפרידה היא הייתה כבר מזמן למעלה.. או יותר נכון למטה!

sh53

New member
כל השיעור המורה לא ראתה כלום?

איפה המורה היתה בדיוק באותו זמן? אם לדוגמא ישבתן אחת ליד השניה והיא הציקה לך (צבטה או עשתה לך דברים דומים) בלי שהמורה תראה, אז בפעם הבאה לא לשבת לידה מראש. נסי לדבר עם המורה/המחנכת/גורם אחר - סמכות גבוהה בבי"ס. אם זה לא יעזור, התקשרי לבית של הבת ונסי לדבר עם ההורים שלה. אם גם זה לא יעזור, לכי עם ההורים או החברים ועשי לה ביקור בית. את לא יכולה להמשיך לקבל ממנה מכות, היא תנצל את הכוחניות שלה עלייך (שלא יגיע למצב שהיא עוד תרצה ממך כסף, ואם לא תביאי לה תקבלי ממנה מכות, קורה לצערנו בבתי הספר
).

האחמית

New member
תראי....

זה לא יכול להגיע למצב שהיא תנצל את הכוחניות שלה עליי, כי היא יודעת שיש לה משהו כמו 3 חברות שיכולות "לעזור" לה, ולעומת זאת כל שאר הבנות בכיתה לא סובלות אותה.. היא הרביצה לי במהלך המשחק פעמיים ממש מתחת לאף של המורה...

sh53

New member
בפעם הבאה להחזיר באותה מטבע

היא נתנה לך מכה פה ושם מתחת לאף של המורה? פנקי אותה גם באותו יחס.

האחמית

New member
כן...רק שכשאני עשיתי את זה המורה

הוציאה אותי לשתי דקות מהשיעור...

האחמית

New member
בעע ועכשיו האף שלי נפוח....

ומחר חבר שלי בא אליי..
והיום יש לי פגישה של פורום אחר...קיצר באסה..

enjoi butterfly

New member
לא באלימות!....אלימות זה לא הפיתרון

יש המון דברכים אחרות כמו הורים מורה משטרה אבל לא ככה בלהחזיר לה... ככה אני מאמין...

As היחידה

New member
שושי בת כמה את?

אני אוהבת את הדרך שאת חושבת..
למרות שאלימות היא לא הפיתרון אבל עם אי אפשר לפתור את זה בשיחה אז איך אפשר?!

למעלה