צריכה עזרה....

DIVA1234

New member
צריכה עזרה....

שלום! אני חושבת שהגעתי לפורום המתאים... אני מחפשת ספרי קריאה שאני אוכל לקרוא, יותר נכון אני צריכה המלצות: אני בת 16 וחצי ואני מאוד אוהבת לקרוא ספרים (יותר נכון אני לא יכולה להרדם אם אני לא קוראת משהו-ספר,עיתון,וואטאבר...). אני טסה לארה"ב ואני מחפשת ספרים שינעימו לי את הנסיעה, אני אוהבת ספרים קלים לקריאה, לא מדע בדיוני (למרות שאני מעריצת הארי פוטר), עם רעיון יפה מאחוריהם, ולא רק... כדי שתבינו.. נורא אהבתי את "האלכימאי", "ציפורים מתות בסתר", "מישהו לרוץ איתו", "ברוכים הבאים לעולם,קטנה",לעומת זאת נורא רציתי לקרוא את "על העיוורון" וגם התחלתי לקרוא אותו אבל הוא היה לי נורא עצוב וקצת דיכא אותי אז הפסקתי באמצע... אני לא בטוחה שיש מכנה משותף לכל הספרים שקראתי אבל את הסגנון הזה אני אוהבת... אם תוכלו למליץ לי על ספרים ואולי לכתוב קצת על התוכן אני ממש ממש אודה לכם! תודה!

ברוכה הבאה. כרגע אין לי רעיונות ואנ

גם קצת ממהרת, אבל אני אחשוב על משהו.

DIVA1234

New member
תודה רבה!

ובבקשה תחשבי! ואם למישהו אחר יש רעיונות...

אני הולכת להגיד עכשיו את המשפט

הכי נדוש בעולם: כשאני הייתי בגילך... כשאני הייתי בגילך הספר שהכי עשה לי את זה היה "אחד" של ריצ'ארד באך. עוד המלצה הם הספרים של רקפת זהר, שתמיד עברו לי במהירות. גפנה אמיר - "עד כלות" ו"לוצכים" מקווה שתמצאי משהו וטיסה נעימה.

slevinger

New member
לטיסה הכי מתאים

קובץ סיפורים קצרים לדעתי, כי יש הרבה דברים שמסיטים את תשומת הלב וקשה להתרכז/להתעמק מדי. אז אם נראה לך, אמליץ על שניים כאלה שאהבתי: 1. צריך סוף לסיפור אהבה מאת סביון ליברכט 2. סוגרים את הים מאת יהודית קציר טיסה נעימה!

DIVA1234

New member
אני דווקא מחפשת

ספר שלם, אני גם בכלל לא אוהבת סיפורים קצרים... יש לך רעיון אחר??

siv30

New member
דוסטו אני אתחיל לקנא, למה רק לה

מגיע בוקר טוב מיוחד
זה בגלל שבתחרות הגאון של השנה הבסת את כולנו והשארת עשן לבן עלנו...

דוסטו

New member
נדמה לי שזכית לתשומת לבי

בפורום שאת מנהלת ושם הבעתי את געגועי. לא לדאוג SV. נותר מספיק כוח בחלציי לפחות לביגמיה וירטואלית.

slevinger

New member
הצחקת אותי סיון

אבל נסי עכשיו את לפתור את כתב החידה מיום שישי האחרון....אף אחד לא שם לב שיש.....אז אני מרגישה מוזנחת........

slevinger

New member
מה זאת אומרת להקפיץ?

סליחה על הבורות....אבל לא הבנתי את השאלה.

slevinger

New member
הפעם טעית דוסטו

ורמז נמצא בשורה שהוספתי.... הכינוי של הדובר הוא גם שם הספר.

siv30

New member
הכל נועד לשם שעשוע לא ../images/Emo35.gif

ואני בכלל לא ברמה שלך ושל דוסטו בשביל לפתור כתבי חידות, אבל אני אנסה רק בשביל הבקשה החיננית ושתרגישי שגם אני אוהבת אותך

למעלה