צריכה עזרה.....

שמופית

New member
צריכה עזרה.....

אמא שלי מארגנת מסיבת הפתעה ליומולדת 50 של החבר שלה. היא רוצה לקנות כוסות חד פעמיות, אבל לא סתם פושטיות אלא יפות, אולי עם ציור או משהו. מישהי יודעת אם בכלל יש כאלה ואם כן, איפה אפשר לקנות באיזור השרון ? חוץ מזה, אני אחראית על קישוט הבית - איך הייתן מייעצות לי לקשט ? יהיו המון נרות והאמת היא שהייתי מעדיפה לקשט בבדים רכים ונופלים, אבל לא נראה לי שזה יהיה במסגרת התקציב.... נראה לי שאמא שלי יותר בכיוון של שרשראות ונצנצים
איפה אפשר לקנות ? תודה !

אתי@

New member
בחנויות של ימי הולדת

(גם כוסות וגם קישוטים) לצערי אני לא מכירה חנויות ספציפיות באזור השרון, אבל אני בטוחה שאתי אלבכרי מכירה. גם בסופר יש דברים כאלה, אבל כמובן במבחר הרבה יותר קטן.

Hadar p

New member
בכל סופר יש חד פעמי רגילים ומיוחדים

אפשר שם גם למצוא כל מיני קישוטים. ואני כמעט בטוחה שבהכל ב- $ יהיה קישוטים למינהם!

חד פעמי בכפר סבא אני מומכית

יש חנות בשם אלי פלסט ועוד אחת ליד אלו חנויות שיש להם רק אבל רק חד פעמי מכל הסוגים, תצחקי עלי אבל יש גם סירים חד פעמיים. החנות נמצאת בצומת עליה ליד הקו אופ. אם את רוצה עוד פרטים בכיף, אורלי

שמופית

New member
אורלי, אפשר הכוונה לחנות ?

אני חייבת ללכת לראות מה זה סיר חד פעמי

אז ככה . . .

החנות היא מין חנות מפעל כזה בסגנון מחסן ומתאימה לתקציב יחסית נמוך אבל תלוי מה רוצים. היא נמצאת מול הקואופ שמגיעים מצומת רעננה צפון לצומת עליה ממשיכים ובפניה הבאה פונים ימינה כאילו לקואופ ולא שוב ימינה אלא ישר שמאלה. יש שם מכבסה קיוסק ואז בפינה חנות אחת אחריה מסעדה והחנות שניה. הסיר החג פעמי באמת משהו שצריך לראות, יש שם גם מגשים שאמא שלי התלהבה מהם יותר מהרב פעמים ניראים כמו קריסטלים וכו´. אני כחולת חד פעמי מבלה שם הרבה, יש לי בבית ארגז שלם של חד פעמי כולם נגנבים ממני (ואחר כך מאמצים את העניין). אורלי

פעם אחרונה שהייתי

היתה בדיזינוף סנטר חנות לדברים ליום הולדת כולל כלים חד פעמיים וקישוטים. למרות שאני לא הייתי נוסעת במוחד לשם רק בגלל החנות הזו, בטוח יש משהו באיזור. לגבי כלים חד פעמיים- אז כמו שאמרו לך, בכל סופר יש. לגבי קישוט: זו מסיבה, לא?! ולכן הכייון שאמא שלך הציעה של שרשראות ונצנצים נראה לי יותר מתאים. אז לדעתי הרבה בלונים (ליום הולדת של "חמותי" קניתי בלונים בסופר בצבעים פסטלים מאד יפים) וקישוטים כמו של סוכה. סידור פרחים טריים זה תמיד "לוקח". ויחד עם נרות זה בכלל נפלא. וכמון- מזל טוב

יעלי2

New member
מאוד פשוט וברמת השרון

מסיבומבה 5404702-03 יש להם סוגי כוסות פלסטיק´אחרות מפוארות. יש להם מגשים בצבעי כסף (מפלסטיק) יש להם בלונים, סרטים, הפתעות. הכל לקטנים ולגדולים (לדעתי יותר לגדולים). מזל טוב נ.ב. הם יושבים באוסישקין 33.

POOH*

New member
שי חנות בדיוק לדברים כאלה ב....

בהוד השרון ברחוב הראשי יש חנות בדיוק לכל מיני דברים כאלה למסיבות כלים חד םפעמיים קצת יותר מיוחדים מהרגילים וקישוטים וכל מיני דברים. חנות מאד נחמדה לדעתי... אם את צריכה אני אסביר לך בדיוק איפה היא ברחוב... ומזל טוב... POOH

שמופית

New member
תודה רבה רבה ../images/Emo24.gif לכו-לן ../images/Emo70.gif

ידעתי שצריכות להיות חנויות במיוחד בשביל ימי הולדת

rinutza

New member
יש גם בסוקולוב בהרצליה - באחד

הפסג´ים שקרובים לצומת של רחוב בן-גוריון. כלומר, אם את באה מכיוון הצומת - איפה שהיה המשביר (ואולי עדיין) אז אחרי הצומת, על סוקולב זה נדמה לי הפסג´ הראשון מצב ימין - ממש בסוף הפסג´. הייתי שם במקרה לפני שבוע ויש לו המון הנחות ומבצעים עכשיו.

בר´ רוטשילד בכפ"ס מול השופרסל

אני זוכרת שהיתה קיימת שם חנות למוצרים כאלו, אני לא יודעת מה קורה היום...

סגרו אותה לפני שנים

כן היא הייתה משהו. אבל יש ליד חנות כלי כתיבה ושטויות ושם יש גם חד פעמי אבל לא מבחר כמו באלי פלסט. זה ליד פיפס. אורלי

אם היא מוכנה להרחיק ללוינסקי

אז על נחלת בנימין, כשפונים ימינה מלוינסקי, מול החנות של מחלבות השומרון - יש חנות ענקית שמתמחה בדברים למסיבות (כלים, בלונים, קישוטים וכו´) במחירים מאוד זולים ובחבילות מכובדות.

למעלה