יש בבני ברק מאחורי המפעל של מצות אביב על זבוטינסקי חנות מפעל שמתמחה בציוד וכלים למסיבות.
S shelycat New member 29/12/02 #20 יש בבני ברק מאחורי המפעל של מצות אביב על זבוטינסקי חנות מפעל שמתמחה בציוד וכלים למסיבות.
ר רחלילי New member 29/12/02 #22 אם אינני טועה הם מוכרים רק לספקים זה לפחות מה שכתוב מבחוץ על השלט של החנות!!!! אני פשוט עוברת שם 4 פעמים בשבוע אז כל הרחוב שם משונן לי בראש.
אם אינני טועה הם מוכרים רק לספקים זה לפחות מה שכתוב מבחוץ על השלט של החנות!!!! אני פשוט עוברת שם 4 פעמים בשבוע אז כל הרחוב שם משונן לי בראש.
S shelycat New member 29/12/02 #23 נדמה לי שלא רק בעבר נדמה לי שההורים שלי או חברים שלהם קנו שם ציוד.
ר רחלילי New member 29/12/02 #24 נראה לי שזו חנותאחרת אני מדברת על חנות ברחוב מאחורי ז´בוטינסקי שמוביל לאזור של הום סנטר בסוף. לא זוכרת את שמו.
נראה לי שזו חנותאחרת אני מדברת על חנות ברחוב מאחורי ז´בוטינסקי שמוביל לאזור של הום סנטר בסוף. לא זוכרת את שמו.
א אמא של צליל ואופק New member 29/12/02 #25 ברחוב החלוצים בנתניה יש חנות מקסימה עם ה-מ-ו-ן מבחר של כלים חד פעמיים וקישוטים כייפים למסיבות, אריזות מתנה מיוחדות ועוד.... החנות נמצאת בין התחנה המרכזית לקניון השרון(קרובה יותר לקניון ) וקרובה לדפוס "מרכז" אם תרצי פירוט מדוייק להגעה עם רכב, אשמח להסביר בטלפון ומזל טוב אמא של צליל ואופק
ברחוב החלוצים בנתניה יש חנות מקסימה עם ה-מ-ו-ן מבחר של כלים חד פעמיים וקישוטים כייפים למסיבות, אריזות מתנה מיוחדות ועוד.... החנות נמצאת בין התחנה המרכזית לקניון השרון(קרובה יותר לקניון ) וקרובה לדפוס "מרכז" אם תרצי פירוט מדוייק להגעה עם רכב, אשמח להסביר בטלפון ומזל טוב אמא של צליל ואופק
ש שמופית New member 29/12/02 #28 תודה ../images/Emo70.gif זו בדיוק החנות שטלי המליצה לי עליה חוץ מזה - המון תודה לכולן !!