צריכה עזרה...

Benja GiRl

New member
צריכה עזרה...

טוב.. נעשה את זה כמה שיותר קצר... יש לי ידיד, שהיינו חברים, נפרדנו לפני שנה וחצי, ואני עדיין אוהבת אותו.. תמיד בניתי עליו, שהוא יהיה הראשון שאני אתנשק איתו, שנהיה שוב זוג ובלה בלה בלה... אתמול חברה שלי ספרה לי שהוא סיפר לה שהוא כבר התנשק לפני כמה ימים, ושהוא אוהב מישהי!!! זה ממש שבר אותי... בכיתי שעות.. אי אפשר לתאר את זה... אתמול הייתי ממש מעוצבנת עליו, בגלל שהוא לא סיפר לי... ואני לא יודעת מה לעשות: א. לריב איתו... הוא רוצה שנישאר בקשר ושאני אספר לו דברים אבל אני תמיד שומעת עליו מאחרים... ב. לשכוח מהכל... להתעלם... אני ממש בדילמה!!! בגלל שאני כל כך רוצה להגיד לו מה אני חושבת... אבל מצד שני, אני לא יכולה לכעוס עליו שהוא התנשק והכל (שמכאן נובע הזעם שלי..) כי הוא בכלל לא יודע שאני אוהבת אותו!!!! קיצר, מה לעשות? לריב? להתעלם? אחר? איך לשכוח ממנו? איך להשיג אותו?? תנו לי עצות.. כי אני ממש בדיכאון...

אמממ

טוב... יכול להיות שזאת לא התגובה שרצית אבל... דבר ראשון - לריב איתו?! למה? כי הוא התנשק? כי הוא לא סיפר לך? ידידים\קשר זה לא רק אומר שמספרים אחד לשני הכל. דבר שני - לא הבנתי את לשכוח מהכל? לשכוח מה? בכל מקרה יש לו מישהי, הוא אוהב מישהי! אם תבואי תגידי לו שאת אוהבת אותו זה גם יעמיד אותו במצב לא נעים וגם סתם יהיה מתח בינכם ואז בכלל דברים יהרסו אז אולי עדיף שלא תגידי לו מה את חושבת... תגידי מזל טוב, חבל שאני צריכה לשמוע את זה מאחרים אבל אני שמחה בשבילך וזהו... תראי אהבה חד צדדית זה דבר על הפנים... וואלה זה מה שיש לי עכשיו! הכי טוב לשכוח ממנו להמשיך הלאה, הדרך הכי טובה זה למצוא מישהו חדש או ש... טוב לא יסכימו איתי פה אבל לי זה עובד להפוך אהבה לשנאה... תבחרי מה שבא לך או שאל תבחרי בכלל או ש... לא יודע מאוחר ואני עייף.......... אז בהצלחה שיהיה לך.......

Y a h a v

New member
תגידי ח-פ-י-ף../images/Emo8.gif

לדעתי תבואי אליו ותגידי לו שהייתה תקופה שאהבת אותו. ותבואי אליו ותגיד שבנית עליו שתהיו ביחד וסתם ככה הוא זורק הכל אז מי היוא בכלל יש עוד אנשים ואפילו יותר טובים ממנו לדעתי אתם לא צריכים לריב כאלו אם הוא אוהב מישהי אז את צריכה לעבור הלאה . ותאמיני לי אני מבין אותך גם לי זה קורה וברגע זה אני בדילמה כמו שלך אבל תגידי ח-פ-י-ף ותמשיכי הלאה . טום.

מקודה

New member
אל תיהי עצובה ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif

יהייה בסדר
פשוט עכשיו ה-
שלך
אבל זה יעבור לך, את תיראי
"אל תיקחי הכל ל-
הוא לא מחסן
ביי, חתלתולה.

Benja GiRl

New member
תודה על העיצות...

אבל פשוט, אני כ"כ רוצה שהוא יידע מה אני חושבת!!!! ואני ממש כועסת עליו, אבל אני לא יכולה לכעוס עליו כי הוא התנשק...

Angelred

New member
.....

שלום לך. קודם כל אי אפשר לתכנן עם מי תיהיה הנשיקה הראשונה שלנו זה משהוא שקורה. את יכולה להגיד לו שאת אוהבת אותו אבל זה שאת אוהבת אותו לא נותן לך שום זכות לכעוס על זה שהוא התנשק עם מישהי אחרת כי ברגשות ובתחושות אי אפשר לשלוט. ואלך תדאגי זה לא סוף העולם שהוא עם מישהי אחרת אני יודעת שעכשיו זה לא נשמע הגיוני ושזה לא נראה לך אפשרי אבל האהבה עוד תגיעה בעוד מליון צורות כל מה שאת צריכה זה להתעזר בסבלנות. בברכת האור והאהבה שירן

yaldaofra

New member
טוב...

אני חושבת שאני ממממזהההה מבינה אותך... אבלמצד שני, תחשבי על זה, באיזו זכות את יכולה לכעוס על ידיד שלך על שהתאהב במישהי... (אפילו אם המישהי היא לא את...) והתנשק איתה... נכון, שהיית מתה שהמצב יהיה שונה, שהוא יהיה איתך, יאהב אותך... אבל המצב הוא לא כזה, אם להגיד לך את האמת אני יכולה לתת לך את העצה שנראית לי הכי נכונה למעשה, אבל אני באמממת לא יודעת מה אני הייתי עושה במצבך! העצה שלי היא: תאחלי לו בהצלחה עם אותה אחת! תגידי לו מזל טוב ושאת שמחה בשבילו, ושאת שמחה שטוב לו... שהיית מקווה שהחמימות הזו שיש לו עכשיו בלב הייתה נגרמת ממך... מהקרינה שלך עליו... אבל שאת מבינה עכשיו שהמצב הוא אחר, ושאת באמת מאחלת לו מכל הלב שיהיה מאושר עם מי שזה לא יהיה... זו דעתי.. ואולי, כשאני חושבת על זה זה מה שאני הייתי אומרת...

GirlFriend

New member
כל עוד הוא לא עושה את זה בכוונה רעה

לא נראה לי שאת צריכה לומר לו את זה... אולי זו לא התשובה הכי משמחת אבל הכי טוב הוא שתמשכי הלאה גם אם זה קשה
, כי כל עוד הוא תפוס, זה לא יהיה פייר מצידך להרוס לו, כי אם הוא שמח אז בתור ידידה את צריכה לשמוח בשבילו ולפרגן לו.. אם תגידי לו את זה הוא יהיה מתוסבך וזה יכול לפגוע בידידות שלכם

Benja GiRl

New member
תודה... + עדכון..

קיצר היום דיברתי איתו... והוא אמר לי שהוא בכלל לא תהנשק ובלה בלה בלה.. אז הוא שיקר או לי או לחברה שלי =/ והוא אמר לי שהוא אוהב מישהי ודיבר על כמה שהיא מדהימה... ואנימזה נכנסתי לדיכאון :(

למעלה