צריכה עזרה

dana31

New member
צריכה עזרה

היי בנות שואלת בשביל חברה: קבלה דיכוי של דכפפטיל 3.75 שבועיים לאחר מכן מזריקה 6 ימים פרגונל. היום בצעה בדיקת דם שהראתה: רירית 12 מ"מ זקיקים בגודל 11,13,10 ורבים קטנים E2 - 342 מטופלת בקופ"ח הכללית. שואלת האם ערך האי2 לא נמוך מדי ? אשמח למסור לה את התשובות

נוג

New member
היי דנה../images/Emo140.gif

אני חושבת שהתוצאות טובות ומתאימות לטיפול שקיבלה. את לא כתבת כמה אמפולות היא לקחה אבל לי זה נראה טוב. אגב הרירית ממש יפה ובשרנית. שיהיה לה בהצלחה נוג

נוג

New member
אכן יש תגובה יפה../images/Emo50.gif../images/Emo57.gif../images/Emo15.gif

אולה *

New member
נראה לי תקין מאוד

אחרי דקפפטיל 3.75 קצב צמיחת הזקיקים יכול להיות קצת איטי. בהצלחה!

אולה *

New member
נראה לי תקין מאוד

אחרי דקפפטיל 3.75 קצב צמיחת הזקיקים יכול להיות קצת איטי. בהצלחה!

3אריק

New member
דנה

רירית הרחם בגודל אופטימלי ותקין ,גודל הזקיקים עדיין קטנים ולא כל כך מספיק לביוץ ,כמו כן גם ערכי ה e2 נמוכים . בהצלחה בהמשך אריק 3

dana31

New member
היי אריק

תודה על התגובה שמת לב שכולם כתבו שהתוצאות תקינות ומתאימות ורק אתה באמת ציינת שערכי הE2 נמוכים. זה החשש של חברתי שכן זהו הטיפול השני שלה שבה ערכי E2 נמוכים יחסית. שמתי לב שהנך מטפל. האם יש לך הצעה כלשהי על מנת לשפר את ערכי ה E2? מדוע הם כל כך נמוכים? האם בשל הדקפפטיל שהיא קיבלה? אודה לך על התייחסותך

אולה *

New member
נראה לי שאת מחפשת תשובה שמתאימה

לך, ולא תשובה אובייקטיבית. E2 נמוך, אך גם הזקיקים קטנים. כל זה - כיוון שלא עברו מספיק ימים. יש להמשיך להזריק ולעקוב. כמו שכתבתי, דקפפטיל יכול לעקב את קצב גידול הזקיקים. לקראת השאיבה צריך להיות זקיקי מוביל של כ-20 מ"מ, והזקיקים של חברתך עדיין רחוקים מזה.

dana31

New member
אולה, אני שואלת בשביל חברה שלצערי

אין לה מחשב בבית ולכן היא לא יכולה להנות מפורום נפלא שכזה. אבל בשמחה הצעתי לעזור לה ולשאול עבורה. אם הייתי מעויינת לשאול לא הייתי מהססת לפנות בשמי אם הייתי זקוקה לעצה או חוות דעת או סתם לשתף. שיהיה גם לך בהצלחה

3אריק

New member
דנה

דנה שלום . לפי דעתי ערכי הfsh ו ה lh נמוכים אצלה מאד ולכן גם צמיחת הזקיקים איטית ונמוכה ועקב זאת האסטרודיול e2 נמוך ,ככל שהזקיקים בשלים וגדולים יותר עולים ערכי האסטרודיול . ערכי e2 סבירים בטיפולי הפרייה בין 500 ל 2000 פ"ג/מ"ל. טיפול תרופתי .איקקלומין גונל f או פיורגון . בטיפול אלטרנטיבי ניתן לשפר ע"י עבודה על נקודות תגובה של יותרת המוח והיפותלמוס ,נקודות אלה נמצאות ברפלקסולוגיה בכרית הבוהן הראשונה ברגל . בהצלחה ולהשתמע אריק

נועם@בת

New member
סתם בשביל הסקנות- מאין הנתונים על

ערכי FSH ןLH, וממתי בודקים אותם בשלב זה של הטיפול. ערכים אלה בודקים רק בתחילת טיפול, וככל שהם נמוכים יותר זה יותר טוב. במהלך הטיפול- בעיקר אחרי דיכוי, כמות ההורמונים תלויות בכמות הזריקות שהיא מקבלת. אז בבקשה לא לבלבל את הבחורה שגם ככה דואגת לתוצאה נמוכה אחת, ולספר לה שבטח יש לה עוד 2 תוצאות נמוכות. נועם

3אריק

New member
לדנה וגם לנועם

לגבי הערכים של lh ו fsh לא הייחסתי לעיתוי הבדיקה אלא באופן כללי ההורמון fsh תורם לצמיחתם של זקיקים ,רמות fsh מתחילות לעלות בזמן הווסת וגורמים לצמיחת זקיקים ולהפרשת אסטרודיול . נהיה יותר חכמים אם דנה תיידע אותנו בתוצאות . בהצלחה אריק

אופה3

New member
היי דנה, לגבי השאלות שלך אז ככה

ה אי 2 באמת נמוך, אבל גם הזקיקים עדיין נמוכים, אני מאמינה שהרופא ימשיך להוראת לה, להזריק עוד פרגונל, הזקיקים בשלים בדרך כלל מ 18 מ"מ והלאה, וגם אז האי 2 ימשיך ויעלה, הרירית יפיפיה, וטובה מאוד, הדקא שהיא מקבלת זה על מנת לשמור שלא יהיה מצב שהיא תבייץ טבעי, לגבי הזקיקים הקטנים, יש לי שאלה קטנה, האם היא סובלת משחלות פוליצסטיות. חוץ מזה חכו להוראות הרופא, ולאן היא עוברת, להפריה, הזרעה או טבעי,? בכל אופן שיהיה בהצלחה האופה

../images/Emo32.gif../images/Emo32.gifשואלת גם דכפפטיל ארוך |א-

רוצה להיות בטוחה, לא להרגיש לבד... אולי מישהי תוכל לעזור..... גם אני קיבלתי דקא ארוך 3.75 בתאריך 16.7 ונאמר לי שבחודש הבא, יצא ב- 22.8 לקבל עוד זריקה... זה אומר לחכות חודשיים לפחות לא שבועיים לא חודש.... זה בסדר???????? מאוד רוצה לדעת מרגישה שבעצם אני לא עושה כלום... או שאני אמורה לעשות משהו במשך החודש שאני מחכה לזריקה הבאה? האמת שאני בעלת אנדומאוטרוזיס, בגלל זה צריך לחכות כל כך הרבה... אני פשוט ללא טיפולים שנה + 7 חודשים... ודי מייאש להתחיל בעצם טיפול ולחכות עוד חודשיים ומי יודע אולי יותר.... אני אמורה לקבל מחזור?... או שהדיכוי יגרום לחוסר קבלת מחזור (כרגע) תמיד בייצתי טבעי, האם עכשיו יהיו לי בעיות בביוץ? סליחה שיצאה לי שאלה כל כך ארוכה.... הלוואי שמישהי/ו תוכל/יוכל לענות לי... הלוואי.. תודה

salpter

New member
זה בסדר גמור

בתור אנדו´ גם כן, את בדרך הנכונה, אני קבלתי גם זריקה שלישית, אז תהני מהבלות כמה שיותר. (אני מאד נהנתי) ומתחילים טיפול ללא מחזור, לא מחכים לו!!!!! אחרי דיכוי ארוך, כי המטרה היא לא לתת לאנדו להתקיים, הוא פוגע באיכות בציות, אני עברתי ישר להפריות, מקווה שגם את. ביי . נ.ב יש לך את תאריך הלידה שלי?

salpterr - קודם כל תודה על שהרגעת..

אותי, כי חשבתי שכן צריך לחכות למחזור ואז לחכות עוד ועוד ועוד עוד שאלה... כבר החודש לא יהיה לי מחזור? ואני כן בדרך ל- IVF זה בעצם תחילת הטיפול... פעם ראשונה... ולא, (דפנה, נכון?) אין לי את תאריך הלידה שלך בטבלה שלי...מאוד אשמח להוסיפו... ושוב

למעלה