צריכה עזרה

אולה *

New member
הדקא אצלך

זה לא דיכוי לקראת השאיבה אלא טיפול באנדו. שמעתי מבנות שקיבלו את הזריקה במשך 3 חודשים רצופים כהכנה לקראת הטיפול. להיות בהפסקה - זה קשה, אבל חייבים לנצל את הזמן - לבלות, לנסוע. תחזיקי מעמד

אולה ../images/Emo51.gif

אז מה מקבלים 3 זריקות, אז אולי חסרה לי אחת... למה אמרו אצלי 2? ונכון אולה שקשה מאוד להיות בהפסקה, אצלי קשה מאוד, כיוון שאני כבר בהפסקה כל כך הרבה זמן... בגללי וגם מאולצת... אבל כמו שאומרים אין ברירה.. תודה לך אולה - ושיהיה לך

karin123

New member
../images/Emo32.gif עוד שאלה עבור חברה טובה

מישהי מכירה את פרופ´ אילן כהן מבי"ח המאיר? לחברה שלי יש בעיה - היא לא מבייצת. היא הופנתה אליו והוא הפנה אותה לבדיקות דם ואת בעלה לבדיקות זרע. הוא הסביר לה שבביה"ח כל יום מקבל רופא אחר ולכן אם היא מטופלת שם לא בטוח שהיא תמיד תהיה אצלו. יש דרך לעקוף את זה או שזה לא משנה לטיפול? הוא הציע לה לבוא אליו למרפאה בת"א, אבל זה פחות נוח לה. האם אפשר לקבל את כל הטיפול הדרוש במרפאה שלו בקופת החולים או שכדאי ללכת לבית החולים? ועוד שאלה - היא הבינה שבבית החולים יש חופש באוגוסט, איך זה משפיע ? לא מקבלים בכלל?? אני מאד אודה לכן על עזרתכן, כי אני ממש לא מבינה בזה (אני סובלת מהפלות חוזרות, שזו אופרה אחרת ..) שוב תודה קרין

אולה *

New member
תשובות חלקיות

אני לא מכירה את הרופא הספציפי הזה. אני מבינה שהזוג כרגע בשלב של בירור הבעיה. ניתן לעשות את הבירורים אצל מומחה לפריון, לא דרך בית החולים. בבתי החולים הרופא התורן מקבל את הפציאנטים, בד"כ אין אפשרות לקבוע פגישה ספציפית. "עוקבים" את זה בביקורים פרטים בקליניקות של אותם רופאים. אני בטוחה שיש עוד מומחי פוריות באיזור - באיזו קופת חולים הבחורה? וכן, חלק מבתי החולים בפגרה באוגוסט. בהצלחה להם וגם לך.

למעלה