צריכה עזרה....

danatov

New member
צריכה עזרה....

היי, פעם ראשונה פה...זקוקה לעזרתכם. בת 30 פעם שנייה נשואה ויש לי תינוקת מקסימה, מאז שנישאנו הוא השתנה לחלוטין ומאז שנולדה אני כבר לא מכירה אותו. פתאום הוא החליט שפעם בשבועיים הוא יוצא לערב בנים ומשחק קלפים (למרות שהוא ידע לפני שהתחתנו שאני נגד הימורים. יש לי שריטה רצינית בנושא אני לא יכולה לסבול את הרעיון אפילו. כל ניסיון להסביר, להגיע לפשרה, לדבר עלה בתוהו ובוהו. הוא החליט שהוא יוצא וזהו. זה הרי "ברור" שאני אמורה לשבת בבית ולטפל בילדה כי הוא יודע שאני לא אעזוב אותה שהיא כזו קטנה). הוא כבר הודיע לי שגם לצאת לפאבים לבד רק עם חברים על "הכוונת". פתאום הוא משתמש באלימות מילולית (טיפשה, אידיוטית, אני אשטוף לך את הפה בסבון, אני אמרר לך את החיים...). פתאום הוא החליט שהוא חוזר לעשן למרות שהוא הפסיק בגלל התינוקת. על סקס אני בכלל לא מדברת, הוא אומר שיש לי בעיה שאני רוצה יותר מדי (פעמיים, שלוש בשבוע) ושאני אלך לרופא לקחת כדורים נגד חשק. אני בטוחה שלא מעורבת פה מישהי אחרת (בדקתי). אני לא יודעת מה לעשות עוד פעם להתגרש? אני לא אומרת שאני מושלמת אבל יש לי הרבה מה להציע ואניכל הזמן כל כך עצובה...נמאס לי להיות ככה...למה זה מגיע לי???

אייבורי

New member
את שואלת שאלות לא נכונות

אבל כמה דברים 1. לצאת לבלות לבד זה בהחלט לא חריג 2. להמר זה רע מאד 3. חוסר בסקס יכול לנבוע מכך שאת אינך מושכת אותו יותר. 4. אין דבר כזה אלימות מילולית, זה סתם ניבולי פה. 5. כדאי להפסיק להתחתן לאור ההצלחות שלך. אבל לרגע ברצינות, את נשמעת בנקודה נורא נמוכה מהמקום הזה קשה לקום ולשפר את חייך כדאי להתחיל מטיפול פסיכולוגי שיעזור לך לשקם את עצמך ומשם תוכלי להחליט אם להתגרש או לא

danatov

New member
תגובה

תודה על תשובתך. 1. לא חושבת שלצאת לבלות זה חריג אני בעד "התאווררות" מדי פעם אבל נגד "התאווררות" לצורך הימורים! 2. יכול להיות שאני לא מושכת אותו יותר. לא יודעת. אני מקבלת המון מחמאות מבחוץ ובבית הוא לא נמשך. איך אני אחיה בצורה כזו? 3. איך שהוא מדבר זו אלימות מילולית. נקודה. ויש דבר כזה מסתבר... 4. מסכימה שכדאי להפסיק להתחתן. רקורד מרשים לפני גיל 30 להיות פעמיים גרושה חחחחח.....פעם ראשונה התגרשתי מתוך הסכמה משותפת כי בעלי דאז לקה במחלה שמנעה ממנו הבאת ילדים לעולם והחליט שהוא לא רוצה להישאר נשוי. פעם שנייה טעות שלי כנראה לא יודעת. 5. הלוואי ויכולתי להגיע לטיפול פסיכולוגי אבל מבחינה כלכלית זה בלתי אפשרי (משכנתא, רכב חדש, תינוקת חדשה....ועוד אני בחופשת לידה...). בעיה. 6. כל כך רוצה שיהיה טוב וכל כ ך עצוב :(

אייל 151

New member
אל תתני לקטע הכלכלי למנוע ממך טיפול פסיכולוגי

יש טיפולים מוזלים דרך הרשויות המקומיות. אפילו תעשי בביבי סיטר על ילדים כדי לממן זאת. הצילי את חייך - אח"כ זה יעלה לך הרבה יותר. ואני מדבר מנסיון.

כחלחל

New member
אייבורי

שורה אחת בתגובתך מאד מדאיגה. מי שמסוגל לחשוב ש"אין דבר כזה אלימות מילולית" זה פוסל על הסף את כל מה שיש לו להגיד.

אייבורי

New member
נו ומי שלא מבין

כי אלימות היא אקט פיזי ולכן לא יכולה להתקיים כאלימות מילולית צריך קצת ללמוד עברית. אלימות מילולית היא אוקסימורון שקיבל גוון של מטבע לשון. [את הטיעון הזה השמיע נועמי4יו וקיבלתי את דבריו] המטבע הזה מקטין את עניין האלימות בדיוק כמו שתגיד זאת שואה מילולית. אז היא יכולה לאמר שהוא מנבל את פיו, שהוא תוקפני ומרושע ובוודאי אין בדברי הצדקה להתנהלותו.

כחלחל

New member
ןמי שלא מבין שמילים יכולות אפילו להרוג

מדבר על אוקסימורונים. תתעורר

אייבורי

New member
אני ער ואתה?

לדעתי זאת שואה מילולית לא פחות אבל מוכן להתפשר על חדר גזים מילולי. אבל זה תמיד כיף לראות אנשים שעומדים על טעותם בנמרצות.

אייבורי

New member
אמרה

המטופלת ממחלקה טיפולית א. בכל מקרה ולאור הניתוח אני אשמח להכיר את עולם המושגים שלי

I C E M A N 7

New member
אולי כדאי לך להכיר את המושג "קונצנזוס"

גם אם אתה צודק, אם זה נגד הרוח אתה תהיה מעוות ופסול
כרגע הקונצנזוס אומר ש"את שרמוטה בת זונה" זה אלימות מילולית, למרות שאלימות מילולית מתייחסת למלל המאיים פיזית על מישהו אחר. כמו "אני ארצח אותך ואת אמא שלך" (שים לב, אין פה אף קללה..) דבר דומה עשו למושג "אינטליגנציה רגשית". לקחו את "אינטליגנציה" שבאה מעולם הרציונל וחיברו אותה לרגש. הכוונה במקור הייתה ניהול רציונלי של הרגשות (כלומר שליטה על האוטומט הרגשי), אבל הקונצנזוס הפך את זה ליכולת להביע רגשות (שזה לעיתים אפילו נוגד את הרעיון המקורי). עכשיו לך תתווכח עם הקונצנזוס מבלי להיות מנודה מהחברה

אייבורי

New member
../images/Emo6.gif

רק תיקון קל אני ארצח ואת אמא שלך = תוקפנות מילולית, איומים וזה עדיין לא אלימות. אבל השכלתי בנוגע לקונצנזוס והרני נשאר מעוות ופסול לבד בחושך. מה שהזכיר לי את בן דודי שאמר מליארד זבובים אוהבים חרא.

Betterfly

New member
מה זה, פורום גיל ההתבגרות?

מה זה ה"קטילות" המטופשות האלו? לאייסמן 7- עזוב את הניסיון שלו לכבס ולהלבין את המושג "אלימות מילולית", שגם אם הוא לא אושר רשמית על ידכם כ"מטבע לשון תקני" זהו ביטוי נפוץ וברור במה מדובר. חבל שאתה משתף פעולה אם אלו שמנסים לערער תחת כל יסוד מוסרי ועוד תוך שימוש בנקודות טכניות. התייחס לעובדה שהוא מציע לנצל בחורות במצב רגשי קשה לכל מיני קטעי בדס"מ. אייבורי זה לא המקום שלך להטיף לכל מיני דברים שעדיף שתעשה בצנעה ולא תנסה לשווק כמשהו שמומלץ לקהל הרחב. מבטיחה לך שלא מעניין אותי אם אתה בוס שתלטן במציאות ועבד נרצע במיטה או בעל כנוע ומאסטר מופרע.

אייבורי

New member
זבובטוב

אולי במקום להוקיע תכתבי מה מעוות בעיניך בעולמי תמלאי ביש ולא באין. אני בהחלט מסכים איתך שאין זה מומלץ לקהל הרחב אבל לכותבת ההיא בהחלט זה מתאים. השאלה למה זה כלכך מאיים על עולמך בוודאי תשאר עלומה.

Betterfly

New member
התשובה

עברתי התעללות דומה למה שהיא עברה (לא בהכרח עם גולדן שאוורס אבל עם כל האלמנטים האחרים) ואני אומרת לך שמה שהיא עוברת עכשיו מבחינת ההתמודדות עם הניצול הן הפיסי והנפשי, גם אם בעבר- הדבר הכי נורא שאתה יכול לבוא ולומר לה זה שבא לה בעצם להיות מנוצלת ומושפלת. אבל הכי נורא והכי מנמיך. אתה כנראה בא ממקום מאוד מעוות שמנצל סבל של אחרים וניזון ממנו. רצית בדס"מ, יופי לך, רצית לערב בזה אנשים במצב נמוך שצריכים עזרה ולא שינצלו אותם- גועל נפש וחוסר מוסריות.

אייבורי

New member
את ממשיכה לקרוא את מה שנוח לך

אבל דווקא שם היא תוכל לקבל תשובות יותר ברורות. דווקא שם היא תוכל להבין שזאת בחירה גם אם היא חריגה. היא בהחלט אומרת שמין אגרסיבי הוא דבר שהיא אוהבת. ההשלכות שאת עושה מעולמך הפגוע אינם באמת קשורים לעולמי. אני לעומתך רואה בחורה שהייתה בקשר במשך שנה שבחלקו היא נהנתה נורא, שנתנה הסכמתה לחלק גדול מהדברים בהחלט לא רואה בחורה מנוצלת.

Betterfly

New member
תתחיל לבדוק את עצמך

היא בטיפול פסיכולוגי כבר שנה וחצי והיא מציינת כמה היא פגועה בעקבות המעשה הזה ואחרים. יש מרחק בין מין אגרסיבי לקבלת צרכים של אחר בהפתעה. לא כל מי שמסכים לא' מוכן גם לב', אני חושבת שאתה גם בתוך עולמך צריך לבדוק את עצמך כי לא כך מתנהגים בקהילת הבדס"מ, שם יש גבולות ברורים. אבל מהיכרות כלשהי של העולם הזה אני הבנתי פחות או יותר איזה טיפוס אתה אז כנראה שאין עם מי לדבר. עולמך עולם של פוגע (כנראה גם פגוע אבל זה נמצא ברובד עמוק שלא אני ולא אחרים אולי יכולים לגעת בו) אז אני לא כתבתי לך הודעה בציפייה להזדהות. רק למנוע ממך לנצל לרעה.

אייבורי

New member
קחי ווליום זה יכול לעזור

בבדס"מ בהחלט יש הצפה לפני השטח ולהבנה ממקום מודע של רצונות וצרכים. אבל זאת דמגוגיה זולה להשתמש באמיתות כלשהן בתור הוכחה לדברים. שהרי זה קרה בחודש הרביעי ליחסיהם, שהיא כותבת שהם היו אוהבים טובים מכילים, היא נשארה בקשר במשך עוד חודשים טובים אחרכך. האמירות שלך כאילו את מכירה אותי, הן הזויות ומעליבות אני נוטה להתרחק מנשים כמותך מפאת בריאותי הנפשית. בעיקר מאחר וממקום כלכך פגוע ושונא גברים, אתן מוצאות בכל דבר פגם להתעללות. כאשר תפסיקי לראות את העולם כמקום שיש בו רק מתעללים ונפגעים דעי לך שהטיפול הפסיכולוגי שלך הצליח.

למעלה