צריכה עזרה

אביטלי4

New member
צריכה עזרה

קיבלתי במבחן במשפט אירופי 81, ואני מתלבטת אם לעשות מועד ב', כי בוחרים את הציון האחרון.. מה לעשות?

sacrament

New member
מועדי ב'

לכל אחד יש את הגבול שלו למתי לעשות מועד ב...וזה כמובן משתנה מקורס לקורס. אם לדעתך תקבלי הרבה יותר- כדאי לגשת שוב. אם זה כדי לשפר נקודה או שתיים אולי זה לא שווה את המאמץ... תסתכלי במחברת הבחינה, תראי איזה סוגי טעויות יש לך ועל מה ירד. לפעמים נופלים על שטויות ואז שווה לעשות שוב. ולפעמים המבחן פשוט קשה ואז עדיף לשמור אנרגיות לקורסים אחרים.

אביטלי4

New member
מועד ב'

אז זהו שאני מרגישה שיכלתי להוציא יותר, מה גם שהבחינה עם חומר פתוח ככה שלא יכולים להפתיע יתר על המידה. אבל אני מפחדת בכל מקרה מחמת הספק שיכול להיות שאני יוציא פחות.

indigo3688

New member
תגששי אצל אנשים שכבר עשו את הקורס

יש מרצים זדוניים שבוחרים "להתנקם" בסטודנטים שניגשים למועדי ב' ובכוונה עושים אותם קשים יותר. אם נפלת על מרצה כזה, ממש לא מומלץ לגשת לב', אופטימית ככל שתהיי. בנוסף, הציון שקיבלת נראה לי טוב... אישית, לא הייתי ניגשת שוב, אבל אני סתם עצלנית P:

PIonit

New member
../images/Emo45.gif ועוד שיקול הוא

אם מדובר בקורס של 2 נ"ז השיקול הרבה יותר נמוך לגשת שוב מאשר קורס של 6 נ"ז (מבחינת ההשפעה על הממוצע הסופי) אבל בכל מקרה, גם אני לא חושבת שהייתי ניגשת שוב כי זה הימור שיכול להתברר כמסוכן..

למעלה