צריכה עזרה

סטלנית69

New member
צריכה עזרה

באיזה חנויות יש עכשיו מבצעים על מגפיים טובים אני מאזור המרכז

mor191

New member
נעלי מרקו

הרוב 25% והם גם ככה לא יקרים.. אז יוצא ממש זול אני כבר קניתי מהם שתי זוגות העונה :)

נעלי TOGO ../images/Emo91.gif

אני מאוד אוהבת את הנעליים שלהם (יש לי המון!) גם יפות וגם זולות כרגע המבצע הוא של נעל שניה ב-70 ש"ח וככה שני זוגות מגפיים יוצא בערך 320 ש"ח

סטלנית69

New member
...

אני בדרך כלל קונה שם בקיץ כי אני קונה הרבה זוגות אבל לחורף אני מעדיפה משהו אם איכות יותר טובה

Fun Fair

New member
האיכות שלהם נוראית.

אין לי אף זוג שלהם שהחזיק יותר מעונה אחת (במקרה הטוב) ויש לי למעלה מ 70 זוגות, כך שאני לא "חורשת" עליהם, יודעת לשמור על נעליים ויש לי "קבוצת ביקורת" להשוואה
מה שכן, אני בד"כ קונה שם נעליים בסוף עונה (כי בשביל 30-50 ש"ח, לא אכפת לי שיחזיקו חודשיים
) אני גם לא סובלת את הריח של הדבק הסיני שהם משתמשים בו. איך שאני נכנסת לחנויות שלהם אני מקבלת כאב ראש.

תחביב יקר ../images/Emo178.gif

יש מצב לתמונות? אני סקרנית לראות אותן איפה את מאחסנת את הכל?

Fun Fair

New member
את צוחקת?../images/Emo6.gif יש לי חדר נעליים...

יש לי חדר עבודה שהוסב למטרה הספציפית הזו.. או כמו שבנזוגה של חברה שלי אמר כשנכנס עלי הביתה בפעם הראשונה: "תמיד רואים בסרטים אנשים שיש להם חדרים כאלה ותמיד בטוחים שזו הסחפות, אבל הנה- יש יצורים כאלה באמת...."

Fun Fair

New member
יקר מאוד. תמונות יהיו בשניה שתהיה לי מצלמה

נורמלית (יש המלצות?)

Fun Fair

New member
ולגבי האיחסון:

אצלי יש שלושה פתרונות: האחד- חברה של אמא שלי החליפה את חדר העבודה שלה, ובחדר הישן היתה לה סיפריה ענקית ברוחב 1.80 מ' והחלק של המדפים (5 מדפים) שהיה מחובר אליה הוא בגובה 1.60 מ'. ביקשתי ממנה, שכשיגיעו לפרק אצלה את הסיפריה, יפרקו לי רק את החלק של המדפים (כלומר- יפרידו אותם מהשולחן). כשקבלתי את הסיפריה, הנחתי אותה על הרצפה ועכשיו, יש לי "קיר נעליים"
נעליים שאני שומרת בקופסאות- אני מניחה את הקופסאות על סט מדפים של כתר (5 מדפים, פלסטיק שחור, עולה 150 ש"ח או משהו כזה) נעליים שאני הולכת איתן יחסית הרבה (נעלי התעמלות, נעליים שטוחות שאני הולכת איתן בבית וכו') אני מניחה על מדפי נעליים מעץ שקניתי באיקאה.

למעלה